10 Eylül 2016, Cumartesi 12:12:06

THY'den bayram rekoru

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması havayolu şirketlerinin yüzünü güldürürken, Türk Hava Yolları da yolcu rekoru kırdı
  • Yönetim kurulu başkanımızın aldığı karaklar neticesinde bu şirket bu halde değil. Ezelden beri rahat durmayan düşmanlarımız sayesinde bu haldeyiz. Havalimanı patlaması ve darbenin sonucunda parlayan yıldız Türkiye'nin önünü kesmekti hedef. Tabikide gecen sene ulkemize gelen 600bin rus turistin gelmeyisinide unutmamalı. Kabindede kokpittede yonetimden sikayet edenlerin sayisi belirsiz. Ama hiç birinin olaylara adil ve vicdanlı bir perspektiften baktığını düşünmüyorum. Siyasi fikirleri doğrultusunda konuşuyorlar. THY Kırılmamış rekorları kırarkende konuşuyordu zaten bunlar. Yazıklar olsun bukadar kör olabilenlere.
  • Oh ne ala 50 altı alınca ücretsiz izne çıkcan de ne eğitim ver ne zman ver sonra çık de helal olsun size.
  • Anamız ağladı, 15 saat mesai yaptık,durumdan şikayetçi oluncada istemeyen gitsin diyorsunız. Dünyada kendi vicdanınızı rahatlatmak için kimseyi zorla çalıştırmıyoruz bahanesinin altına saklanıyorsunız. Unutmayınki çok çok büyük haklara giriyorsunuz. İncir çekirdeği kadar hakkım varsa haram olsun.
  • Neden bahsediyorsunuz. Bunca zarar. Hala fetö ile mücadele de acziyet. Sanmam çok kalasanız, kasanız da böyle devam ederseniz bu millet sizi unutmaz!!!
  • Yeni prosedürü bilen var mi ? 50 nin altinda alanlari direkt 6 au ücretsiz izin ellerine boyle bir koz gecti burdan personeli azaltmaya calisicaklar en azindan kisin yok edicekler sirkete girerken ingilizce sorma simdi sor cok anlamsiz
  • Herşey bereketli maşallah uçaklar full gidiyor bütün şirketler dopdolu THY bereketli başlamış ama Bayram'ın arefesinde onlarca insanın bereketiyle oynadınız, PEGASUS keza öyle dalga geçer gibi insanları kahvaltıya çağırıp yüzlerce insanın işine son verdiniz sonra hedefinizi büyüttünüz ama o insanların ekmeğinden ettiniz, ONUR AİR 250 milyon dolara şirketi satıp 120 milyon dolar gibi yarı fiyatına şirketi tekrar satın alıp yıllardır Onur'u onur yapan çalışanlarına bir kuruşu çok gördünÜZ, Bu mu SEKTÖRÜN bereketi, bütün patronlara YAZIKLAR olsun....
  • Eskıden ıktıdarlar uzun surelı kalkazlardı,genel mud gorev suresı sınırlıydı ,sanırım arkadas thy yenı galıba.
  • İnsana insan değeri vermedikten sonra ben Thy personeliyim sen taşeronsun ben emrederim sen yaparsın kafa yapısı degismedikten kazandığım parayı zehir ettikten sonra rekordan rekora koşsak ne fayda. Toprağın altında alabilecegimiz son model bir arabamız boğazda villamız olmayacak. Uzun yıllardır hizmet verdiğim Thy taseron firmasında artık yoruldugumu kisiligimden karakterimden ödün verme durumuna geldigimi hissediyorum artık. Diplomanin hiçbir değeri olmadığı , deneyimin hiçbir anlam ifade etmediği, tek artısının dayısının olmasının olduğu bir şirket haline gelen Türk ismini taşıyan Türk Hava Yolları sanırım çoğumuzun hayal ettiği bir çalışma ortamı olmaktan uzaklastikca uzaklasmakta. Taşeron firmaya imza atarken hepimiz maddi şartları bilerek girdik. 900 tl yle başladığım bu firmada neden kadrolu personelden az aldığımı sorgulamadim. Neden taşeron olduğumu sorguladim. Neden kadrolu olamadığımı sorguladim. Çoğu taşeron personelinde görüşünün bu olduğu kanaatindeyim. Thy personeli demek ben işe dokunmam taşeron yapar ben gözlem yaparım demekmi. Taşeronun şirketi sahiplendiginin onda birini yapabilseniz keşke. İnsanların kazandığı paralar değil gördüğü insan dışı muameleler yormakta. 900 lü rakamlardada şükrettiık bugunede sukrediyoruz. Umarım Thy taseronun kadro istemesinin para olmadigini anlar ve umarim çalışmakta olduğumuz şirketimiz hakkında profosyonelleşme adına adımlar atılır. Belki ben bu yazımdan sonra bu gelişmeyi göremesemde .
  • Cumhurbaskanini ornek aliyor
  • Hayranim nedense bu adama

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması havayolu şirketlerinin yüzünü güldürürken, Türk Hava Yolları da yolcu rekoru kırdı. Dış hatlarda yüzde 88'lik doluluk oranı yakalayan THY'nin Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Çok bereketli bir bayram yaşıyoruz” dedi.

Kurban Bayramı nedeniyle Atatürk Havalimanında incelemeler yapan İlker Aycı, “Bugün 89 bin 200 yolcu civarındayız. Pas yolcuları da sayarsanız 90 bin geçmiş olacağız. Bunun yanı sıra 70- 75 bin civarı dönüşleri de gördüğümüz zaman bugün yüz yaklaşık 165 bin civar giriş-çıkış olacak. Bizim için çok bereketli bir bayram yaşıyoruz. Uzun zamandır beklediğimiz bir tabloydu. Umarım bayram sonrası da devam eder" diye konuştu.

Bayramda THY'nin doluluk oranını yüzde 88 olduğunu açıklayan Aycı, "İç hatlar doluluklarımız yüzde 92'yi de geçti. Şu ana kadar bizim açımızdan çok da iyi geçmeyen dönemin atlatılarak yepyeni bir 2017 ile taze bir başlangıç yapacağımız enerjiyi topluyoruz diye düşünüyorum. Hazırlıklarımız hep 90 binler üzerine kurmuştuk. Bu rakamları yakaladığımız için mutluyum" ifadelerini kullandı.

THY’de sağlıklı mutfak konsepti

Önümüzdeki dönemde sağlıklı mutfak konsepti ile yolcularını tanıştıracaklarını söyleyen Aycı, ”Önümüzdeki dönemde sağlıklı mutfak konseptini yolcularımızla tanıştıracağız. İkram konseptinde yenilikle devam edeceğiz. Yenilenmiş mutfak anlayışıyla, düşük kalorili, yağı makul seviyede olan bir mutfak anlayışı ile bugün dünyada gelişen sağlıklı yaşam konseptine uygun bir anlayıştan söz ediyoruz. Bu THY'nin yenilere açık dünyası için normal bir şey" şeklinde konuştu.

THY'den bayram rekoru

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

Flight attendant ~ 8 yıl önce
Yönetim kurulu başkanımızın aldığı karaklar neticesinde bu şirket bu halde değil. Ezelden beri rahat durmayan düşmanlarımız sayesinde bu haldeyiz. Havalimanı patlaması ve darbenin sonucunda parlayan yıldız Türkiye'nin önünü kesmekti hedef. Tabikide gecen sene ulkemize gelen 600bin rus turistin gelmeyisinide unutmamalı. Kabindede kokpittede yonetimden sikayet edenlerin sayisi belirsiz. Ama hiç birinin olaylara adil ve vicdanlı bir perspektiften baktığını düşünmüyorum. Siyasi fikirleri doğrultusunda konuşuyorlar. THY Kırılmamış rekorları kırarkende konuşuyordu zaten bunlar. Yazıklar olsun bukadar kör olabilenlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 8 yıl önce
Oh ne ala 50 altı alınca ücretsiz izne çıkcan de ne eğitim ver ne zman ver sonra çık de helal olsun size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allahım ya ~ 8 yıl önce
Ne yapsalardı başlarına taç mı ingilizcen yoksa çek git bi zahmet
Tgs personeli ~ 8 yıl önce
Anamız ağladı, 15 saat mesai yaptık,durumdan şikayetçi oluncada istemeyen gitsin diyorsunız. Dünyada kendi vicdanınızı rahatlatmak için kimseyi zorla çalıştırmıyoruz bahanesinin altına saklanıyorsunız. Unutmayınki çok çok büyük haklara giriyorsunuz. İncir çekirdeği kadar hakkım varsa haram olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artık dik durun. ~ 8 yıl önce
Neden bahsediyorsunuz. Bunca zarar. Hala fetö ile mücadele de acziyet. Sanmam çok kalasanız, kasanız da böyle devam ederseniz bu millet sizi unutmaz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İngilizce dil sınavı ~ 8 yıl önce
Yeni prosedürü bilen var mi ? 50 nin altinda alanlari direkt 6 au ücretsiz izin ellerine boyle bir koz gecti burdan personeli azaltmaya calisicaklar en azindan kisin yok edicekler sirkete girerken ingilizce sorma simdi sor cok anlamsiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 8 yıl önce
yan gel yat osman yapicaklarina oturup ingilizce calisaydilar da geceydiler.50 ingilizce notunuda alamadilarsa bence sirketten kendileri istifasini vermeliler.are you coffe are you tea ile islerin donmedigini artik thy yonetimde anladi.kendini gelistirmeyen bos personele artik hicbir yer kapisini dahi acmazken siz thy gibi yere girmissiniz deger bilmeyip bir lisan ogrenicez diye sikayet ediyorsuniz birde.disarda 3 dille 1500 calisan adamlar var gunde 12 saate.oturunda bir dil ogrenin ,aciktan bari universite okuyun.yarin kapi gorundugunde en azindan acikta kalmayin
Leman'a ~ 8 yıl önce
Bir K/M olarak yorumuna katılıyorum. Boş beleş lakırdılarla olmaz. İnsan kendini geliştirmeli. 3 dil bilen arkadaşları da THY'ye davet ediyorum. IQ su düşük işi gücü şekil yapmak olan insanlarla çalışmaktansa kendini geliştirmiş, bizlere bir şeyler katacak olan arkadaşlarla çalışmayı canı gönülden isterim. Lise mezunu olup da kendini geliştirmiş arkadaşları da takdir ediyorum. Leman'ın yazdığı gibi en azından bir aöf bitirip diplomanızı alın. Boş beleş hostes muhabbetlerinden dedikodularından cahil egolarından gına geldi.
Perspektif ~ 8 yıl önce
Herşey bereketli maşallah uçaklar full gidiyor bütün şirketler dopdolu THY bereketli başlamış ama Bayram'ın arefesinde onlarca insanın bereketiyle oynadınız, PEGASUS keza öyle dalga geçer gibi insanları kahvaltıya çağırıp yüzlerce insanın işine son verdiniz sonra hedefinizi büyüttünüz ama o insanların ekmeğinden ettiniz, ONUR AİR 250 milyon dolara şirketi satıp 120 milyon dolar gibi yarı fiyatına şirketi tekrar satın alıp yıllardır Onur'u onur yapan çalışanlarına bir kuruşu çok gördünÜZ, Bu mu SEKTÖRÜN bereketi, bütün patronlara YAZIKLAR olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 8 yıl önce
Eskıden ıktıdarlar uzun surelı kalkazlardı,genel mud gorev suresı sınırlıydı ,sanırım arkadas thy yenı galıba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Modern köle ~ 8 yıl önce
İnsana insan değeri vermedikten sonra ben Thy personeliyim sen taşeronsun ben emrederim sen yaparsın kafa yapısı degismedikten kazandığım parayı zehir ettikten sonra rekordan rekora koşsak ne fayda. Toprağın altında alabilecegimiz son model bir arabamız boğazda villamız olmayacak. Uzun yıllardır hizmet verdiğim Thy taseron firmasında artık yoruldugumu kisiligimden karakterimden ödün verme durumuna geldigimi hissediyorum artık. Diplomanin hiçbir değeri olmadığı , deneyimin hiçbir anlam ifade etmediği, tek artısının dayısının olmasının olduğu bir şirket haline gelen Türk ismini taşıyan Türk Hava Yolları sanırım çoğumuzun hayal ettiği bir çalışma ortamı olmaktan uzaklastikca uzaklasmakta. Taşeron firmaya imza atarken hepimiz maddi şartları bilerek girdik. 900 tl yle başladığım bu firmada neden kadrolu personelden az aldığımı sorgulamadim. Neden taşeron olduğumu sorguladim. Neden kadrolu olamadığımı sorguladim. Çoğu taşeron personelinde görüşünün bu olduğu kanaatindeyim. Thy personeli demek ben işe dokunmam taşeron yapar ben gözlem yaparım demekmi. Taşeronun şirketi sahiplendiginin onda birini yapabilseniz keşke. İnsanların kazandığı paralar değil gördüğü insan dışı muameleler yormakta. 900 lü rakamlardada şükrettiık bugunede sukrediyoruz. Umarım Thy taseronun kadro istemesinin para olmadigini anlar ve umarim çalışmakta olduğumuz şirketimiz hakkında profosyonelleşme adına adımlar atılır. Belki ben bu yazımdan sonra bu gelişmeyi göremesemde .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TKLI ~ 8 yıl önce
Taşeron kardeşim, bu sistemi ülkeye getiren desteklediğin hükümettir. Yani boşuna şikayet etme! Az kaldı, zaten herkes taşeron olacak!
Atiyor ~ 8 yıl önce
Cumhurbaskanini ornek aliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 8 yıl önce
Hayranim nedense bu adama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkek?Kadın? ~ 8 yıl önce
Kadınsan ne ala.ama zevksizsin...Ama erkeksen burada bir sorun var.:)))
Şaka ~ 8 yıl önce
Şaka gibisin...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000