19 Şubat 2019, Salı 10:31:27

THY'den Almanya'da önemli iş birliği

Gerçekleştirdiği küresel iş birliği anlaşmaları ile hem dünya çapındaki güvenilir marka kimliğini hem de pazardaki konumunu güçlendiren Türk Hava Yolları (THY), uluslararası öneme sahip yeni iş birliği için önemli bir adım attı.
  • thy teknik hasta engelli calışanını işten attı
  • Alman kurus kazanmayacagi ise yatirim yapmaz. Yine bizden gider onlar kazanir.
  • Gurbette ölen gariban işçilerden cenaze taşıma ücreti ne kadar..kutsal topraklara gitmek isteyen insanımıza nekadar ,Almanya'ya nekadar?
  • Aleyhimize ne varsa yapan, teröristlere ve hainlere destek çıkan,geçen sene 1000'den fazla fetocuya sığınma hakkı veren Almanya ile daha çok anlaşma yapın ki altımızı daha çok oysunlar ! Biz onların aleyhine çalışanlara destek verseydik bize gün yüzü göstermezlerdi. Demek ki adamların herşeyine muhtacız başka izahı yok. Şöyle büyüdük böyle zenginleştik herkes bize gıpta ediyor falan hepsi koskocaman palavraymış !

Gerçekleştirdiği küresel iş birliği anlaşmaları ile hem dünya çapındaki güvenilir marka kimliğini hem de pazardaki konumunu güçlendiren Türk Hava Yolları (THY), uluslararası öneme sahip yeni iş birliği için önemli bir adım attı.

THY'den yapılan açıklamaya göre, bayrak taşıyıcı ile Alman Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Birliği (BVMW) arasında stratejik ortaklık için niyet bildirgesi imzalandı.

BVMW'nin 18 Şubat tarihinde, Berlin'de gerçekleşen Yıllık Genel Kurul Toplantısı'nda düzenlenen imza törenine, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ve BVMW Başkanı Prof. Dr. Mario Ohoven, Arnavutluk Cumhurbaşkanı İlir Meta, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç, Alman Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın ile iş dünyası, siyaset, sanat ve spor çevrelerinden önde gelen isimler katıldı.

İmzalanan niyet bildirgesine göre, anlaşma durumunda Türk Hava Yolları dünyanın 124 ülkesine ulaşan geniş uçuş ağı ve kaliteli hizmetiyle BVMW üyesi şirketlere, ticari lojistik çözümleri ve yüksek kalitede taşımacılık hizmetleri sunacak. 900 bin üyesi olan BVMW ise THY'nin gerçekleştireceği operasyonlar için uygun bir platform sağlayacak. Ek olarak THY'nin Kurumsal Sadakat Programı "Turkish Airlines Corporate Club"un sunduğu çeşitli avantajların Alman şirketler tarafından tercih edilir olması hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aycı, "Alman KOBİ'ler Birliği üyelerine global ölçekte farklı alanlarda sağlayacağımız avantajlar ve iş birliğimiz orta ve uzun vadede genişleyecektir. Alman KOBİ'ler Birliği ile imzalanan bu anlaşma ile kurumsal seyahat segmentinde pazar payımızı artırmayı ve dünya genelindeki tüm iş seyahatlerinde en çok tercih edilen hava yolu olmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

THY, 2018 yılında gerçekleşen BVMW Genel Kurul Toplantısı'na da sponsor firma olarak katılmış, toplantının açılış konuşması Aycı tarafından gerçekleştirilmişti. Bu yıl gerçekleşen toplantıda da bayrak taşıyıcının marka görünürlüğünün kazanmasının yanı sıra iki ülke arasındaki ekonomik iş birliğini geliştirmek adına firmalar arasında istişare fırsatları oluştu.

THY'den Almanya'da önemli iş birliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

tk ~ 5 yıl önce
thy teknik hasta engelli calışanını işten attı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orhun ~ 5 yıl önce
Alman kurus kazanmayacagi ise yatirim yapmaz. Yine bizden gider onlar kazanir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 5 yıl önce
Gurbette ölen gariban işçilerden cenaze taşıma ücreti ne kadar..kutsal topraklara gitmek isteyen insanımıza nekadar ,Almanya'ya nekadar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetçi ~ 5 yıl önce
Thy gurbette bilhassa avrupa'da olanların hepsinde para çok deyip onları nasıl söğüşlesem diye düşünüyor.
Hans ~ 5 yıl önce
Aleyhimize ne varsa yapan, teröristlere ve hainlere destek çıkan,geçen sene 1000'den fazla fetocuya sığınma hakkı veren Almanya ile daha çok anlaşma yapın ki altımızı daha çok oysunlar ! Biz onların aleyhine çalışanlara destek verseydik bize gün yüzü göstermezlerdi. Demek ki adamların herşeyine muhtacız başka izahı yok. Şöyle büyüdük böyle zenginleştik herkes bize gıpta ediyor falan hepsi koskocaman palavraymış !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka ~ 5 yıl önce
En fazla uçtuğun destinasyon tlv bunu unutuyorsun galiba. Daha öğrenemediniz nerede duracağınızı, bari yorum yapmayın
ne alaka'ya ~ 5 yıl önce
sen nerede duracağını biliyor musun ki millete laf söylüyorsun be gafil? adamın yazdıklarının nesi yanlış? haber tlv ile mi ilgili ki orayı işin içine katıyorsun ey ahmak?
Ne alaka ya ~ 5 yıl önce
Olu mu canim hic öyle sey, o dediginiz ülkeye öyle ucus mu olur? Reyiz izin vermez öyle seylere! Siz bir daha kontrol edin!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000