13 Eylül 2018, Perşembe 12:20:38

THY'den Air Albania yönetimine sürpriz atama

Türk Hava Yolları'nın yüzde 49'luk ortaklıkla Arnavutluk'ta kurduğu havayolu şirketi Air Albania'ya sürpriz bir atama gerçekleştirildi.
  • Üzülerek söylüyorum ki biz toplum olarak başarılı insanlara hep köstek oluruz.Çok uzun cümlelere gerek yok sevin ya da sevmeyin adam çok zeki,çalışkan,dürüst,onurlu ve başarılı.İşinize bakın abicim.Çalışın,çalışın,çalışın ki sizin de bu hayata bi faydanız dokunsun.
  • Torpil yazan arkadaşım nerelere torpille alındığını iyi biliyor herhalde söylesin biz de bilelim herkesi kendisi gibi zannetmiş, istersen bir ara iş için gittiğinde thy yönetimindekilere kendin sorarsın (ya da Sinan Kaptanı ararsın o sana iş bulur). İLGİNÇ kişilik, kariyer basamaklarını çıkarken yanında olsaydın da (AMA OLAMAZDIN Kİ SEN YATAĞINDA MIŞIL MIŞIL UYURKEN O UÇUYORDU) herkesin elinden tuttuğu gibi seninde elinden tutsaydı belki bir şeyler öğrenirdin. tabi cockpit te uyuyanı kaptan yapmıyorlar.Siz var ya anca erişemediğiniz ciğere mundar deyip kebapçı kapılarında dolaşan kediler gibisiniz.
  • aynı kişidenmi bahsediyoruz küfür edenlerin sayısı kaç acaba
  • Tek kelimeyle adam gibi adam.Her işte olduğu gibi bunda da çok başarılı olacağından adım gibi eminim.Hayırlı uğurlu olsun.
  • İşinde çok başarılı,dürüst,adaletli,çalışkan, her işin en güzel şekilde hakkını veren,hakkıyla bulunduğu konuma gelen nadir insanlardan biri.Bu işte de çok başarılı olacağından eminim.Yolun açık olsun güzel insan.
  • Sinan kaptan eminim en güzel şekilde bu oluşumu idare edecek ve layıkıyla görevini geçrekleştirecektir. Başarılar
  • Yakisir sinan kardesime basili olcagina adim gibi eminim Allah yolunu acik etsin kardesim
  • Bu %49’luk oran pek yaramıyor bu tür işlerde. Lufthansa ile %50 ortakken burda bu şekilde olmak ne kadar doğru. Sonuçta inşaallah hayırlı olur. Balkanlar çok çok önemli. Çoğumuzun geldiği yerler. Gurur duyarız.
  • Hocam sonsuz başarılar dilerim. Seviliyorsunuz..
  • 2007 yılında Anadolu Üniversitesinden mezun olup 2009 yılında kaptan olan arkadaşımızın kariyer basamaklarını çok hızlı tırmanmasının ilginç sebebi/sebepleri olmalı...

Türk Hava Yolları'nın yüzde 49'luk ortaklıkla Arnavutluk'ta kurduğu havayolu şirketi Air Albania'ya sürpriz bir atama gerçekleştirildi.

Mayıs ayının sonunda yapılan anlaşmaya göre, yüzde 51’i, Tiran merkezli MDT ile Arnavutluk Ekonomi ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kamu şirketi Albcontrol’e yüzde 49'u ise Türk Hava Yolları'na ait olan Air Albania'ya üst düzey bir Türk yönetici atandı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları'nı temsilen Air Albania Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen ismin uzun yıllar boyunca FreeBird Havayolları'nda pilot olarak görev yapan Sinan Işık olduğu öğrenildi.

Önümüzdeki günlerde ilk uçuşunu yapacak olan Air Albania, aralık ayında da ABD’ye sefer düzenlemeye başlayacak.

THY'den Air Albania yönetimine sürpriz atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Pilot ~ 6 yıl önce
Üzülerek söylüyorum ki biz toplum olarak başarılı insanlara hep köstek oluruz.Çok uzun cümlelere gerek yok sevin ya da sevmeyin adam çok zeki,çalışkan,dürüst,onurlu ve başarılı.İşinize bakın abicim.Çalışın,çalışın,çalışın ki sizin de bu hayata bi faydanız dokunsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EAL ~ 6 yıl önce
Torpil yazan arkadaşım nerelere torpille alındığını iyi biliyor herhalde söylesin biz de bilelim herkesi kendisi gibi zannetmiş, istersen bir ara iş için gittiğinde thy yönetimindekilere kendin sorarsın (ya da Sinan Kaptanı ararsın o sana iş bulur). İLGİNÇ kişilik, kariyer basamaklarını çıkarken yanında olsaydın da (AMA OLAMAZDIN Kİ SEN YATAĞINDA MIŞIL MIŞIL UYURKEN O UÇUYORDU) herkesin elinden tuttuğu gibi seninde elinden tutsaydı belki bir şeyler öğrenirdin. tabi cockpit te uyuyanı kaptan yapmıyorlar.Siz var ya anca erişemediğiniz ciğere mundar deyip kebapçı kapılarında dolaşan kediler gibisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah Allah ~ 6 yıl önce
aynı kişidenmi bahsediyoruz küfür edenlerin sayısı kaç acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY den pilot ~ 6 yıl önce
Tek kelimeyle adam gibi adam.Her işte olduğu gibi bunda da çok başarılı olacağından adım gibi eminim.Hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
İşinde çok başarılı,dürüst,adaletli,çalışkan, her işin en güzel şekilde hakkını veren,hakkıyla bulunduğu konuma gelen nadir insanlardan biri.Bu işte de çok başarılı olacağından eminim.Yolun açık olsun güzel insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airalb ~ 6 yıl önce
Sinan kaptan eminim en güzel şekilde bu oluşumu idare edecek ve layıkıyla görevini geçrekleştirecektir. Başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Yakisir sinan kardesime basili olcagina adim gibi eminim Allah yolunu acik etsin kardesim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 6 yıl önce
Bu %49’luk oran pek yaramıyor bu tür işlerde. Lufthansa ile %50 ortakken burda bu şekilde olmak ne kadar doğru. Sonuçta inşaallah hayırlı olur. Balkanlar çok çok önemli. Çoğumuzun geldiği yerler. Gurur duyarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hocam ~ 6 yıl önce
Hocam sonsuz başarılar dilerim. Seviliyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç... ~ 6 yıl önce
2007 yılında Anadolu Üniversitesinden mezun olup 2009 yılında kaptan olan arkadaşımızın kariyer basamaklarını çok hızlı tırmanmasının ilginç sebebi/sebepleri olmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000