21 Mart 2017, Salı 10:31:17

THY'den ABD açıklaması

Türk Hava Yolları, ABD uçuşlarında eski uygulamanın dışında yeni bir uygulama olmadığını açıkladı.
  • Henuzhaberin yeni olmasi bizi sanki Ist cikisli ucuslarda etekileyecekgibi dursada adamlar resmen, Thy'nin gelismesini ve 3.havalimaninin merkezi olmasinin onune set cektiler, Yani ortadoguveafrikanin aktarma noktasi olacak 3.havalimaninini gozden dusurmekten baska birseydegil.
  • Araplari para için yala.. tüm komşularınla sorun yasa.sonra da bizi neden Arap.Zannedip listeye ekliyorlar diye sor. Bu gidişle.ucuncu havalimanına THY 50 uçakla.gidecek.. Saç ektiren üç beş Arapla bu çark.donmez.turizm bitti.. üretim yoktu yüksek.dovizle.iyice.dibe vurdu. Kötü günler bizi bekliyor
  • Yakında size de yazı gelir.
  • Haberde İstanbul'da var ama,nasıl kapsamıyor anlamadım...
  • Ne yazık ki ıstanbuldan direk abd ye uçacakları etkiliyor, laptop ipad uçağın kargosunda olacak. Ne yazık ki thy abd yolcusunu ciddi oranda kaybedecektir. Hiç kimse 1000 usd lik içerisinde şahsi ve iş ile ilgili ciddi bilgilerinin olduğu laptopu çalınma veya kaybolma ihtimali olan kargoya vermek istemez.
  • Yaklasmakta olan buyuk bir cisim var!
  • Türkiyede var listede
  • Sen kimsin ya Aklını başına al! Amerikadaki Giresunlulari evinde zor tutuyoruz.
  • Üzgünüm ama bu uygulamaya istanbul dahil olmus. Durumu ozetleyen bir durum ;-(
  • THY'yi kapsiyor. Bilgi ABD (EST-New York) saati ile saat 03:00de bildirilecekti. Muhtemelen THY'nin eline daha gecmedi. Yarin uygulama baslar.

THY, ABD'nin 8 islam ülkesinden gelecek uçaklarda cep telefonundan büyük elektronik aletlerin kabine alınmaması uygulamasının Türkiye'den yapılacak uçuşları kapsamadığını açıkladı.

THY'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

“ABD uçuşlarında yolcuların boyutu cep telefonundan büyük elektronik cihazları kabin içine almalarının yasaklanması” konulu haberlerle ilgili olarak operasyonlarımıza yansıyan herhangi bir olumsuzluk veya farklı bir uygulama bulunmamakta. Kabin içinde elektronik eşya taşıma prosedürlerimiz herhangi bir değişiklik olmaksızın uygulanmaktadır."

THY'den ABD açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Resmen engelleme ~ 7 yıl önce
Henuzhaberin yeni olmasi bizi sanki Ist cikisli ucuslarda etekileyecekgibi dursada adamlar resmen, Thy'nin gelismesini ve 3.havalimaninin merkezi olmasinin onune set cektiler, Yani ortadoguveafrikanin aktarma noktasi olacak 3.havalimaninini gozden dusurmekten baska birseydegil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burhan y ~ 7 yıl önce
Araplari para için yala.. tüm komşularınla sorun yasa.sonra da bizi neden Arap.Zannedip listeye ekliyorlar diye sor. Bu gidişle.ucuncu havalimanına THY 50 uçakla.gidecek.. Saç ektiren üç beş Arapla bu çark.donmez.turizm bitti.. üretim yoktu yüksek.dovizle.iyice.dibe vurdu. Kötü günler bizi bekliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çomaring ~ 7 yıl önce
Yakında size de yazı gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmmm ~ 7 yıl önce
Haberde İstanbul'da var ama,nasıl kapsamıyor anlamadım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 7 yıl önce
Ne yazık ki ıstanbuldan direk abd ye uçacakları etkiliyor, laptop ipad uçağın kargosunda olacak. Ne yazık ki thy abd yolcusunu ciddi oranda kaybedecektir. Hiç kimse 1000 usd lik içerisinde şahsi ve iş ile ilgili ciddi bilgilerinin olduğu laptopu çalınma veya kaybolma ihtimali olan kargoya vermek istemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trump ~ 7 yıl önce
Yaklasmakta olan buyuk bir cisim var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 7 yıl önce
Türkiyede var listede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ey Trump ~ 7 yıl önce
Sen kimsin ya Aklını başına al! Amerikadaki Giresunlulari evinde zor tutuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sirada ~ 7 yıl önce
Rizeliler de ayakkaplarini giyer giymez disari cikcaklar
Hhh ~ 7 yıl önce
Üzgünüm ama bu uygulamaya istanbul dahil olmus. Durumu ozetleyen bir durum ;-(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 7 yıl önce
THY'yi kapsiyor. Bilgi ABD (EST-New York) saati ile saat 03:00de bildirilecekti. Muhtemelen THY'nin eline daha gecmedi. Yarin uygulama baslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fc ~ 7 yıl önce
Reis helal olsun, adamsın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000