27 Nisan 2018, Cuma 16:50:38

THY'den 30'uncu yıl kutlaması

Türk Hava Yolları (THY), Tunus'a seferlerinin başlangıcının 30. yıl dönümünü Tunus'un başkentinde gerçekleştirilen bir gala yemeğiyle kutladı.
  • Yk Başkanı gibi açıklama olmuştur! herkes yerini ve hangi alanlarda açıklama yapması gerektiği bilmeli!!
  • Mexico, Avustralya (Perth, Mebourne,sydney) , Amerika (Dallas, Seattle, Las Vegas, Orlando ve daha cok yerler var) bu hatlar kesinlikle gelmesi lazim ve 787-9 ile yapilmasi lazim veya A350-900
  • Rizeli ve bıbıcım bilal'in kankası olmasaydın o yaşta öyle bir kurumda öyle bir mevkiye gelebilir miydin? Sen de her işini torpille yapan, yaptıranlardansın kul hakkı ödenmez unutma !
  • Abuk sabuk yerlere uçmayın şirketezarar ettirmeyin nadide kabin kokpit ekiplerini bu pis yerlerde hasta etmeyin .... adını bile duymadığımız güvenliksiz bölgelere bu ekipleri göndermeyin ... zaten uyuşturucunun, tecavüzün, gasp ın , ölümcül hastalıkların olduğu bölgelere bu insanları gönderiyorsunuz YAZIKTIR...!!!!
  • Keyif sizin agalar
  • Ah ne güzel halkın parasıyla konuşmak...
  • Bence baskent istanbul olmali.
  • Başkent Ankara olsun. Dünyada kendi başkentine direkt uçamayan Tek sirket merhaba thy dir
  • MARKKESH

Türk Hava Yolları (THY), Tunus'a seferlerinin başlangıcının 30. yıl dönümünü Tunus'un başkentinde gerçekleştirilen bir gala yemeğiyle kutladı.

Başkent Tunus'un kuzeyindeki bir etkinlik merkezinde gerçekleştirilen gala yemeğine Tunus Havayolları yöneticileri, Tunus Sivil Havacılık İdaresi yetkilileri, THY ile çalışan seyahat acenta temsilcilerinin yanı sıra, Tunus iş dünyasından isimler katıldı.

Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gururu, milli havayolu, THY'yi kutladığını belirterek, "Tunus, Afrika'nın giriş kapısı niteliğinde olan en önemli stratejik ve Sahra'ya açılma potansiyeli en yüksek ülkelerden birisi. Bu ülkede, aksatmadan 30. yılı büyük bir başarı ile kutluyor olabilmek önemli bir başarıdır." diye konuştu.

THY'nin Tunus-İstanbul arasında günde karşılıklı iki seferden haftada 14 seferi bulunduğuna işaret eden Doğan, Tunus'un temel geçim kaynaklarından turizmin değerlendirilmesinin en kolay yolunun hava turizminin artması olduğuna değindi.

Doğan, THY'nin Tunus Havayolları ile işbirliği yaparak "hem karşılıklı büyüme, hem de iki ülke insanına daha iyi hizmet sağlayabileceğine" inandığını sözlerine ekledi.     

Gala yemeğine katılmak üzere Tunus'a gelen THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur ise, "THY, son 30 yılda büyük bir ivme göstererek hem Tunus'ta hem tüm Afrika'da büyük bir başarı gösterdi. Özellikle son 16 yılda, gelmiş olduğumuz durumda, bugün Afrika'da 52 noktaya seferimiz var." diye konuştu.

18 HAZİRAN'DA KOMOR ADALARI

THY'nin 121 ülkede 305 noktaya uçtuğuna işaret eden Olmuştur, 7 Mayıs'ta Rusya'nın Krasnadar kenti, 18 Haziran'da da Komor Adaları'na seferlerin başlatılması ile THY'nin uçuş yaptığı ülke sayısının 122'ye uçuş noktasının ise 307'ye yükseleceğine işaret etti.

Olmuştur, Tunus'a sadece Türkiye'den misafir getirmediklerini, aynı zamanda Ortadoğu, Arap Dünyası ve Uzak Doğu'dan yolcuları, Tunus'a taşıdıklarını sözlerine ekledi.

THY'nin Kuzey Afrika'da yeni uçuş noktaları oluşturmaya hazırlandıklarını ancak kesinleşmeden bu noktaları paylaşmak istemediğini söyleyen Olmuştur, THY'nin gelecek yıl 27 dar gövde 6 tane de geniş gövde uçağı teslim alarak filosuna katacağını ve bu uçakların filoya dahil olmasıyla söz konusu uçakları yeni destinasyonlarda kullanacaklarını aktardı.

THY'nin 3. havalimanını büyük bir şans olarak gördüğünü belirten Olmuştur, yeni havalimanının terminal binasının transfer yolcu odaklı hazırlanmış olması, yeni pistlerin devreye girmesi gibi avantajlarından bahsederek şunları kaydetti:

"THY'nın gelmiş olduğu noktada yeni havalimanını bir atlama tahtası olarak görüyoruz. İnşallah THY, önümüzdeki 5-6 yıl boyunca filosuna katılacak yaklaşık 200 uçakla beraber 3. havalimanının dünya havacılık merkezi olması noktasında üzerine düşeni yapacak. Milletimizin bayrak taşıyıcısı olacak."

THY'den 30'uncu yıl kutlaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Olmuştur ~ 6 yıl önce
Yk Başkanı gibi açıklama olmuştur! herkes yerini ve hangi alanlarda açıklama yapması gerektiği bilmeli!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzun ucuslar ~ 6 yıl önce
Mexico, Avustralya (Perth, Mebourne,sydney) , Amerika (Dallas, Seattle, Las Vegas, Orlando ve daha cok yerler var) bu hatlar kesinlikle gelmesi lazim ve 787-9 ile yapilmasi lazim veya A350-900

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mexi ~ 6 yıl önce
mexico 3 senedir gündemde... her seferinde bir şeye takılıyorlar.
Olmamış efendi ! ~ 6 yıl önce
Rizeli ve bıbıcım bilal'in kankası olmasaydın o yaşta öyle bir kurumda öyle bir mevkiye gelebilir miydin? Sen de her işini torpille yapan, yaptıranlardansın kul hakkı ödenmez unutma !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 6 yıl önce
Dünyada mesela lufthansa, klm vs gibi büyük bir havayolunda doğru düzgün havacılık geçmişı olmayıpta 32 yaşında gmy olmuş bir örnek var mıdır acaba? Torpil sağolsun. Sorsan dini bütün, sofu, softadır tıpkı diğerleri gibi. Bu zihniyet bitmedikçe ileri gitmemiz mümkün değil yazık...
Thy ~ 6 yıl önce
Abuk sabuk yerlere uçmayın şirketezarar ettirmeyin nadide kabin kokpit ekiplerini bu pis yerlerde hasta etmeyin .... adını bile duymadığımız güvenliksiz bölgelere bu ekipleri göndermeyin ... zaten uyuşturucunun, tecavüzün, gasp ın , ölümcül hastalıkların olduğu bölgelere bu insanları gönderiyorsunuz YAZIKTIR...!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No one ~ 6 yıl önce
Hiç kimse hiç bir yerde çalışmak icin zorlanmıyor.
Amuduyla ~ 6 yıl önce
Keyif sizin agalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 6 yıl önce
Ah ne güzel halkın parasıyla konuşmak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimseli ~ 6 yıl önce
Bence baskent istanbul olmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 6 yıl önce
Başkent Ankara olsun. Dünyada kendi başkentine direkt uçamayan Tek sirket merhaba thy dir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)(: ~ 6 yıl önce
Lufthansa da Berlin’den pek sefer düzenlemez mesela. Ama Thy düzenlemeli bence de. Sadece Ankara ile de kalmamalı İzmir’den de sefer düzenlenmeli. Gerek Ankara gerekse İzmir kapasitelerine tam ulaşabilmiş değil. Aktarma yolcularına yönelik seferler düzenlenebilecek meydanlar Ankara ve İzmir.
AviatorMehmet ~ 6 yıl önce
:)) Komik ve ciddi bir problem....
AG1910 ~ 6 yıl önce
MARKKESH

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000