26 Ocak 2022, Çarşamba 21:28:32

THY'DE YENİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI KİM OLACAK?

Türk Hava Yolları'nda (THY) hareketli saatler yaşanıyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın istifasının ardından bir istifa haberi daha geldi. Yeni yönetim kurulu başkanı için de bir isim ön plana çıktı.
  • Şirketimize hayırlı olsun,esip gürleyelim;eski günlerimize dönelim yine,kaptanlarımız mutsuz,umarım diledikleri oranı alırlar;sonuna kadar hakediyorlarrrr….
  • Iga karda sınıfta kaldı ruh müdürüne olan oldu yazık lar olsun sana iga hizmet 0 anca para tıpla güneşli havalarda kar küreme araçları ile yalanda gösteriye devam tüm apron tgs temizledi
  • O bakanın yeğeni, bu vekilin çocuğu kapıları asindirip duruyordur, bakalım kim kazanacak. Bizler, yani hiç kimsenin çocuğu, hickimsenin yeğeni, hiçbir cemaatin askeri olmayanlar da beddua beddua ellerimiz karincalanmis, eyyy herşeyin sahibi sen mevzuyu biliyorsun. Allah tuzak kuranların en güçlüsüdür, hadi bakalım
  • Adam karadeniz demiş rize dememiş sen niye üstüne alındın yoksa yaran mı var,sana veya ailenden birilerine başkaları bir şey mi yaptı da görevinmiş gibi hemen cevap yazıyorsun? Ülkeyi rizeliler mahvetti hala utanmadan konuşuyorsunuz. Tabii senin gibiler için para ve çıkar önemli rizeli gitse başkası gelse bu sefer onun tarafında olursun evelallah.
  • Yeni Baskan cok dikkatli ol. Kartal Ekibi yuzune guler sonra bir anda senin de koltugu altindan ceker. Yurtici, yurtdisi tamamen onlarin elinde. Her hareketini, her yaptigini izlerler. Muhtemelen amaclari bu networku iyice genisletmek olacak. Atamak istedikleri ve gorevden almak istedikleri herkesi detaylica arastir. Liyakat ve adaleti esas tut yoksa senide harcarlar. Basarilar dilerim.
  • Bilal Bey’in de suyu ısınmıştır o zaman.
  • SXS GMY Ahmet Çalışkan gelir inşallah yerine.
  • Ulke Trabzon Rize cekismesi yuzunden bu hale geldi.
  • Türkiye deki havacılık alanında birçok kurumda yöneticilik yapıp ve özellikle de tüm çalışanlarına havacılık eğitimi konusunda da önem veren ve Türk havacılığını dahada ileriye taşıyabilecek duayeni Prof Dr Kemal Yüksek bey olması temennimizdir.
  • Gelmeli h.limanındaki kar ve buzlanmaya tek o çözer. Thy'de her gün balık yeriz.

Türk Hava Yolları'nda (THY) hareketli saatler yaşanıyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın istifasının ardından bir istifa haberi daha geldi. Yeni yönetim kurulu başkanı için de bir isim ön plana çıktı.

İlk olarak AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık tarafından duyurulan İlker Aycı'nın istifasının istendiği haberi sonrası Türk THY'de hareketlilik devam ediyor. Kıdık, Aycı'nın istifasını yarınki THY Yönetim Kurulu Toplantısı'nda sunacağı ve aynı toplantıda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Akpınar'ın da görevinden istifa edeceğini belirtti. 

Kıdık, THY Yönetim Kurulu Başkanlığı için öne çıkan ismin ise Ahmet Bolat olduğunu ifade etti.

THY'de uzun süredir görev yapan Bolat, 2012 yılından bu yana Türk Hava Yolları’nda Genel Müdür (Yatırım ve Teknoloji) Yardımcılığı görevinde bulunuyor.

©AirportHaber.com
 

THY'DE YENİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI KİM OLACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (133)

Ka2 ~ 2 yıl önce
Şirketimize hayırlı olsun,esip gürleyelim;eski günlerimize dönelim yine,kaptanlarımız mutsuz,umarım diledikleri oranı alırlar;sonuna kadar hakediyorlarrrr….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramp 34 ~ 2 yıl önce
Iga karda sınıfta kaldı ruh müdürüne olan oldu yazık lar olsun sana iga hizmet 0 anca para tıpla güneşli havalarda kar küreme araçları ile yalanda gösteriye devam tüm apron tgs temizledi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara trafiği yoğundur şimdi ~ 2 yıl önce
O bakanın yeğeni, bu vekilin çocuğu kapıları asindirip duruyordur, bakalım kim kazanacak. Bizler, yani hiç kimsenin çocuğu, hickimsenin yeğeni, hiçbir cemaatin askeri olmayanlar da beddua beddua ellerimiz karincalanmis, eyyy herşeyin sahibi sen mevzuyu biliyorsun. Allah tuzak kuranların en güçlüsüdür, hadi bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rizeli yazana ~ 2 yıl önce
Adam karadeniz demiş rize dememiş sen niye üstüne alındın yoksa yaran mı var,sana veya ailenden birilerine başkaları bir şey mi yaptı da görevinmiş gibi hemen cevap yazıyorsun? Ülkeyi rizeliler mahvetti hala utanmadan konuşuyorsunuz. Tabii senin gibiler için para ve çıkar önemli rizeli gitse başkası gelse bu sefer onun tarafında olursun evelallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal ~ 2 yıl önce
Yeni Baskan cok dikkatli ol. Kartal Ekibi yuzune guler sonra bir anda senin de koltugu altindan ceker. Yurtici, yurtdisi tamamen onlarin elinde. Her hareketini, her yaptigini izlerler. Muhtemelen amaclari bu networku iyice genisletmek olacak. Atamak istedikleri ve gorevden almak istedikleri herkesi detaylica arastir. Liyakat ve adaleti esas tut yoksa senide harcarlar. Basarilar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tweet ~ 2 yıl önce
Bilal Bey’in de suyu ısınmıştır o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXS ~ 2 yıl önce
SXS GMY Ahmet Çalışkan gelir inşallah yerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru tespit ~ 2 yıl önce
Ulke Trabzon Rize cekismesi yuzunden bu hale geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 2 yıl önce
Türkiye deki havacılık alanında birçok kurumda yöneticilik yapıp ve özellikle de tüm çalışanlarına havacılık eğitimi konusunda da önem veren ve Türk havacılığını dahada ileriye taşıyabilecek duayeni Prof Dr Kemal Yüksek bey olması temennimizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ECHO ~ 2 yıl önce
Gelmeli h.limanındaki kar ve buzlanmaya tek o çözer. Thy'de her gün balık yeriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000