07 Ekim 2016, Cuma 22:30:56

THY'de yeni atama

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu bugün aldığı bir kararla kargo biriminde bir atama gerçekleştirdi.
  • Milli gurur türk hava yollari yalnizca avrupada yaşayan turkler olarak bizleri kandiriyor hiç yakismayan işler yapiyor resmen bizleri saygun gibi kandiriyorlar yaziklar olsun türk hava yollarina
  • Sozun bittigi yer, bravo. Kapak mi dustu yere :)
  • İyidir Turhan bey, hoştur. Çalışması zevklidir. İnsandır, adamdır her şeyden önce.Birlikte çalışacağı insanlar çalışmayı bilirlerse hepsi mutlu olur.
  • Şeref Kazanci olacaktı hani.. neyse üç ay sonra artık!!
  • Şirket zarar ediyor diye 20 yıllık personeli çıkar, 30 bin tl maaşa gnl. mud. yrd. ata :)
  • Bu arkadaşda acaba Kıh ( kartal ihl ) mezunumu ?
  • Hayirli olsun. Kim bu arkadas.
  • kargodan sorumlu genel müdür yardımcısı...muahahhahahaha...tasarruf diyenlere bak yandaşlara makam açmak için bilmiyorlar ne yapsınlar! şüphesiz torpili sağlam yerden onu biliyoruz da kimmiş bu arkadaş? kargo tecrübesi neymiş? kaç yıldır bu sektörün içindeymiş? o da kargo başkan yardımcısı serdar gibi kargo uçaklarında yolcu neden taşınmıyor ya da zekeriya gibi ben mali müşavirim kargo'dan iyi anlarım tarzı inciler döktürecek mi acaba? hey gidi thy kimlerin elinde ne oldun, devlet el altından destek vermese,torpil ve hemşehricilik,yandaşçılık rezillikleri olmasa bunların hiçbiri hiçbir haltı yiyemezdi ! kul hakkı yemeye devam edin !
  • Mesut bey'i de yediniz ya.ne diyelim.
  • Ismil cay beye ne oldu

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu bugün aldığı bir kararla kargo biriminde bir atama gerçekleştirdi.

THY, Turhan Özen'i Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atadı. Şirketteki atama kararı çalışanlara duyurulurken, Özen'in yeni görevine başladığı belirtildi.

©AirportHaber

THY'de yeni atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Ramazan ozcan ~ 6 yıl önce
Milli gurur türk hava yollari yalnizca avrupada yaşayan turkler olarak bizleri kandiriyor hiç yakismayan işler yapiyor resmen bizleri saygun gibi kandiriyorlar yaziklar olsun türk hava yollarina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 7 yıl önce
Sozun bittigi yer, bravo. Kapak mi dustu yere :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 7 yıl önce
İyidir Turhan bey, hoştur. Çalışması zevklidir. İnsandır, adamdır her şeyden önce.Birlikte çalışacağı insanlar çalışmayı bilirlerse hepsi mutlu olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sulhi ~ 7 yıl önce
Şeref Kazanci olacaktı hani.. neyse üç ay sonra artık!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sami ~ 7 yıl önce
Şirket zarar ediyor diye 20 yıllık personeli çıkar, 30 bin tl maaşa gnl. mud. yrd. ata :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samiye ~ 7 yıl önce
20 yıllık olup da çalışan adam görmedim. Müdür maaşı alıp yatan işçiler memurlar...
Samiye cevap verene ~ 7 yıl önce
Beyinsiz. 20 yıllık kalifiye elemanları senin gibi koyunlara yer açmak için çıkartıyorlar. Gözün ve beynin olsa görür anlardın. Sende nerdeeee... senin gibiler ve diğer torpilliler sayesinde şirket zarar ediyor.
sami ~ 7 yıl önce
Tüm hayatları onun bunun kapısında torpil dilenmekle geçen cahil takımı anlamaz bu işleri. Gidin sigara+çay+kahve+dedikodu ile mesainizi bitirip çekin gidin ay sonunda da çekersiniz maaşı...şirketin geleceği sizin neyinize? Burası batarsa Dayınız size nasılsa başka bir arpalık bulur!
Güzel ~ 7 yıl önce
Bu arkadaşda acaba Kıh ( kartal ihl ) mezunumu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel'e ~ 7 yıl önce
Azıcık araştırsaydın keşke... 16 Nisan 2013 tarihli bir haberde kendisinden bahsedilmiş. CEVA’da 2000 yılında Lojistik Operasyonlar Grup Yöneticisi olarak göreve başlayan Özen, 2005 yılında Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı olarak CEVA’da kariyer hayatına devam etti. 2005 yılından itibaren, Operasyonlar Genel Müdür Yardımcılığının ardından İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü ve Network İş Birimi Direktörü görevlerinde bulundu. 2011 yılından bu yana Genel Müdür Baş Yardımcılığı görevinde bulunan Turhan Özen, CEVA BAMECA Bölgesi İş Geliştirme ve Satış’tan sorumlu Başkan Yardımcısı olarak çalışma hayatına devam edecek. 1968 doğumlu Turhan Özen, Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesinde ve yüksek lisans eğitimini Koç Üniversitesi Executive MBA’de tamamladı. Turhan Özen iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor. http://www.tasimadunyasi.com/isletme-ik/ceva-lojistik-baskan-yardimciligina-turhan-ozen-atandi-h387.html
Kim ~ 7 yıl önce
Hayirli olsun. Kim bu arkadas.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani tasarruf ? ~ 7 yıl önce
kargodan sorumlu genel müdür yardımcısı...muahahhahahaha...tasarruf diyenlere bak yandaşlara makam açmak için bilmiyorlar ne yapsınlar! şüphesiz torpili sağlam yerden onu biliyoruz da kimmiş bu arkadaş? kargo tecrübesi neymiş? kaç yıldır bu sektörün içindeymiş? o da kargo başkan yardımcısı serdar gibi kargo uçaklarında yolcu neden taşınmıyor ya da zekeriya gibi ben mali müşavirim kargo'dan iyi anlarım tarzı inciler döktürecek mi acaba? hey gidi thy kimlerin elinde ne oldun, devlet el altından destek vermese,torpil ve hemşehricilik,yandaşçılık rezillikleri olmasa bunların hiçbiri hiçbir haltı yiyemezdi ! kul hakkı yemeye devam edin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tasarrufçuya ~ 7 yıl önce
Hiçbir şeyden haberin olmasın, boş boş bilgisiz fikirsiz yorum yaz, burdaki kendi seviyende adamları gazla, hiçbir işe de yarama, dikili taşın bulunmasın. Ne güzel iş bee.
tasarrufçuya... ~ 7 yıl önce
Millete abuk sabuk ahkam keseceğine o muhteşem zekan ve bilginle yorum yaz herşeyden haberdar olalım...
Mavracı ~ 7 yıl önce
Boş boş konuşacağına aç internetten az araştır. Adam Ceva Lojistiğin Global Ticari Başkan Yardımcısı. Kargoyu da lojistiği de iyi bilir.
Mavracı ~ 7 yıl önce
Boş boş konuşacağına aç internetten az araştır. Adam Ceva Lojistiğin Global Ticari Başkan Yardımcısı. Kargoyu da lojistiği de iyi bilir.
dr erolbey ~ 7 yıl önce
Mesut bey'i de yediniz ya.ne diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dr erol bey'e ~ 7 yıl önce
Mesut bey kim ola ki? Yanlış numara.
Zeren ~ 7 yıl önce
Ismil cay beye ne oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000