26 Mart 2021, Cuma 15:20:04

THY'de son 20 yıla İlker Aycı damgası

Türk Hava Yolları'nın 6. kez Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yapacak olan İlker Aycı, bu alanda yeni bir rekora gidiyor.
  • sarıgül gibi buraya çare ilker yazdırıyor tüccar başkan ilker. Bıraya para ile yorum yaptırıyor .. THY tarihinin yüz karası, gelmiş geçmiş herkes isyanda bu isyana kulağını kapatanların Yedikleri bu hak birgün adalartin karşısında hesap verecek..
  • İlker aycı ile başak sigortada ve TH havayollarında mecburen muhattap olmak zorunda olan biri olarak yazıyorum , başak sigortada şirketi sürekli acenteler üzerinden anlaşma yaptırırdı , kendisi göreve başladıktan 1 hafta içinde kurulan bir acenteye milyon dolarlık işler yaptırdığına ben şahidim, bunun gibi aynı şekilde thy Teknik aş de şahidim şuanda , şuanda türk havayolları teknikte 25 milyon dolarlık bir 3 üncü parti satış işi anlaşması yapıyor İlker beyciğimiz, şirketin bünyesinde yapılan satış pazarlama ticareti taşero ettiriyor. Temel kotil fuat oktay ismail demir hamdi topçu duyun sesimizi , bu bayrak taşıyıcımızı Allah aşkına laik olduğu yere geri yükseltin bir müdahalede bulunun. Son olarak İsmail Demir de teknik AŞ yönetimden elini çekmek zorunda kaldı kendisine sorduğumuzda bunun kendi rızası ile olmadığını gönlünün Her zaman bu Bayrak taşıyıcımız ülkenin gözbebeği thy ile beraber olduğunu dile getirdi. eski yöneticiler gibi birbir uzaklaştırılanlar arasına ismail demirde girdi yani, meydan kaldı şimdi bu 40 yaşında milyon dolarlık işler yapan saltanat sahiplerine.
  • Allah Allah bana bir yerden tanıdık geliyor bu 20 sene
  • Kabin maaşlarını gerektiği seviyeye ( asgari ücret ) indirirse gerçekten bir lider olduğunu kanıtlayacak
  • helal bajjgann
  • Tazminatlarimi verde galaksi ceo su ol umrumda mi,ama once senin yonetimindeyken alayimda hakkimi onemli olan o :D
  • İlker Aycı duruşu konuşması vizyonu ile bulunduğu makamın hakkını veren koltuğunu gerçekten dolduran bir yönetici başına gelen onca olumsuzluğa rağmen vazgeçmeyen hepsinden alnının akıyla cikan bir yönetici hakkinda olumlu olumsuz yalan gercek yazılanlara kulak asmadan gecesini gunduzune katarak başında bulundugu bayrak tasiyicimiz yerli ve milli sirketimiziher zaman yukarilara tasima cabasinda caliskan vicdanli merhametli bir yonetici basarilarinin devami icin onun yanindayiz Kucuk kafali vizyonu dar bulundugu yerleri hak etmeyen suruyle yonetici varken seninle calismak buyuk bir onur başkanım not: THY calisani değilim.... Allah yardımcın olsun başkanım
  • ONURAİRDE 2020 ŞUBAT AYINDAN BERİ MAAŞLARIMIZI ALAMIYORUZ. LÜTFEN BİRİLERİ İMDAT ÇIĞLIĞIMIZI DUYSUN ARTIK. BAŞKA ŞİRKETLER DE PERSONEL ALMADIĞI İÇİN ÇALIŞACAK YER BULAMIYORUZ. PEGASUS VEYA THY NEDEN HALA YABANCI PİLOT İSTİHDAM EDİYOR BİZ TÜRK KAPTANLARI İŞE ALMAK YERİNE? AYRICA HAVA İŞ KANUNU NEDEN HALA YASALAŞMIYOR?
  • Tebrik ediyorum olabilecek en iyi tercih İlker Aycı. Vizyon ve kalitesi ile şirketi devler ligine çıkardı. Kargo uçuyor ama maalesef yolcu tarafı çok kötü. Pazarlama ve Satış 'ta her tün geriye gidiyoruz.Yapılan hiç bir iş yok.Tek dert hangi noktaya hangi arkadaşım gelsin , diğerlerini daha çok nasıl dışlayalım . Burada değişim şart artık, şirket bu adamları taşıyamaz duruma geldi.
  • Aynı tas aynı hamam, batı cephesinde değişen bir şey yok.

Türk Hava Yolları'nın 6. kez Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yapacak olan İlker Aycı, bu alanda yeni bir rekora gidiyor.

2015 yılında dönemin Yönetim Kurulu Başkanı olan Hamdi Topçu'dan görevi devralan Aycı, bugün düzenlenen Olağan Genel Kurul'da 6. kez seçilerek son 20 yılın en uzun süre Yönetim Kurulu Başkanı olarak kayıtlara geçti.

Son 20 yılı ele alarak yapılan derlemede, 5 yıl görev yapan Hamdi Topçu'yu geride bırakan İlker Aycı, 2015-2021 yıllarında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

İLKER AYCI DÖNEMİNDEKİ ÖNEMLİ GELİŞMELER

Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndaki 6. yılını deviren İlker Aycı, bu süreçte çeşitli krizlerle karşı karşıya kaldı. Havacılık sektörünü derinden sarsan gelişmeler yaşayan Aycı, tüm süreçlerle baş etmek durumunda kaldı.

2016 yılı Haziran ayında Atatürk Havalimanı bombalı terör saldırısını yaşayan ülkemiz ve havacılık sektörü, bu saldırının üzerinden çok kısa bir süre sonra da darbe girişimine maruz kalmıştı. 15 Temmuz gecesi darbe girişimi yapılırken, FETÖ'cü askerler tarafından Atatürk Havalimanı da kuşatılmıştı.

2019 yılına gelindiğinde ise Türk Havacılığına büyük hizmetleri olan Atatürk Havalimanı, yolcu taşımacılığına kapatılmıştı. Nisan ayında büyük bir operasyonla İstanbul Havalimanı'na taşınma olmuş ve havacılık sektörü adeta adres değiştirmişti.

Aynı yıl Türk Hava Yolları'nın bünyesinde yer alan Boeing 737 MAX uçakları ise yaşanan iki ölümcü kaza nedeniyle yere indirilmiş ve THY filosundan 24 uçak (12'si henüz teslim alınmamış) operasyonlardan alınmıştı.

Tüm bu süreçlerden başarı ile çıkan Türk Hava Yolları, son olarak da Covid-19 pandemisi ile yüz yüze geldi. 2020 yılı itibariyla tüm dünyaya yayılan ve etksi hala devam ederek adeta hayatı durma noktasına getiren pandemi, Türk havacılık sektörünü de krizle karşı karşıya bırakmıştı.

Türk Havacılığının lokomotifi olan Türk Hava Yolları da bu süreçte adımlar atmış ve kargo operasyonlarıyla krizi lehine çevirmişti. Çalışanlarının hakları konusunda kritik kararlar alan THY yönetimi, mağduriyeti en aza indirmeyi başarmıştı.

Aradan geçen 6 yıllık süreçte bu krizlere karşı ayakta kalmayı başarmasıyla öne çıkan İlker Aycı, yeni döneminde de önemli adımlar atmayı planlanıyor.

Türk Hava Yolları'nda son 20 yılda Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan isimler şu şekilde:

(1997-2003) Cem Kozlu

(2003-2005) Abdurrahman Gündoğdu

(2005-2010) Candan Karlıtekin

(2010-2015) Hamdi Topçu

(2015-Devam Ediyor ) M. İlker Aycı

©AirportHaber

THY'de son 20 yıla İlker Aycı damgası

Yorumlar Tüm Yorumlar (67)

Emekli müdür ~ 3 yıl önce
sarıgül gibi buraya çare ilker yazdırıyor tüccar başkan ilker. Bıraya para ile yorum yaptırıyor .. THY tarihinin yüz karası, gelmiş geçmiş herkes isyanda bu isyana kulağını kapatanların Yedikleri bu hak birgün adalartin karşısında hesap verecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tyu ~ 3 yıl önce
Sirket neden 150 milyar lira borçta ozsermayesi bile karşılayamıyor şirketin görev zararları karşı mecliste soru önergesi verilmeli soruşturma açılmalı
Fer ~ 3 yıl önce
Özel kaleme personel gelebilir mi hakkıyla çalışanın karşılığı 17 18 19 maddeleridir ancak özel kalemi düşünen dayisi amcası olandır .....
Fer ~ 3 yıl önce
Tek derdin, düşmanının, çalışan personel 17 18 19 maddeleriyle çalışanına saldirirsin koskocaman şirketsin gecesini gündüzüne katan personelle uğraşırsın ilkel ayci
Tabiri tk da görülmemiş olay ~ 2 yıl önce
Saray almışsın ne güzel personel mahkemelerde inim inler kendin keyif kankalarin lale devri şirketin borcundan bahsetsene cnn de söyleseydin enson 20 milyar doları gecmis nasıl ödeyeceksin tassaruf diye sorgusuz sualsiz attığın personelde ödeyemez mecliste soru önergesi verilmesi zevk içinde yaşantın
teknisyen mühendis ~ 3 yıl önce
İlker aycı ile başak sigortada ve TH havayollarında mecburen muhattap olmak zorunda olan biri olarak yazıyorum , başak sigortada şirketi sürekli acenteler üzerinden anlaşma yaptırırdı , kendisi göreve başladıktan 1 hafta içinde kurulan bir acenteye milyon dolarlık işler yaptırdığına ben şahidim, bunun gibi aynı şekilde thy Teknik aş de şahidim şuanda , şuanda türk havayolları teknikte 25 milyon dolarlık bir 3 üncü parti satış işi anlaşması yapıyor İlker beyciğimiz, şirketin bünyesinde yapılan satış pazarlama ticareti taşero ettiriyor. Temel kotil fuat oktay ismail demir hamdi topçu duyun sesimizi , bu bayrak taşıyıcımızı Allah aşkına laik olduğu yere geri yükseltin bir müdahalede bulunun. Son olarak İsmail Demir de teknik AŞ yönetimden elini çekmek zorunda kaldı kendisine sorduğumuzda bunun kendi rızası ile olmadığını gönlünün Her zaman bu Bayrak taşıyıcımız ülkenin gözbebeği thy ile beraber olduğunu dile getirdi. eski yöneticiler gibi birbir uzaklaştırılanlar arasına ismail demirde girdi yani, meydan kaldı şimdi bu 40 yaşında milyon dolarlık işler yapan saltanat sahiplerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaşırdım ~ 3 yıl önce
Allah Allah bana bir yerden tanıdık geliyor bu 20 sene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam gibi adam ~ 3 yıl önce
Kabin maaşlarını gerektiği seviyeye ( asgari ücret ) indirirse gerçekten bir lider olduğunu kanıtlayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tyu ~ 3 yıl önce
Amerikan medyasında, Avrupa medyasında İngilizce konusmali gorelim nekadar İngilizcesi var . Hep burda yorumlar da bulunuyor. Hiç yabancı dilde konusmiyor Personele gelince 17 18 19 maddesi verimsiz bakalım attığı personel kadar yabancı dil konuşabiliyor mu ?
Ghi ~ 3 yıl önce
İlkel efendi 10 dil konuşsan ne olacak şirketin borcu almış gidiyor şirketi satsalar şirketin borcu ödeyemiyor tassaruf deyince terleyen personel ancak aklına gelir
Kkkkk ~ 2 yıl önce
Şirketin borcunu açıkla deselerdi ne derdin cnn de sariyerde yalini sorsalar da aldıklarını sorsalar di keşke 20 milyar doları gecmis tk borcu birde utanmadan siritiyorsun utanmaz
yokluk fonu ~ 3 yıl önce
helal bajjgann

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dur hele baskan ~ 3 yıl önce
Tazminatlarimi verde galaksi ceo su ol umrumda mi,ama once senin yonetimindeyken alayimda hakkimi onemli olan o :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tyu ~ 3 yıl önce
Ne tazminatı kardeşim o bile adamın gözüne batıyor kafayı eski personelin 17 18 19 maddesiyle attığına dikmiş kendisi lüks lüks yaşarken personelinin 3 kuruşuna bakıyor gözü paradan başka birşey görmüyor
Fder ~ 3 yıl önce
Tazminatları unut kankalara aktarıyor özellikle personel atiyor kalkanlara para vermek icin
İlker başkan doğru seçim ~ 3 yıl önce
İlker Aycı duruşu konuşması vizyonu ile bulunduğu makamın hakkını veren koltuğunu gerçekten dolduran bir yönetici başına gelen onca olumsuzluğa rağmen vazgeçmeyen hepsinden alnının akıyla cikan bir yönetici hakkinda olumlu olumsuz yalan gercek yazılanlara kulak asmadan gecesini gunduzune katarak başında bulundugu bayrak tasiyicimiz yerli ve milli sirketimiziher zaman yukarilara tasima cabasinda caliskan vicdanli merhametli bir yonetici basarilarinin devami icin onun yanindayiz Kucuk kafali vizyonu dar bulundugu yerleri hak etmeyen suruyle yonetici varken seninle calismak buyuk bir onur başkanım not: THY calisani değilim.... Allah yardımcın olsun başkanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acil ~ 3 yıl önce
İkili kodunu sicilini yaz ozel kaleminde bosluk varmis
Gyr ~ 3 yıl önce
Şirketin borcundan bahsetsinler biraz 150 milyar lira oz sermayesinin 3 kati
ONURAİR ~ 3 yıl önce
ONURAİRDE 2020 ŞUBAT AYINDAN BERİ MAAŞLARIMIZI ALAMIYORUZ. LÜTFEN BİRİLERİ İMDAT ÇIĞLIĞIMIZI DUYSUN ARTIK. BAŞKA ŞİRKETLER DE PERSONEL ALMADIĞI İÇİN ÇALIŞACAK YER BULAMIYORUZ. PEGASUS VEYA THY NEDEN HALA YABANCI PİLOT İSTİHDAM EDİYOR BİZ TÜRK KAPTANLARI İŞE ALMAK YERİNE? AYRICA HAVA İŞ KANUNU NEDEN HALA YASALAŞMIYOR?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eylem ~ 3 yıl önce
Burada yaşayan yabancı pilotların da Türk aileleri olabileceği hiç aklınıza gelmiyomu acaba istemediğiniz yabancıların burada kurulu bir düzeni var çocukları var siz durumu sadece bencilce kendi açınızdan değerlendirirken insanlar ne sıkıntılar yaşıyo bilmeden konuşuyosunuz.
isabetli karar ~ 3 yıl önce
Tebrik ediyorum olabilecek en iyi tercih İlker Aycı. Vizyon ve kalitesi ile şirketi devler ligine çıkardı. Kargo uçuyor ama maalesef yolcu tarafı çok kötü. Pazarlama ve Satış 'ta her tün geriye gidiyoruz.Yapılan hiç bir iş yok.Tek dert hangi noktaya hangi arkadaşım gelsin , diğerlerini daha çok nasıl dışlayalım . Burada değişim şart artık, şirket bu adamları taşıyamaz duruma geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 3 yıl önce
Birde ik’daki super zekalari ekle.
doğru ~ 3 yıl önce
pazarlama satış dediğin yerde torpilsiz kaç adam var ? 3-5 bi elin parmağını geçmez
hAVACI ~ 3 yıl önce
Aynı tas aynı hamam, batı cephesinde değişen bir şey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000