15 Şubat 2019, Cuma 09:50:41

THY’de "Mor Beyin" Skandalı!

FETÖ ile ilintili olduğu belirtilen ve işe dönüşü sağlanan bir örgüt üyesinin Türk Hava Yolları'na zarar vermek adına akıl almaz bir planı devreye sokmak istediği öğrenildi. Şahıs deşifre olunca kirli oyun bozuldu!
  • Böyle bir yazi ancak 3. dünya ülkelerinde yazilir bildigin sokak karisi agzi ile adam karalamak
  • Türkiye'de bu kafayla daha çookkk mor beyinler,by locklar,feto benzeri darbeler,fetocular gibi darbeciler bilmem neciler olur. Dünyada hiçbir ülke,medeniyet,toplum din tüccarlarıyla,kutsal değerleri çıkarları için kullananlarla ve onları matah şey sananlarla ileri gitmemiştir,gidemez de ama hala akıllanmıyoruz,akıllanacağa da benzemiyoruz ne yazık ki. Atatürk çok büyük insan ve liderdi ama toplumu onu ve yolunu değil sahtekar,yobaz,insanları Allah,Kuran,peygamber ile kandıranların,kul hakkı yiyenlerin,tacizci,sapık,derdi davası para ve çıkar olan tarikat,cemaatlerin peşinden gitti hala daha gidiyor hal ortada.
  • Bu yazıyı ihbar kabul edip savcılık işlem yapmalı.
  • Olayın kadın dernekleri ile olan bağlantısı derinlemesine araştırılmalı. İsim benzerliği dikkat çekici. Peşi bırakılmamalı. Ciddiyim. Mor bilin bakalım kimlerin rengi? Cevap: Feminist kadın derneklerinin.
  • Kargoda çook ilginç “tasarruf projeleri” hazırlaya’M’ başkanlar ve ‘Y’ardımcıları ‘K’imdir...Bi incelemek lazım derim...sonra eyvah dememek için...
  • Birilerinin vermiş olduğu ifadelerle insanları fetocu ilan edemezsin,buna hakkınız yok
  • Mantiksız bir durum. 1. Mor beyinden dönen bir kişi savcılıkta veya mahkemede temize çıkmıştır. Bu konuda savcıların ne kadar titiz olduğu aşikar. 2. Diyelim fetocu olsun. Hiç kimse işe döndükten bir kaç ay sonra kendini açığa çıkaracak bir hata yapmaz. 3. Bence bazı arkadaşların bahsettiği gibi yöneticiler personeli harcamış olabilirler.
  • Sadece müdürlermi başkan , başkan yardımcıları , şefler halen etkinler , kendileri gibi fetöcu olmayanlara bin türlü oyun oynayıp şirketin en kötü departmanlarına sürdürdüler hepsini...
  • Seçim sonrasına bırakılacak özellikle allem edip küllem edip üç otuz paraya imzayı atacaklar , binlerce insanın hakkını yine gözgöre gasp edecekler...
  • Kargo , Yer işletme ,Pazarlama Başkanlıklarındaki Makamlara dikkat edin...Dışarıdan alınıp şirkette müdür olarak istihdam edilen ,yanlarında elemanlarını getirip onlara anında müdürlük şeflik veren ,fetöye en çok saydıran emniyetçilere dikkat edin. Müdürlük ve Şeflik dağıtan babalarının eski siyasi güçlerine dayanıp , ortada adam taklidi yapan giydikleri takım elbiseler bile üzerine yakışmayan sakallılara dikkat edin , yurt dışı istasyonlara adam gönderen aleni fetöcü sonra yalakalıkları sayesinde kritik başkan yardımcılıklarına getirilen sakallılarada dikkat edin...Allahın sopası yok en sonunda hepsi afişe olacaklar....

FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin ardından tüm kurumlarda olduğu gibi THY’de de örgütle ilintili olanların işlerine son verilmişti. Ancak bazı şüphelilerin mor beyin tuzağına düştükleri anlaşılmış ve işe geri dönüşleri sağlanmıştı.

Türk Hava Yolları’nda mor beyin alarmı yaşanıyor. FETÖ terör örgütü ile ilintili olan bazı THY ve iştiraklerinde çalışan personelin iş akitleri tek taraflı olarak feshedilmişti. İş akitleri feshedilen çok sayıda THY personeli FETÖ terör örgütü ile herhangi bir bağlantıları olmadığını kanıtlamak için adli makamlara başvurmuş ve çok sayıda çalışan hakkında Bylock diye adlandırılan gizli iletişim kanalı tuzağına düştükleri anlaşıldığından işe iade kararı verilmişti.

AKILLARA DURGUNLUK VEREN PLAN ORTAYA ÇIKTI!

Bu çalışanlardan bazıları THY’de yeniden istihdam edilmiş ve kaybolan hakları da geri verilmişti. İşte bu mağdurlardan birinin arasında gizli bir FETÖ’cünün olduğu ortaya çıktı.

THY’de güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre; adı sır gibi saklanan FETÖ’cü THY’ye zarar vermek için akıllara durgunluk verecek bir planı devreye sokmak istedi. Kendini çok iyi gizleyen ve uyuyan hücre diye tabir edilen FETÖ’cünün detayları bizde saklı emellerini gerçekleştirmek için yaptıkları THY’nin duyarlı çalışanları tarafından rapor edildi.

Yapılan çalışma sonrasında FETÖ’cünün tüm planları deşifre olurken Türk Hava Yolları tüm tedbirleri alarak olası bir onarılmaz zararı da önlemiş oldu.

Ancak AirportHaber’in tüm detaylarına hakim olduğu bu olaylarla ilgili bilgileri kamuoyunda infial yaratmaması adına gizli tutuyoruz. Diğer hususlarla ilgili cevaplanması gereken soruları da sorumluluğumuz gereği sormadan edemiyoruz.

Soru 1. Bu FETÖ’cüyü işe kim veya kimler aldı?
Soru 2. Olayla ilgili olarak hukuki süreç başlamış mıdır?
Soru 3. FETÖ’cünün THY’ye vermek istediği zarar tespit edildikten sonra kimler olayı örtbas etmek için neler yapmıştır ve kimlerin duymaması için özel önlem almıştır?
Soru 4. AirportHaber’in tüm detaylarını bildiği bu konu hakkında devletin güvenlik birimleri bilgilendirilmiş midir?
Soru 5. Bu olayı örtbas eden THY’de genel müdür yardımcıları dahil görevlerinde ne kadar kalacaklar. Devletin itibarını derinden sarsacak olan bu vahim olayı saklayarak kime hizmet ediyorlar ve bu görevde kalmaları ne kadar güvenlidir?

THY’de "Mor Beyin" Skandalı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Baran ~ 5 yıl önce
Böyle bir yazi ancak 3. dünya ülkelerinde yazilir bildigin sokak karisi agzi ile adam karalamak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maalesef ~ 5 yıl önce
Türkiye'de bu kafayla daha çookkk mor beyinler,by locklar,feto benzeri darbeler,fetocular gibi darbeciler bilmem neciler olur. Dünyada hiçbir ülke,medeniyet,toplum din tüccarlarıyla,kutsal değerleri çıkarları için kullananlarla ve onları matah şey sananlarla ileri gitmemiştir,gidemez de ama hala akıllanmıyoruz,akıllanacağa da benzemiyoruz ne yazık ki. Atatürk çok büyük insan ve liderdi ama toplumu onu ve yolunu değil sahtekar,yobaz,insanları Allah,Kuran,peygamber ile kandıranların,kul hakkı yiyenlerin,tacizci,sapık,derdi davası para ve çıkar olan tarikat,cemaatlerin peşinden gitti hala daha gidiyor hal ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 5 yıl önce
Bu yazıyı ihbar kabul edip savcılık işlem yapmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soğan ~ 5 yıl önce
Olayın kadın dernekleri ile olan bağlantısı derinlemesine araştırılmalı. İsim benzerliği dikkat çekici. Peşi bırakılmamalı. Ciddiyim. Mor bilin bakalım kimlerin rengi? Cevap: Feminist kadın derneklerinin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARGO PROJECİ Fetöristler... ~ 5 yıl önce
Kargoda çook ilginç “tasarruf projeleri” hazırlaya’M’ başkanlar ve ‘Y’ardımcıları ‘K’imdir...Bi incelemek lazım derim...sonra eyvah dememek için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapmayın... ~ 5 yıl önce
Birilerinin vermiş olduğu ifadelerle insanları fetocu ilan edemezsin,buna hakkınız yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantıksız... ~ 5 yıl önce
Mantiksız bir durum. 1. Mor beyinden dönen bir kişi savcılıkta veya mahkemede temize çıkmıştır. Bu konuda savcıların ne kadar titiz olduğu aşikar. 2. Diyelim fetocu olsun. Hiç kimse işe döndükten bir kaç ay sonra kendini açığa çıkaracak bir hata yapmaz. 3. Bence bazı arkadaşların bahsettiği gibi yöneticiler personeli harcamış olabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatihli ~ 5 yıl önce
Sadece müdürlermi başkan , başkan yardımcıları , şefler halen etkinler , kendileri gibi fetöcu olmayanlara bin türlü oyun oynayıp şirketin en kötü departmanlarına sürdürdüler hepsini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TİS ~ 5 yıl önce
Seçim sonrasına bırakılacak özellikle allem edip küllem edip üç otuz paraya imzayı atacaklar , binlerce insanın hakkını yine gözgöre gasp edecekler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YUVA ~ 5 yıl önce
Kargo , Yer işletme ,Pazarlama Başkanlıklarındaki Makamlara dikkat edin...Dışarıdan alınıp şirkette müdür olarak istihdam edilen ,yanlarında elemanlarını getirip onlara anında müdürlük şeflik veren ,fetöye en çok saydıran emniyetçilere dikkat edin. Müdürlük ve Şeflik dağıtan babalarının eski siyasi güçlerine dayanıp , ortada adam taklidi yapan giydikleri takım elbiseler bile üzerine yakışmayan sakallılara dikkat edin , yurt dışı istasyonlara adam gönderen aleni fetöcü sonra yalakalıkları sayesinde kritik başkan yardımcılıklarına getirilen sakallılarada dikkat edin...Allahın sopası yok en sonunda hepsi afişe olacaklar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000