12 Nisan 2021, Pazartesi 15:02:10

THY'DE İCRA KURULU RESMEN AÇIKLANDI

Türk Hava Yolları'nda geçtiğimiz ay gerçekleştirilen yıllık olağan genel kurul sonrasında Yönetim Kurulu Komiteleri'ne atamalar yapıldı. Yapılan atamalar sonrasında THY İcra Kurulu da şekillenmiş oldu.
  • Bizde askerden geldik bir yıl oldu işe başlıcaz diye bekliyoruz...
  • Yok sayıldığın yerde neden durursun? “Beden ölür, çürür, cana bakın siz Kim kiminle yürür ona bakın siz Bırakınız dönsün dönme dolaplar Haktan, hakikatten yana bakın siz”
  • Üye sayısı 300 olmalı. Tarihte iz bırakmak için.
  • Allah kabul etsin.Hayirli Ramazanlar
  • iyilestirme Yok mu? %20 5 bin sus payı da olur
  • Allah bereket versin güzel kapı.

Türk Hava Yolları'nda geçtiğimiz ay gerçekleştirilen yıllık olağan genel kurul sonrasında Yönetim Kurulu Komiteleri'ne atamalar yapıldı.

Yapılan atamalar sonrasında THY İcra Kurulu da şekillenmiş oldu.

THY'nin İcra Kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet İlker Aycı (İcra Komitesi Başkanı), Mecit Eş (İcra Komitesi Başkan Vekili), Mehmet Muzaffer Akpınar (Üye), Mithat Görkem Aksoy (Üye), Murat Şeker (Üye)

Türk Hava Yolları tarafından konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na şu açıklama yapıldı:

"Denetimden Sorumlu Komite'ye Komite Başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Mehmet Muzaffer Akpınar'ın, Komite üyesi olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Melih Şükrü Ecertaş'ın;

Kurumsal Yönetim Komitesi'ne Komite Başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Fatmanur Altun'un, Komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Mithat Görkem Aksoy ve Sn. Orhan Birdal ile Sermaye Piyasası Kurulu II-17.1 nolu Kurumsal Yönetim Tebliği gereğince Yatırımcı İlişkileri Müdürü Sn. Kadir Coşkun'un;

Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne Komite Başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Melih Şükrü Ecertaş'ın, Komite üyesi olarak Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Mehmet Muzaffer Akpınar'ın;

İcra Komitesi'ne; Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet İlker Aycı'nın İcra Komitesi Başkanı, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Mecit Eş'in İcra Komitesi Başkan Vekili, Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Murat Şeker, Sn. Mehmet Muzaffer Akpınar, Sn. Mithat Görkem Aksoy'un ise İcra Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir."

THY'DE İCRA KURULU RESMEN AÇIKLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Ye kürküm ye ~ 3 yıl önce
Bizde askerden geldik bir yıl oldu işe başlıcaz diye bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal Ekşi ~ 3 yıl önce
Yok sayıldığın yerde neden durursun? “Beden ölür, çürür, cana bakın siz Kim kiminle yürür ona bakın siz Bırakınız dönsün dönme dolaplar Haktan, hakikatten yana bakın siz”

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 3 yıl önce
Yok sayıldığını nerden bilirsin ? Bilal Ekşi beyin bu şirkete neler kattığını bir araştırmalısın bence :) kendisi şerefli bir devlet adamıdır. Bizde kendisini çok severiz. Fark ettiniz mi kimseyle münakaşa etmez sadece işini yapar :) taraf tutmaz kural ne ise o uygulanır. Bilal Ekşi kanunları vardır adaletli yargı dağıtır kendisi.
TK’ya Cevap ~ 3 yıl önce
Bilal Bey’in yetkilerinin elinden alındığı halde şirkete neler kattığının sizin kadar farkındayız. Kendisinin ne kadar kıymetli olduğu konusunda da hem fikiriz. Fikir ayrılığımız şurda, başarı sağlarsınız yetkileriniz çoğalır. Sizde Cumhurbaşkanına yakınlık derecesi yetki sınırlarını belirliyor. Önce YK Başkan Vekilliği, sonra İcra Başkanlığı, sonrasında CEO ünvanı... Bu YOK saymak değil de ne?
Ety kurkum ~ 3 yıl önce
Ey kurkum, sen devam et yemene, calismak ve fonksiyon onemli degil
TK’ya Cevap! ~ 3 yıl önce
Önce YK Başkan vekilliğinden aldınız, sonra İcra’dan çıkardınız, sonra da CEO ünvanını aldınız... İmza yetkilerini tek tek aldınız....Yok sayıldığını buradan biliriz... Siz kendisini çok seversiniz çünkü dediğiniz gibi katma değeri yüksek çok kıymetli birisi. Sizin gibi haramilerede bu lazım zaten. Başkaları çalışsın siz meyveleri yiyin...Yiyin efendiler yiyin...
Spartacus ~ 3 yıl önce
Üye sayısı 300 olmalı. Tarihte iz bırakmak için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 3 yıl önce
Allah kabul etsin.Hayirli Ramazanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amirlikte koronaya takılan dinozor km6 ~ 3 yıl önce
iyilestirme Yok mu? %20 5 bin sus payı da olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sofoklis shorçanitis ~ 3 yıl önce
Allah bereket versin güzel kapı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 3 yıl önce
NETİCE?
Baksana ~ 3 yıl önce
Ssm baskani bile yillardir teknikten nasipleniyormus, abi nasil bir guzellik ya, dunya cennet olmus bu arkadaslara
.. ~ 3 yıl önce
5M olmuş

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000