21 Nisan 2015, Salı 09:36:51

THY’DE FLAŞ AYRILIK

Türk Hava Yolları’nda İlker Aycı başkanlığındaki yeni yönetim sonrası ilk değişiklik yapıldı. Hangi genel müdür yardımcısı görevden alındı?
  • Nevin Çolak da sırada, hiç merak etmeyin arkadaşlar. İlker Bey çok düzgün bir insan, kaliteli bir yöneticidir. Nevin Hanım hakkında bilgiler çoktan gerekli yerlere verildi. Başarısız, sevilmeyen, torpilli kişiler yerlerinde kalamayacaklar maalesef.
  • O gider bu kalır diye birşeymi var..Hepsinin sırası var..Sn.İlker Aycı ya güveniyorum..Elbet zamanı geleni gönderir..
  • Beyza gidecek mi
  • Master yapmış makam şöförü kardesım . sen cok daha yukarı görevleri hak edıyorsun. hayatta inişler cıkıslar olur. allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
  • Darısı diğer torpili müdür başkan ve gm ylere (hiçbiri işten anlamıyor tek düşünceleri ceplerini doldurmak)
  • Bence yapılan bu değişimler Thy de gorevi devir alan başkanın eski yönetimin gölgesinde kalmamak adına kendi ekibini kurmak her şirkette olduğu gibi buda doğaldır.Lakin sunu unutmamak gerekir ki gelen gideni her zaman aratır bu sebepten dolayı ki başkanın hakkında yer alan geçmiş kotu haberleri de unutmamak gerekir.
  • Kimler gelecek???
  • Ne tuhafiz hemen baskanim sunu da halledecekmisiniz bunada el aticakmisiniz hicbirseye el filan atmiyicak kimseyide hak yedi diye isten almiyo sadece kendi ekibini kurucak ve emin olun o hamsi ye bile rahmet okutucak demedi demeyin
  • Öyleyse Boeingcilere de yabancılara yapılan yüzde yirmi zam yapılsın"
  • Hamdi Topcu donemine bir bakin torpil (sirketteki Rize'lileri sayin), zulum (sirket calisanlarina gizli anket yapin), akceli isler (bilen biliyor).

6 Nisan’daki genel kurulda Hamdi Topçu’nun görevi bırakmasından sonra göreve gelen İlker Aycı dönemindeki ilk değişiklik gerçekleşti. Türk Hava Yolları’nda 2013 yılından bu yana genel müdür yardımcılığı görevini yürüten Ömer Faruk Öztürk, görevden alındı.

Ömer Faruk Öztürk, daha önce Personel Yönetimi Başkanı olarak görev yapıyordu. Öztürk, 2013 yılı Şubat ayında Kazım Çalışkan’ın istifa etmesinden sonra İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Airporthaber’e gelen bilgilere göre, Ömer Faruk Öztürk’ün yerine Bosphorus 360 şirtetinin genel müdürü Abdulkerim Çay’ın getirileceği iddia edildi. Ancak bu iddia henüz THY tarafından doğrulanmadı.

KİMLER GİDECEK?

Öte yandan THY’de İlker Aycı döneminin başlamasıyla birkaç ismin daha THY ile yollarının ayrılacağı iddia edildi. Gidecek isimler arasında genel müdür yardımcıları ve başkan seviyesinde isimler bulunduğu birkaç gün içinde gidecek isimlerin kesinlik kazanacağı iddia edildi.

©Airporthaber.com

THY’DE FLAŞ AYRILIK

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

Khb ~ 9 yıl önce
Nevin Çolak da sırada, hiç merak etmeyin arkadaşlar. İlker Bey çok düzgün bir insan, kaliteli bir yöneticidir. Nevin Hanım hakkında bilgiler çoktan gerekli yerlere verildi. Başarısız, sevilmeyen, torpilli kişiler yerlerinde kalamayacaklar maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
O gider bu kalır diye birşeymi var..Hepsinin sırası var..Sn.İlker Aycı ya güveniyorum..Elbet zamanı geleni gönderir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Beyza gidecek mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makam şöförüne ~ 9 yıl önce
Master yapmış makam şöförü kardesım . sen cok daha yukarı görevleri hak edıyorsun. hayatta inişler cıkıslar olur. allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nnnnnnnn ~ 9 yıl önce
Darısı diğer torpili müdür başkan ve gm ylere (hiçbiri işten anlamıyor tek düşünceleri ceplerini doldurmak)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelen Gideni Aratir ~ 9 yıl önce
Bence yapılan bu değişimler Thy de gorevi devir alan başkanın eski yönetimin gölgesinde kalmamak adına kendi ekibini kurmak her şirkette olduğu gibi buda doğaldır.Lakin sunu unutmamak gerekir ki gelen gideni her zaman aratır bu sebepten dolayı ki başkanın hakkında yer alan geçmiş kotu haberleri de unutmamak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kimler gelecek???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne tuhafiz hemen baskanim sunu da halledecekmisiniz bunada el aticakmisiniz hicbirseye el filan atmiyicak kimseyide hak yedi diye isten almiyo sadece kendi ekibini kurucak ve emin olun o hamsi ye bile rahmet okutucak demedi demeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Öyleyse Boeingcilere de yabancılara yapılan yüzde yirmi zam yapılsın"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hamdi Topcu donemine bir bakin torpil (sirketteki Rize'lileri sayin), zulum (sirket calisanlarina gizli anket yapin), akceli isler (bilen biliyor).

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000