12 Ocak 2023, Perşembe 11:55:47

THY'li eski yöneticiden zehir zemberek veda mesajı!

Türk Hava Yolları Batı ve Güney Avrupa Kargo Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceyhan’ın iş akdi feshedildi. Ceylan ayrılık sonrası zehir zemberek bir veda mesajı yayınladı. “Anladım ki toksik birileriyle çalışmışım” ifadelerini kullanan Ceyhan neler dedi?
  • Adam ölmeden, ölmüş gibi oldu. Musallaya koydular, hazirundan hiç kimse hakkını helal etmiyor. Hiç kimse iyi bilirdik demiyor. Ne kötü bir son. Huseyin'in akibeti herkes için ibret olmalı. İki günlük dünyada haşa Allahmış gibi hükmetmeye kalktı. Makam bitti. Zulûm payidar kalmadı. Secdeye varıp el-Kahhar çektirdin, bak, bir sene bile kalamadın Hüseyin. Allah sabır ve namaz yani dua ile dayanmamızı öğütledi, bizde dayandık elhamdülillah. O, intikam alanların en hayırlısıdır ve O intikamı tez alır. Sen Allah değilsin, belki anlamışsındır. Kibir ehli olmak ne kötü bir son.
  • Bu hadiseye ne sevinin ne de üzülün. Adam türlü başarılara imza attı doğru, fakat altında çalışanlara yaşattığı travmalara ve stres dolu mesailere ne diyeceğiz? Kaldı ki bir kişinin başarılı olması, yolsuzluk şüphelerini ve çevresine yaşattığı mağduriyetleri meşru hale getirmez. Özetle filler tepişti çimenler ezildi, bize de konuşup ağacımızı yoracak konu çıktı. Gel gelelim altında çalışanlar hayattan bezdi, arkada türlü yolsuzluk şüpheleri var. Olan olmuş. Günün sonunda kendisinin herhangi bir mağduriyeti yok, THY yönetiminde keyifler tıkırında, olan yine alttaki pokemonlara oldu, yani sana bana.
  • Seninle 1 hafta çalıştım ve nefret ettim.sen beni unutmuş olabilirsin ama ben seni unutmadim bir gün seni yolda gorebilmek umidiyle küçük husamettin
  • Ben bunu her yourmumda belirtiyorum. Kargonun ucundan bile anlamayan biri ve sürekli anyni ezberlenmiş alakasız konuşmalari yapiyor. Mantik yoksunu kendisine matikli cevap verince ve kendisi karsilik vereemeyince cocuk gibi yorum. eleştiri. vs. sebepsiz yere kabul etmiyor
  • 'Frankfurt'taki görevine başlamadan önce Hong Kong'ta yaklaşık 12 yıl boyunca görev yapan Ceyhan' maşallah 12 yıl boyunca musluğun başında oturmuşsun, orada nasıl kaldın yoksa ailecek HK vatandaşlığı alabilmen için mi bütün ağırlığını gösterdin ve seni 12 yıl almadılar, bu kadar haram yerken bi an olsun öteki dünya gelmedi mi aklına?
  • Huseyin beyle uzun yillar once memur, sonra Sef olarak calistim ve bir kac sene once sirketten ayrildim. Assadaki yorum yapanlari gorunce bir cogunun performanslari yuzunden Huseyin bey tarafindan bolgeden merkeze gonderilen kisiler oldugunu anliyorum; bu kilsileri yakindan taniyorum. hatta beraber de calistik. Bu yuzden arkadan karaladiklari, iftira yaptiklari anlasiliyor. H.ceyhan bence hava kargoda bir markadir. uzun suredir icerde bir takim rahatsizlari duyuyordum. Sirkete yazik olmus.
  • Kötü bir insan değil aslında... Hasta... Eylenmerinin verdiği zararı hissetmeyecek kadar hasta bir insan. Bilinçli kötü değil, anlamayacak kadar psikotik sorunları olup muhtemelen ailesinden, annesiyle babasının ve aile içi dinamiklerinin onun kişiliğinde yarattığı çarpık gelişimin bir yansıması Hüseyin Ceyhan. Yönetici veya lider özellikleri bulunmayan ancak o dönem THY unsurlarınca "işe yarar" bir karakter olarak bir yerlere oturtulmuş "lokomotif" bir piyondan ibaret... Narsist, sosyopat, obsesif kompülsif kişilik bozukluğu özelliği gösteren, aslen düzenli gözlem gerektiren yardıma muhtaç bir hasta... Verdiği hasarları anlayamayacak kapasitede, zamanında takibe alınsa acınacak kadar yardıma muhtaç bir psikotik. Ancak içinde bulunduğumuz idari sistemler grupları içerisinde toplum arasında olmaması gereken konumlara getirilen insanlardan bir tanesi. Öyle bir insan grubu ile idare ediliyor ki bu sistem, tehlike burada...!
  • 7 yil kadar beraber calistik. Alismak ilk basta zor gibi gelir ama sizi alir ve ortaya bir businessman cikartir. Hayatimda gordugum, tanidigim ender “business oriented” anlayisa sahip, basarili ve hedef odakli insanlardan biri oldu. Isini sahiplenmeyen ve degisime kapali olan bir insan asla onunla calisamaz. Kargoda bir cok projenin fikir sahibidir. Sirket adina onemli bir kayip olmus.
  • Herkes adama sövmüş.genele göre yargılamak istemem ama bu kadar kötü anılacak ne yaptı?
  • Biri bu arkadaşa 1 doların 20 TL ye yaklaştığını ve asgari ücretin 8500 TL olduğunu 1 kaç bin doların kaçbin tl olduğunu hatırlatsın

Türk Hava Yolları Batı ve Güney Avrupa Kargo Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceyhan’ın iş akdi feshedildi.

Frankfurt'taki görevine başlamadan önce Hong Kong'ta yaklaşık 12 yıl boyunca görev yapan Ceyhan, ayrılık sonrası zehir zemberek bir veda mesajı yayınladı.

Veda mesajında “Anladım ki toksik birileriyle çalışmışım” ifadelerini kullanan Ceyhan neler dedi?

İşte o veda mesajının tamamı:

"Değerli Arkadaşlar

Bir ofis kiralama sureci ile başlayan ve tarafımızdan kaynaklı birkaç hata içeren hususun Disiplin Kuruluna taşınması, arkasından bölge personelinin 15 saat boyunca konuşturularak hakkımda söyleyebilecekleri ne kadar mevzu varsa dikkate alınması ve bunların köpürtülerek yapılan bir değerlendirme neticesinde is akdim fesih edilmiştir.

Karar alınmış ancak arkası doldurulmaya çalışılıyor gibiydi.

Sunu bir kez daha öğrendim ki, bu tip kurumlarda ne kadar başarılı olduğunuzun hiç bir önemi yok. Hatta bu bile sorgulanabiliyormuş! Günlerce home office adı altında evde yatan ve uçakları diplerde olan bir personeli ofise çağırmanız bile mobbing konusuna dönüşebiliyormuş.

Milyarlarca dolar üretmenizi, TK+++ gibi abuk sabuk satışlarla gelir getirmenizi kimse takdir etmiyor ancak bir kaç bin euroluk ofis kirasındaki yanlış girişiniz sizi disipline götürüyormuş.

Ve anladım ki toksik birileriyle çalışmışım.

Eşim Frankfurt’a gitmemi hiç istememişti. Öyle böyle 2 sene oldu. Jübileyi bu şekilde hiç düşünmemiştim ancak karar ne olursa olsun içim rahat ve hatalarımla beraber yaptıklarımın arkasındayım. Ve inanıyorum ki buna sebep olanlar vicdanlarında rahatsızlığı ömür boyu hissedecekler.

Son 2 sene içinde başarabildiğimiz oranda bölgede değişimler yaptık. Gururla Turkish Cargo’nun LF’sini son ay itibariyle Avrupa1’de %86 seviyesine kadar çıkarttık. Geride insanlar bunu konuşacak ve takdir edecek.

Elbet bir son olacaktı ama hiç beklemediğiniz bir anda kapının dışına bu şekilde itilmeniz çok üzücü bir durum. Ancak şairin dediği gibi, bu dünyada bütün işler yarım kalır.

Allaha emanet

Hüseyin Ceyhan"

©AirportHaber.com

THY'li eski yöneticiden zehir zemberek veda mesajı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (98)

Musalla ~ 7 ay önce
Adam ölmeden, ölmüş gibi oldu. Musallaya koydular, hazirundan hiç kimse hakkını helal etmiyor. Hiç kimse iyi bilirdik demiyor. Ne kötü bir son. Huseyin'in akibeti herkes için ibret olmalı. İki günlük dünyada haşa Allahmış gibi hükmetmeye kalktı. Makam bitti. Zulûm payidar kalmadı. Secdeye varıp el-Kahhar çektirdin, bak, bir sene bile kalamadın Hüseyin. Allah sabır ve namaz yani dua ile dayanmamızı öğütledi, bizde dayandık elhamdülillah. O, intikam alanların en hayırlısıdır ve O intikamı tez alır. Sen Allah değilsin, belki anlamışsındır. Kibir ehli olmak ne kötü bir son.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 1 yıl önce
Bu hadiseye ne sevinin ne de üzülün. Adam türlü başarılara imza attı doğru, fakat altında çalışanlara yaşattığı travmalara ve stres dolu mesailere ne diyeceğiz? Kaldı ki bir kişinin başarılı olması, yolsuzluk şüphelerini ve çevresine yaşattığı mağduriyetleri meşru hale getirmez. Özetle filler tepişti çimenler ezildi, bize de konuşup ağacımızı yoracak konu çıktı. Gel gelelim altında çalışanlar hayattan bezdi, arkada türlü yolsuzluk şüpheleri var. Olan olmuş. Günün sonunda kendisinin herhangi bir mağduriyeti yok, THY yönetiminde keyifler tıkırında, olan yine alttaki pokemonlara oldu, yani sana bana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski personel ~ 1 yıl önce
Seninle 1 hafta çalıştım ve nefret ettim.sen beni unutmuş olabilirsin ama ben seni unutmadim bir gün seni yolda gorebilmek umidiyle küçük husamettin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 1 yıl önce
Umarım... merak etme devran dönüyor
Hakikat ~ 1 yıl önce
Ben bunu her yourmumda belirtiyorum. Kargonun ucundan bile anlamayan biri ve sürekli anyni ezberlenmiş alakasız konuşmalari yapiyor. Mantik yoksunu kendisine matikli cevap verince ve kendisi karsilik vereemeyince cocuk gibi yorum. eleştiri. vs. sebepsiz yere kabul etmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ah ceyhan ~ 1 yıl önce
'Frankfurt'taki görevine başlamadan önce Hong Kong'ta yaklaşık 12 yıl boyunca görev yapan Ceyhan' maşallah 12 yıl boyunca musluğun başında oturmuşsun, orada nasıl kaldın yoksa ailecek HK vatandaşlığı alabilmen için mi bütün ağırlığını gösterdin ve seni 12 yıl almadılar, bu kadar haram yerken bi an olsun öteki dünya gelmedi mi aklına?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Marka ~ 1 yıl önce
Huseyin beyle uzun yillar once memur, sonra Sef olarak calistim ve bir kac sene once sirketten ayrildim. Assadaki yorum yapanlari gorunce bir cogunun performanslari yuzunden Huseyin bey tarafindan bolgeden merkeze gonderilen kisiler oldugunu anliyorum; bu kilsileri yakindan taniyorum. hatta beraber de calistik. Bu yuzden arkadan karaladiklari, iftira yaptiklari anlasiliyor. H.ceyhan bence hava kargoda bir markadir. uzun suredir icerde bir takim rahatsizlari duyuyordum. Sirkete yazik olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahte Marka olabilir ~ 1 yıl önce
Inan kargo dan Bir gram anlamiyor
Tehlike burada..! ~ 1 yıl önce
Kötü bir insan değil aslında... Hasta... Eylenmerinin verdiği zararı hissetmeyecek kadar hasta bir insan. Bilinçli kötü değil, anlamayacak kadar psikotik sorunları olup muhtemelen ailesinden, annesiyle babasının ve aile içi dinamiklerinin onun kişiliğinde yarattığı çarpık gelişimin bir yansıması Hüseyin Ceyhan. Yönetici veya lider özellikleri bulunmayan ancak o dönem THY unsurlarınca "işe yarar" bir karakter olarak bir yerlere oturtulmuş "lokomotif" bir piyondan ibaret... Narsist, sosyopat, obsesif kompülsif kişilik bozukluğu özelliği gösteren, aslen düzenli gözlem gerektiren yardıma muhtaç bir hasta... Verdiği hasarları anlayamayacak kapasitede, zamanında takibe alınsa acınacak kadar yardıma muhtaç bir psikotik. Ancak içinde bulunduğumuz idari sistemler grupları içerisinde toplum arasında olmaması gereken konumlara getirilen insanlardan bir tanesi. Öyle bir insan grubu ile idare ediliyor ki bu sistem, tehlike burada...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Must ~ 1 yıl önce
7 yil kadar beraber calistik. Alismak ilk basta zor gibi gelir ama sizi alir ve ortaya bir businessman cikartir. Hayatimda gordugum, tanidigim ender “business oriented” anlayisa sahip, basarili ve hedef odakli insanlardan biri oldu. Isini sahiplenmeyen ve degisime kapali olan bir insan asla onunla calisamaz. Kargoda bir cok projenin fikir sahibidir. Sirket adina onemli bir kayip olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz de 8 yıl çalıştık ~ 1 yıl önce
Neden tam tersini gördük kesinlikle katılmıyorum.Bu kibirli toksik insana da hakkımı helal etmiyorum
.... ~ 1 yıl önce
Herkes adama sövmüş.genele göre yargılamak istemem ama bu kadar kötü anılacak ne yaptı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tfx ~ 1 yıl önce
Biri bu arkadaşa 1 doların 20 TL ye yaklaştığını ve asgari ücretin 8500 TL olduğunu 1 kaç bin doların kaçbin tl olduğunu hatırlatsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000