31 Ocak 2022, Pazartesi 12:06:56

THY'de Değişim Rüzgarı Sürüyor

Türk Hava Yolları'nda Ahmet Bolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilmesinden sonra değişim rüzgarı devam ediyor.
  • 4.8 olmasın o rakam zira 48 milyon dolar Avustralya gibi oldukça uzak,sık seyahat imkanının olmadığı ve orada yaşayanların da çoğunlukla arap firmalarını tercih ettiği bir ülke için abartılı değil mi?
  • Sayın Bolat, Almanya ya, öncelikle de oradaki Hukuku da el atmalı. Başta Mustafa Çiçek olmak üzere yaptım oldu mantığı ile şirketi ellerinde oynatıyor, dünyanın zararırını veriyorlar. Önce tüm Almanya'daki şefleri merkezi yaptılar, bu sebeple Alman hükümeti tarafından Korona döneminde verilen 3 milyon eurodan fazla kısa çalışma ödeneğini alamadılar. 3 yıl sonra şefleri tekrar mahalli yaptılar, kira yardımı ve diğer ödenekleri kesilen şefler de ortada kaldı!!!
  • Planlamayı kime raporlayalım?
  • EIC
  • Malesef torpille gelen. İlker Aycı nın torpilleri ile gelen torpilli müdürlerinde görevden alınmaları ne zaman başlayacak merakla bekliyorum.
  • Ahmet Baskanın elimizden alınan pazar mesailerimizinde geri verilmesini rica ediyoruz. Saygılar..
  • Hhh
  • Bodrum nolcak acep
  • Kostence gibi az sefer yapilan, hava alanina bile gitmeye tenezzul etmeyen sade sahsi reklamini yapan satis mudurlukleride iptal edilmeli.
  • Tgsd çok haksızlıklar var onların önüne geçebilir misin yönetimin değişmesi gerekiyor

Türk Hava Yolları'nda Ahmet Bolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilmesinden sonra değişim rüzgarı devam ediyor.

İlker Aycı'nın görevden ayrılmasından sonra THY'de yönetime birçok yeni isme yeni görevlendirme yapılırken, THY Özel Büro Başkanlığı lağvedilmişti. Değişim sürecinin devam ettiği THY'de Mert Dorman'ın başında bulunduğu Kurumsal İletişim Başkanlığı da eski yerine iade edildi. 

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Aycı tarafından yönetim kurulu başkanına bağlanan THY Kurumsal İletişim Başkanlığı makamı Ahmet Bolat'ın göreve gelmesiyle birlikte organizasyon şemasındaki eski yerine iade edilerek pazarlama ve satıştan sorumlu genel müdür yardımcılığı makamı altında görev yapmaya devam edecek.

THY'de Pazarlama ve Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı makamında 2014 yılından bu yana Ahmet Olmuştur görev yapıyor.

©AirportHaber.com

THY'de Değişim Rüzgarı Sürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (96)

Sydney yazana ~ 2 yıl önce
4.8 olmasın o rakam zira 48 milyon dolar Avustralya gibi oldukça uzak,sık seyahat imkanının olmadığı ve orada yaşayanların da çoğunlukla arap firmalarını tercih ettiği bir ülke için abartılı değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet bolat bey ~ 2 yıl önce
Ekip iletişim tamamıyla fuzuli bir bölüm ilkel ayci efendinin kendi yandaslari olan sefe müdürü uydurduğu bölüm tahsise bağlayın şefi müdürünü memur yapın çalışmayı centar gibi bir bölüme koyun vardiyalı çalışsınlar görsünler terle çalışmak nedemek çalışmayı öğrensinler ekip iletişimin 46 yaşındaki kendinden genc personeli çalışmayı centar bir yerde çalışarak terlesin bakalım kaç gün caousabilecek görsün genc yaşlı nasıl oluyor ondan sonra qrkadasi hunkari kışkırtıp gibi isten atıldığı personeller gibi atın gorelim hayat ne güzel oluyor
Almanya Hukuk ~ 2 yıl önce
Sayın Bolat, Almanya ya, öncelikle de oradaki Hukuku da el atmalı. Başta Mustafa Çiçek olmak üzere yaptım oldu mantığı ile şirketi ellerinde oynatıyor, dünyanın zararırını veriyorlar. Önce tüm Almanya'daki şefleri merkezi yaptılar, bu sebeple Alman hükümeti tarafından Korona döneminde verilen 3 milyon eurodan fazla kısa çalışma ödeneğini alamadılar. 3 yıl sonra şefleri tekrar mahalli yaptılar, kira yardımı ve diğer ödenekleri kesilen şefler de ortada kaldı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Planlama Değişim Rüzgarı ~ 2 yıl önce
Planlamayı kime raporlayalım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 2 yıl önce
EIC

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zya ~ 2 yıl önce
Koskoca THY nı kendi dukkanına çevirmişti. Ne tgs ne teknik adam gibi calismiyordu. Sanki mafya elemanı gibi hepsi artiz Rizeli olmadan işe almiyorlardi Isabet oldu defolup gitmesi
İstasyon mud. ~ 2 yıl önce
Malesef torpille gelen. İlker Aycı nın torpilleri ile gelen torpilli müdürlerinde görevden alınmaları ne zaman başlayacak merakla bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit 330 ~ 2 yıl önce
Ahmet Baskanın elimizden alınan pazar mesailerimizinde geri verilmesini rica ediyoruz. Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jhj ~ 2 yıl önce
Hhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bodrum ~ 2 yıl önce
Bodrum nolcak acep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kara denizli Er ~ 2 yıl önce
Kostence gibi az sefer yapilan, hava alanina bile gitmeye tenezzul etmeyen sade sahsi reklamini yapan satis mudurlukleride iptal edilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kültür turizmi yapan kiev yolcusu fo ~ 2 yıl önce
oralara gönderilen erkek personeli zor buluyos haftada 1 kere ofiste bulamazsın neden acaba
Özkan ~ 2 yıl önce
Tgsd çok haksızlıklar var onların önüne geçebilir misin yönetimin değişmesi gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Çok fazla gereksiz yönetici var. Çiftlik gibi ofislerde çay kahve, öğlen yemekte ne yiyoruz, mesai bitmeden gitsek çok yorulduk.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000