13 Şubat 2022, Pazar 23:30:34

THY'de başkanlıktan genel müdürlüğe çekilen yönetici istifa ediyor

Türk Hava Yolları'nda Kurumsal İletişim Başkanlığı görevinden alınan Mert Dorman'ın yarın istifasını sunarak THY'den ayrılacağı iddia edildi.
  • Ekip planlama Başkanlığında, ekip iletişim müdürlüğü nde Şeflik yapan uçuş plan bilmeyen, kendisi plan bilmediği için uçuş bilmediği için uçuş kurallarını bilmediği için yanınada iki tane Şeflik eklenen ekip plan ekip iletişim Müdürlüğü’nü bir incelesinler ekip iletişim şefini bir incelesinler ne kadar liyakatsız olduğunu görecekler. İnanıyorum ki adalet yerini bulacaktır bir gün.
  • Bu adam o göreve liyakat ile gelmiş olsa özel sektör hemen çok iyi bir pozisyon da istihdam etmesi lazım. Ama özel sektör bunun yüzüne bakmaz...yandaş devlete sırtını dayamış bir kaç şirket hariç.
  • 1-Mert Dorman kartal mezunu degil 3-Kartal mezunu dediklerinin hepsi bogazici,itu,marmara mezunu zaten ,kartal anadolu imam hatip dedigin lise, tipki galatasaray lisesi gibi mezunlari lise egitimi sonrasinda itu,bogazici,odtu okusalarda lise aidiyetleri hala onemlidir, tabi sen anlayamazsin bunu bagcilar lisesini bitirdikten sonra aöfden aldigin dandik diplomayla
  • Hiç sanmıyorum
  • Ozellikle Bakan ve Aileden birini taniyorsan git yanlarina valla Ahmet Bolat yada Bir ise yaramayan B Eksinin yetine tirrak gelirsin, Ikincisini zaten cani gonulden herkes destekler
  • ne yapmış ya tam olarak, biri de çıksa anlatsa keşke
  • yok daha neler!
  • Çok yakında hepsi görevden alınacak vede havacılık bilgisi olan liyakat sahibi yüzlerce sokakta kalan kişi atanacak.
  • Çaylar ve Üstnlere çalışıyor buralar. Nasıl ödeyecekler bu vebali bilmiyorum yaaa
  • Darısı ASY'nin başına diyelim.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ın 2 Şubat'taki atama kararı sonrası genel müdürlük emrine çekilen THY eski Kurumsal İletişim Başkanı Mert Dorman istifa kararı aldı.

THY Yönetim Kurulu eski Başkanı İlker Aycı'ya olan yakınlığı ile bilinen Mert Dorman'ın yerine Rafet Fatih Özgür atandıktan sonra Kurumsal İletişim Başkanlığı, genel müdürlüğe bağlanmış, Dorman da Genel Müdürlük emrine çekilmişti.

THY yönetiminin aldığı bu kararı beğenmeyen Dorman'ın istifa kararını yarın yönetime sunacağı ve kurumdan tamamen ayrılacağı iddia edildi.

Mert Dorman, İlker Kavas'ın istifasından sonra bu koltuğa oturmuştu.

THY'de başkanlıktan genel müdürlüğe çekilen yönetici istifa ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Çanakçı Çanakçı ~ 2 yıl önce
Ekip planlama Başkanlığında, ekip iletişim müdürlüğü nde Şeflik yapan uçuş plan bilmeyen, kendisi plan bilmediği için uçuş bilmediği için uçuş kurallarını bilmediği için yanınada iki tane Şeflik eklenen ekip plan ekip iletişim Müdürlüğü’nü bir incelesinler ekip iletişim şefini bir incelesinler ne kadar liyakatsız olduğunu görecekler. İnanıyorum ki adalet yerini bulacaktır bir gün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Liyakat ~ 2 yıl önce
Bu adam o göreve liyakat ile gelmiş olsa özel sektör hemen çok iyi bir pozisyon da istihdam etmesi lazım. Ama özel sektör bunun yüzüne bakmaz...yandaş devlete sırtını dayamış bir kaç şirket hariç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlayana ~ 2 yıl önce
1-Mert Dorman kartal mezunu degil 3-Kartal mezunu dediklerinin hepsi bogazici,itu,marmara mezunu zaten ,kartal anadolu imam hatip dedigin lise, tipki galatasaray lisesi gibi mezunlari lise egitimi sonrasinda itu,bogazici,odtu okusalarda lise aidiyetleri hala onemlidir, tabi sen anlayamazsin bunu bagcilar lisesini bitirdikten sonra aöfden aldigin dandik diplomayla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlayana ~ 2 yıl önce
2 ney?
Acaba ????? ~ 2 yıl önce
Hiç sanmıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyasi tanidik ~ 2 yıl önce
Ozellikle Bakan ve Aileden birini taniyorsan git yanlarina valla Ahmet Bolat yada Bir ise yaramayan B Eksinin yetine tirrak gelirsin, Ikincisini zaten cani gonulden herkes destekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mert? ~ 2 yıl önce
ne yapmış ya tam olarak, biri de çıksa anlatsa keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daha neler ~ 2 yıl önce
yok daha neler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XX ~ 2 yıl önce
Çok yakında hepsi görevden alınacak vede havacılık bilgisi olan liyakat sahibi yüzlerce sokakta kalan kişi atanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam tersi ~ 2 yıl önce
hiç güleceğim yok tu
Insallah ~ 2 yıl önce
Insallah kardesim
THY CIP ~ 2 yıl önce
Çaylar ve Üstnlere çalışıyor buralar. Nasıl ödeyecekler bu vebali bilmiyorum yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolay değil aldıkları ahı vermek ~ 2 yıl önce
Hesap vermeyi düşünmüyorlar belliki.
TK Teknoloji ~ 2 yıl önce
Darısı ASY'nin başına diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama bilkentli ~ 2 yıl önce
??

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000