13 Ağustos 2020, Perşembe 09:54:17

THY'de ayrılıklar devam ediyor!

Türk Hava Yolları'nda (THY) kapsam dışı personele imzalatılmak istenen yeni ücret tarifesi sonrası arka arkaya istifalar gelmeye devam ediyor.
  • Öyle çok yediler ki artık yer kalmadığı için yediklerini kusuyorlar sonra bir daha yemeye çalışıyorlar. Helak olmanıza az kaldı şirket yönetimi helak olmanıza az kaldı sendika yönetimi..
  • Geçmiş yıl karı ile şirket hisselerini topla sonra param yok. Airbustan teslim alacağın uçakları ertele teslimleri iptal et mücbir sebep var ise bunlarda var. Mücbir sebebi işçilerine tehdit unsuru olarak kullanacağına bunlarda kullan. Niyetiniz bozuk olduğu için karşılık bulamıyorsunuz.
  • THY zor durumda evet bunun herkes farkında ama bu durumdan çıkmak için ne çaba gösterildi.. En başından beri tek çare personel maaşı gibi davranılıyor. Tüm dünya havayolları devletten destek, kredi vb çözümler ararken bizler en son çare olarak buna başvuruyoruz neden çünkü en kolay en sessiz personel maaşı var tasarruf edilecek.. Bu kriz dönemi ise müdür olarak atanan il başkanlarının kardeşleri bunun karşılığını veremeyecekse devleti yönetenlere bu durumu iletmeyeceklerse neden bu milletin sırtında kamburlar..
  • Büyük teşvik kapıda..daha çokk giden olacak
  • THY dışardan avukatlarına ödediği paralar ile 1 yıl personel maaşı ödenir. dikkat
  • Salla nasil olsa teyit edecek birisi yok. Kilavuzun karga olmuş senin, yanlış yoldasiniz
  • Yine gürledi ama yağamadı viskici,devreci kokpitçikler;))
  • Halbuki daha ne kampanyalar düzenlenecekti...
  • Ne güzel müdürlükler açmışlar saolsunlar. Müşteri analitiği müdürü nedir ya ? Bu şirket gerçek müdür sorumlu kaptan pilottur , gerisi ye kürküm ye !!!
  • Bence sendikaya önce şu soru sorulmalı;neden 15 gün çalışanla bir gün bile çalışmayana aynı yatmış!!????kçö henüz yatmamış kabin prs i uçuşa gitmek için para ararken (ki maaş kaybı çok daha fazla)sadece çalışılan gün parası bile yatmazken yerdeki çalışanlar gitmediği günün parasını nasıl almış!!!!???

Türk Hava Yolları'nda kapsam dışı personele imzalatılmak istenen yeni ücret tarifesi sonrası arka arkaya istifalar gelmeye devam ediyor.

THY'de sendika üyesi olmayan çalışanlarla ilgili yeni ücret düzenlemesini geçtiğimiz günlerde ilan edilmişti. Düzenlemeyle birlikte ücretlerde ciddi bir kayıp oluşurken 2021 yılın sonuna kadar da ikramiye ödenmeyeceği belirtildi. Şartları kabul etmeyen personel ise şirketle yollarını ayırma kararı aldı.

Şirketin Uçuş Operasyon Çözümleri  Müdürü Murat Gökten, Dijital İş Geliştirme Müdürü Şeyda Tartar'ın da bulunduğu bazı müdürlerle birlikte 100'e yakın çalışan istifa ederken, dün de THY Gelir Yönetimi Başkanlığı, Gelir Yönetimi ve Ücret (Yurt içi) Müdürü Ayşe Lekesiz ile THY İstihdam Başkanlığı Sağlık Müdürü Mehmet Deniz Aybey emekliliklerini talep ederek görevlerinden ayrıldı.

İKİ MÜDÜR DAHA İSTİFA ETTİ

Türk Hava Yolları Pazarlama Başkanlığı'na bağlı Kampanya Yönetimi ve Müşteri Analitiği Müdürü İsmail Semerci  ile THY Slot Koordinasyon Müdürü Billur Gökhan da istifa ederek görevlerinden ayrılma kararı aldı.

THY'deki ayrılıkların devam edeceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

©AirportHaber.com

THY'de ayrılıklar devam ediyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Haramzade ~ 4 yıl önce
Öyle çok yediler ki artık yer kalmadığı için yediklerini kusuyorlar sonra bir daha yemeye çalışıyorlar. Helak olmanıza az kaldı şirket yönetimi helak olmanıza az kaldı sendika yönetimi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkish Airlines ~ 4 yıl önce
Geçmiş yıl karı ile şirket hisselerini topla sonra param yok. Airbustan teslim alacağın uçakları ertele teslimleri iptal et mücbir sebep var ise bunlarda var. Mücbir sebebi işçilerine tehdit unsuru olarak kullanacağına bunlarda kullan. Niyetiniz bozuk olduğu için karşılık bulamıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 4 yıl önce
THY zor durumda evet bunun herkes farkında ama bu durumdan çıkmak için ne çaba gösterildi.. En başından beri tek çare personel maaşı gibi davranılıyor. Tüm dünya havayolları devletten destek, kredi vb çözümler ararken bizler en son çare olarak buna başvuruyoruz neden çünkü en kolay en sessiz personel maaşı var tasarruf edilecek.. Bu kriz dönemi ise müdür olarak atanan il başkanlarının kardeşleri bunun karşılığını veremeyecekse devleti yönetenlere bu durumu iletmeyeceklerse neden bu milletin sırtında kamburlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Velvet ~ 4 yıl önce
Büyük teşvik kapıda..daha çokk giden olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GOKHAN ~ 4 yıl önce
THY dışardan avukatlarına ödediği paralar ile 1 yıl personel maaşı ödenir. dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşkembeden Salla ~ 4 yıl önce
Salla nasil olsa teyit edecek birisi yok. Kilavuzun karga olmuş senin, yanlış yoldasiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 4 yıl önce
Yine gürledi ama yağamadı viskici,devreci kokpitçikler;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hisseli harikalar kumpanyası ~ 4 yıl önce
Halbuki daha ne kampanyalar düzenlenecekti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunlar nasıl isimler yaaa ~ 4 yıl önce
Ne güzel müdürlükler açmışlar saolsunlar. Müşteri analitiği müdürü nedir ya ? Bu şirket gerçek müdür sorumlu kaptan pilottur , gerisi ye kürküm ye !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o kadar da değil ~ 4 yıl önce
her şeye kızdık ettik , haklıyız da ama kaptanla müdürün de alakası yok hani , yolcu olmazsa boş uçak mı uçaracaksın ? Yolcu sen varsın diye mi geliyor !
Plt ~ 4 yıl önce
Siz hep yalnız uçun hocam,hem flying hem screening yaparsınız;)))I have control dersiniz kendi kendinizede ;))))))))))
Bir dost ~ 4 yıl önce
Bence sendikaya önce şu soru sorulmalı;neden 15 gün çalışanla bir gün bile çalışmayana aynı yatmış!!????kçö henüz yatmamış kabin prs i uçuşa gitmek için para ararken (ki maaş kaybı çok daha fazla)sadece çalışılan gün parası bile yatmazken yerdeki çalışanlar gitmediği günün parasını nasıl almış!!!!???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000