16 Mayıs 2019, Perşembe 09:32:31

THY Zonguldak'ta fiyat düşürdü

Zonguldak Havalimanında uçuşlara başlayan Türk Hava Yolları (THY), Atlas Global'ın gelmesi üzerine bilet fiyatlarını düşürmek zorunda kaldı.
  • 2 aya kapanir bu hat.
  • Siz konusursunuz tk yapar canim sirketim
  • Sonra yok niye Dünya sıralamasında düştük,yok bizi niye 4 yıldızdan 3 yıldıza düşürdüler. Dış hatlarda çok yolcu satçaz derken kendi vatandaşınızı unuttunuz.
  • Sabiha Gökçen Havalimanına sefer başlatması durumunda satışları inanılmaz artabilir
  • Atlasjet, artık Adana'ya uç lütfen. Bizim de Hakkı'mız uygun fiyata uçmak. Yeter artık THY eğemenliğindeki pahalı biletlere...
  • Yeri burası değil ama Zonguldak hattı rekabet için gündeme gelirken sefer azlığından şikayetçi olan ve DHMİ istatistiklerine göre Nisan ayında uçakların doluluk oranı Samsun ve Trabzon'dan fazla olan OGU ile Atlasglobal'ın ilgilenmemesi ilginç geldi. SunExpress ve Pegasus İzmir hattını kapattı. Halbuki her iki firmanın da İzmir'den Samsun ve TZX'e seferleri var. Şimdi İzmir'de ikamet edenlerin nüfusa kayıtlı olduğu iller bakımından TÜİK istatistiklerine bakalım. Ordulu 24.000, Giresunlu 11.000, Samsunlu ise 27.600. 35.000 Ordu-Giresunlunun yaşadığı İzmir'den OGU'ya değil de Samsun'a sefer koyulması nasıl açıklanabilir? SunExpress İzmir-OGU uçuşları için bir etüd yaparsa güzel olabilir.
  • Uçaklar 40-50 kişi ile gidip geliyor.Atlas zaten Dusseldörf'a sefer yapacak uçak gidip gelirken boş kalmasın diye koydu da THY niye sefer koydu. Yeni havalimanından uçacağıma arabayla anadolu yakasından daha çabuk giderim zonguldak'a
  • SAMSUN ORDU GİRESUN VE TRABZONA UÇMAYAN ATLASIN YOLCU KAPASİTESİ BU İLLERE GÖRE DÜŞÜK ZONGULDAKTA NE İŞİ VAR ?
  • cikin bu seferlere yoksa bir daha hic bir sirket gelmez.
  • Bravo... zaten Zonguldak´a kac kisi ucuyo. Simdi bunlar birbiyle rekabet edecek sonra ikisi birden talep yok diye ucuslari durduracak. Gercekten Bravo diyorum.

Zonguldak Havalimanında uçuşlara başlayan Türk Hava Yolları (THY), Atlas Global'ın gelmesi üzerine bilet fiyatlarını düşürmek zorunda kaldı.

12 Mayıs'ta uçuslara başlayan Türk Hava Yolları'nın ardından 15 Haziran'da uçuş seferlerine başlayacak olan Atlas Global firması İstanbul-Zonguldak seferlerinin bilet fiyatlarını 77 TL, Zonguldak-İstanbul bilet fiyatlarının ise 58 lira olduğu açıklandı.

Atlas Global'ın hatta girecek olması Türk Hava Yolları'nın da fiyatlarını düşürdü. Türk Hava Yolları, bilet fiyatlarını 99 TL’den 89 TL’ye çekti. 

THY Zonguldak'ta fiyat düşürdü

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

En gec 2 ay ~ 5 yıl önce
2 aya kapanir bu hat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 5 yıl önce
Siz konusursunuz tk yapar canim sirketim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Falan filan ~ 5 yıl önce
Sonra yok niye Dünya sıralamasında düştük,yok bizi niye 4 yıldızdan 3 yıldıza düşürdüler. Dış hatlarda çok yolcu satçaz derken kendi vatandaşınızı unuttunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrenci ~ 5 yıl önce
Sabiha Gökçen Havalimanına sefer başlatması durumunda satışları inanılmaz artabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 5 yıl önce
Sabiha dan öbür tarafa zonguldak zaten 3 saat sürmüyor
Adana ~ 5 yıl önce
Atlasjet, artık Adana'ya uç lütfen. Bizim de Hakkı'mız uygun fiyata uçmak. Yeter artık THY eğemenliğindeki pahalı biletlere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 5 yıl önce
Yeri burası değil ama Zonguldak hattı rekabet için gündeme gelirken sefer azlığından şikayetçi olan ve DHMİ istatistiklerine göre Nisan ayında uçakların doluluk oranı Samsun ve Trabzon'dan fazla olan OGU ile Atlasglobal'ın ilgilenmemesi ilginç geldi. SunExpress ve Pegasus İzmir hattını kapattı. Halbuki her iki firmanın da İzmir'den Samsun ve TZX'e seferleri var. Şimdi İzmir'de ikamet edenlerin nüfusa kayıtlı olduğu iller bakımından TÜİK istatistiklerine bakalım. Ordulu 24.000, Giresunlu 11.000, Samsunlu ise 27.600. 35.000 Ordu-Giresunlunun yaşadığı İzmir'den OGU'ya değil de Samsun'a sefer koyulması nasıl açıklanabilir? SunExpress İzmir-OGU uçuşları için bir etüd yaparsa güzel olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ONQ ~ 5 yıl önce
Uçaklar 40-50 kişi ile gidip geliyor.Atlas zaten Dusseldörf'a sefer yapacak uçak gidip gelirken boş kalmasın diye koydu da THY niye sefer koydu. Yeni havalimanından uçacağıma arabayla anadolu yakasından daha çabuk giderim zonguldak'a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEDEN ~ 5 yıl önce
SAMSUN ORDU GİRESUN VE TRABZONA UÇMAYAN ATLASIN YOLCU KAPASİTESİ BU İLLERE GÖRE DÜŞÜK ZONGULDAKTA NE İŞİ VAR ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahip ~ 5 yıl önce
cikin bu seferlere yoksa bir daha hic bir sirket gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akil var Mantik var ~ 5 yıl önce
Bravo... zaten Zonguldak´a kac kisi ucuyo. Simdi bunlar birbiyle rekabet edecek sonra ikisi birden talep yok diye ucuslari durduracak. Gercekten Bravo diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emrah ~ 5 yıl önce
Bilet bedava abi bu nedir biz 300 e vana gidiyoz buna bak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000