12 Nisan 2021, Pazartesi 13:32:11

THY zirvenin tek hakimi

Türk Hava Yolları (THY), günlük ortalama 779 uçuşla Avrupa'daki liderliğini sürdürdü.
  • Maşallh lideriz , ama %30 yaptıgı maaş indirimini de geri vermiyor.
  • 2019 yılının %70 rakamları yakalanmış ama hala kokpitten %50 kesinti yapılması normal mi
  • Pilotlar coronadan dökülüyor Corono olmayanlarda yorgun bitkin bağışıklık sistemleri çökmüş durumda
  • pandeminin 3.zirvesinde patlama yasadigimiz ülkemizde böylesi ucuslarin artirilmasi bir liderlik mi yoksa sorumsuzluk mudur? LH, KLM ve THY´den bircok kriterde basarili olan diger sirketlerin pandemi önlemlerini gözeterek ucus agalarini daha kontrollü gelistirmelerini takdir etmek lazim. istediginiz önlemi de alsaniz küresel gelismeleri degerlendirildiginde, virüsün yayilmasina liderlik etmek cok mu makul, övünülecek ve alkislanacak bir durumdur. Bu tarz haberlerin daha dikkatli verilmesi gerekir, THY´nin birilerinin gözüne girmek icin ürettirdikleri bilgilere elestirel bakarak haberlestirmelidir. kisa vadeli imaj olusturmak isterken pandemi sonrasini riske de etmemek gerekir.
  • Medeni ülkeler riskin farkında dolayısı ile sefer yapmıyorlar. Aradaki fark bu. Araplar bir biz iki.
  • Bırakın artık bu gaz ve tribüne oynama haberlerini yeter artık. Thy birinci oluyor da ne oluyor, dış borç mu bitiyor,ithalat, döviz,işsizlik sorunları mı çözülüyor,ekonomik ve sosyal olarak ileri mi gidiyoruz? Yarın millet bize ambargo uygularsa ne olacak onu haber yapın...
  • Ne diyeyim, zirvede ama uçanların kul hakkını yiyor,!

Türk Hava Yolları (THY), günlük ortalama 779 uçuşla Avrupa'daki liderliğini sürdürdü.

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatının (EUROCONTROL), 4-11 Nisan tarihli uçuş trafiği raporuna göre, THY günlük ortalama 779 uçuşla Avrupalı rakiplerini geride bıraktı.

Listenin ilk sırasındaki THY'yi, 384 günlük uçuşla Lufthansa takip etti. Listenin 3. sırasında 374 uçuşla Air France, 4. sırasında 333 uçuşla Ryanair, 5. sırasında 299 uçuşla Pegasus Havayolları, 6. sırasında ise 289 uçuşla KLM Royal Airline havayolları yer aldı.

Raporda, Avrupa genelinde uçuş ortalamasının ise 2019 pandemi öncesi verilerine göre yüzde 35,7 oranında kaldığı kaydedildi.

THY zirvenin tek hakimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

teknikyen ~ 3 yıl önce
Maşallh lideriz , ama %30 yaptıgı maaş indirimini de geri vermiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee tamam da ~ 3 yıl önce
2019 yılının %70 rakamları yakalanmış ama hala kokpitten %50 kesinti yapılması normal mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yönetmen ~ 3 yıl önce
Pilotlar coronadan dökülüyor Corono olmayanlarda yorgun bitkin bağışıklık sistemleri çökmüş durumda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik Cok Yazik ~ 3 yıl önce
pandeminin 3.zirvesinde patlama yasadigimiz ülkemizde böylesi ucuslarin artirilmasi bir liderlik mi yoksa sorumsuzluk mudur? LH, KLM ve THY´den bircok kriterde basarili olan diger sirketlerin pandemi önlemlerini gözeterek ucus agalarini daha kontrollü gelistirmelerini takdir etmek lazim. istediginiz önlemi de alsaniz küresel gelismeleri degerlendirildiginde, virüsün yayilmasina liderlik etmek cok mu makul, övünülecek ve alkislanacak bir durumdur. Bu tarz haberlerin daha dikkatli verilmesi gerekir, THY´nin birilerinin gözüne girmek icin ürettirdikleri bilgilere elestirel bakarak haberlestirmelidir. kisa vadeli imaj olusturmak isterken pandemi sonrasini riske de etmemek gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medeniyet ~ 3 yıl önce
Medeni ülkeler riskin farkında dolayısı ile sefer yapmıyorlar. Aradaki fark bu. Araplar bir biz iki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anca gaz ~ 3 yıl önce
Bırakın artık bu gaz ve tribüne oynama haberlerini yeter artık. Thy birinci oluyor da ne oluyor, dış borç mu bitiyor,ithalat, döviz,işsizlik sorunları mı çözülüyor,ekonomik ve sosyal olarak ileri mi gidiyoruz? Yarın millet bize ambargo uygularsa ne olacak onu haber yapın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 3 yıl önce
Ne diyeyim, zirvede ama uçanların kul hakkını yiyor,!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000