17 Haziran 2020, Çarşamba 09:46:18

THY zarar ediyor... Ballı atamalar devam ediyor!

Türk Hava Yolları, Koronavirus pandemisi dolayısıyla mali olarak zor günler geçirirken, bir taraftan da ballı kadrolara torpilli atamalar yapılıyor. İşte THY'de pes dedirtecek iki atama...
  • Ne oldu avantanmı kesıldi?????böyle yazmazdın sen
  • Kutsal Damacanaya bile müdür ataması yapılan bir kurumdan bahsediliyor. Peki şaşırdık mı? Tabiki hayır, kınadık mı? Tabi ki evet. Belalarını eninde sonunda bulurlar mı? Allahın izniyle...
  • Sen de bozuk plak gibi yalakalık yapmaktan utanmayacak mısın peki? Yazılanların hangisi yalan,ifitra ya da yanlış?Ekonomik,sosyal,ahlaki,ticari her yönden aşağı gidiyoruz,torpil,iltimas,nepotizm almış gitmiş,her kurum çürümüş,yolsuzluk diz boyu hala ısrarla dalkavukluk niye? Demek ki bunlar giderse işsiz ve aç kalacaksın alıştığın rahat hayat gidecek o yüzden böyle gönüllü şakşak yapıyorsun.
  • Sende espriden iyi anlıyormuşsun düz adam.
  • Mülakatla yapılmadığını iddia ediyorsun öyle mi?
  • Bu hayatlarında her işlerini torpille yapmış,yaptırmışlar thy'ye nasıl girdi ve makam sahibi oldular herşey ortada. İlker amcaları da onların liyakatli olduklarını fetva etti o yüzden Allah katında da günah,kul hakkı yenmesi durumu da yok demek ki! İyi ki bunlar sofu,softa dindarlar ya aksi olsaymış ne olurmuş Allah bilir.
  • KÖRLER SAĞIRLAR HESABI NAHEGAN ALÇI SORMUŞ İLKER AYCI CEVAPLAMIŞ BU ATAMALARI. '' 2 MÜDÜRLÜK İÇİN İKİSİNİNDE TECRÜBE VE CV LERİ YETERLİYDİ SOYADLARI İÇİN ALDIĞIMIZ DÜŞÜNÜLMESİN'' DEMİŞ HAKLI BENCE DE THY SON ZAMANLARDA LİYAKATA EN ÇOK DEĞER VEREN KURUM :))
  • Isvec ve Norrvec Te en cok isi yapan ve en az maasi alan emekciler Isten atilar.Yaziklar olsun bu duzene
  • Yayla yönetiminin müdürleri ne iş yapar? Sadece şirketin parasını mı yer? Biri ingiliz edasında, biri hala 3.dünya ülkesinde sanıyor kendini, diğeri brezilyada doymamış daha nasıl şirketin parasınınyerim der, öbürü eşinin seçtiği residancede kral havasın yaşar. Yayla uyan artık aç gözünü. Bu kadro seni de aşağı çekiyor. Pazarlamadan anlayan bir ekip kur.
  • Şok oldum şok Özel kalem cumhuriyeti Başkan Özel kalem müd Prtokol müd Vip müd Özel büro operasyon müd.. + 100 kişi +500 kişi yakınları + kayyumlar

Türk Hava Yolları, Koronavirus pandemisi dolayısıyla mali olarak zor günler geçirirken, bir taraftan da ballı kadrolara torpilli atamalar yapılıyor. İşte THY'de pes dedirtecek iki atama...

2020 yılının ilk çeyreğinde 2.3 milyar TL'lik rekor zarara imza atan ve yaklaşık 50 bin civarındaki çalışanına maaş ödeyemediği için İşkur Kısa Çalışma ödeneğinden faydalanan THY, bir taraftan da torpilli atamalara devam ediyor. THY'de ekonomik krizin en derinden hissedildiği bir dönemde yapılan iki müdür ataması bu kadarına da pes dedirtti.

Yeni oluşturulan iki müdür koltuğuna biri

AK Partili İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ın kardeşi Ümmet Şenocak, diğeri de BDDK Başkanı ve aynı zamanda THYOPET Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Ali Akben'in oğlu Feyyaz Akben atandı.

Krizden dolayı çalışanların maaşlarında kesintiye gitmeye hazırlanan THY'de, Ümmet Şenocak Özel Kalem Operasyon Müdürlüğü'ne, Feyyaz Alben ise yolcu hizmetleri müdürlüğüne getirildi.

Pandemi dolayısıyla yüzlerce uçağı yerde yatan ve işten çıkarma dahil birçok tasarruf tedbirini uygulamaya koyan ve hatta sipariş ettiği bazı uçakların teslimatını ertelemek için üretici firmalarla görüşen THY'nin, kriz ortamında dahi yeni oluşturulan müdürlük görevlerine torpilli isimleri atamasının kamuoyunda eleştirileri de beraberinde getirmesi bekleniyor.

Hatırlanacağı gibi THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, bir süre önce bir televizyon programında nakit ihtiyacı için ellerindeki bazı uçak motorlarını satacaklarını açıklamıştı.

Ayrıca THY, 25 adet uçağını da sat/kirala yöntemiyle şirkete nakit girişi sağlamak için girişimlerini sürdürüyor.

Filosunda 360 uçağı bulunan THY'de 700'e yakın müdür görev yapıyor ve her uçağa neredeyse iki müdür düşüyor.

©AirportHaber.com

THY zarar ediyor... Ballı atamalar devam ediyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (375)

Hakan ~ 4 yıl önce
Ne oldu avantanmı kesıldi?????böyle yazmazdın sen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kutsal ~ 4 yıl önce
Kutsal Damacanaya bile müdür ataması yapılan bir kurumdan bahsediliyor. Peki şaşırdık mı? Tabiki hayır, kınadık mı? Tabi ki evet. Belalarını eninde sonunda bulurlar mı? Allahın izniyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bre nankör rumuzuna ~ 4 yıl önce
Sen de bozuk plak gibi yalakalık yapmaktan utanmayacak mısın peki? Yazılanların hangisi yalan,ifitra ya da yanlış?Ekonomik,sosyal,ahlaki,ticari her yönden aşağı gidiyoruz,torpil,iltimas,nepotizm almış gitmiş,her kurum çürümüş,yolsuzluk diz boyu hala ısrarla dalkavukluk niye? Demek ki bunlar giderse işsiz ve aç kalacaksın alıştığın rahat hayat gidecek o yüzden böyle gönüllü şakşak yapıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih Terime ~ 4 yıl önce
Sende espriden iyi anlıyormuşsun düz adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yani ~ 4 yıl önce
Mülakatla yapılmadığını iddia ediyorsun öyle mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ümmetim Feyyazım ~ 4 yıl önce
Bu hayatlarında her işlerini torpille yapmış,yaptırmışlar thy'ye nasıl girdi ve makam sahibi oldular herşey ortada. İlker amcaları da onların liyakatli olduklarını fetva etti o yüzden Allah katında da günah,kul hakkı yenmesi durumu da yok demek ki! İyi ki bunlar sofu,softa dindarlar ya aksi olsaymış ne olurmuş Allah bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ger ~ 4 yıl önce
Kocası filo MDR yapan ölen kişinin karısını aldılar şef yaptılar geldiği departmanda eski personele satasiyor ayağını kaydırmaya çalışıyor yenilik getirmek kendine prestij sağlamak adı altinda efendim şirket genç istermiş yaşlı istemezmis başka bölüme geçmeye çalışıyorsunuz oranın MDR genç istiyormuş soruyorsunuz böyle bir şey olmadığını öğreniyorsunuz ana amaç eski personel kendisini gelistirmesin ilerlemesin MDR efendi haftada 2saat ise geliyor oda cuma günü müslüman ayağına başkasına gelince zorla emeklilik işten atma hani kimsenin kimseden üstünlüğü yoktu sayın ilkel ayci bey sırf sendika temsilcisi olduğu için call centarda planlamada emeklilgi maaşı bağlanacak durumunda olan işten atılmıyor uzatılıyor bu sefide emekli etsenuze tuzu kuru görsün yaşlı genç nasıl oluyor adalet terazinin kişilerin arkasına goremi isliyor
aycı ~ 4 yıl önce
KÖRLER SAĞIRLAR HESABI NAHEGAN ALÇI SORMUŞ İLKER AYCI CEVAPLAMIŞ BU ATAMALARI. '' 2 MÜDÜRLÜK İÇİN İKİSİNİNDE TECRÜBE VE CV LERİ YETERLİYDİ SOYADLARI İÇİN ALDIĞIMIZ DÜŞÜNÜLMESİN'' DEMİŞ HAKLI BENCE DE THY SON ZAMANLARDA LİYAKATA EN ÇOK DEĞER VEREN KURUM :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isvec ~ 4 yıl önce
Isvec ve Norrvec Te en cok isi yapan ve en az maasi alan emekciler Isten atilar.Yaziklar olsun bu duzene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaylalar ~ 4 yıl önce
Yayla yönetiminin müdürleri ne iş yapar? Sadece şirketin parasını mı yer? Biri ingiliz edasında, biri hala 3.dünya ülkesinde sanıyor kendini, diğeri brezilyada doymamış daha nasıl şirketin parasınınyerim der, öbürü eşinin seçtiği residancede kral havasın yaşar. Yayla uyan artık aç gözünü. Bu kadro seni de aşağı çekiyor. Pazarlamadan anlayan bir ekip kur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bacanak34 ~ 4 yıl önce
Şok oldum şok Özel kalem cumhuriyeti Başkan Özel kalem müd Prtokol müd Vip müd Özel büro operasyon müd.. + 100 kişi +500 kişi yakınları + kayyumlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000