29 Haziran 2019, Cumartesi 09:37:47

THY Yönetimi'nin yeni ismi Arda Ermut kimdir?

Türk Hava Yolları'nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonrasında Ensar Vakfı Başkanı Cenk Dilberoğlu THY Yönetim Kurulu'ndan ayrılırken yerine Arda Ermut getirildi. Peki, Arda Ermut kimdir?
  • bir şeylere hayır demiş olsaydı bugün düştüğü durumda olmazdı. "külliyeden gelen mesajlar" isimli kutsal kitabında yazıyordur bundan sonra ne yapması gerektiği... son vazifeni yap yahyaaaaa!
  • İktidar başa geldiğinden beri ülkede hemen her devlet üniversitesinde muazzam torpil,adam kayırma,hocalara şu öğrencileri geçir,yüksek not ver diye baskı,tehdit var. Adam türkçeyi doğru düzgün yazıp,okuyup,konuşamıyor itü,boğaziçi'ni kazanıyor. Burada övdüklerinizin mezun oldukları okullar bunlar inanmayan araştırsın,görsün.
  • o okulları kazanıp,bitirmek değil de bitirip de iş bulmak,bulunca mevki sahibi olmak için hala torpile ihtiyaç duymak mesele...ayrıca 2003'den beri üniversite,adliye,emniyet vs her yerde tüm sınavlarda şaibe var bu zatlar da şaibeyle bu okulları kazanıp,bitirmiş olamazlar mı?
  • Bilal Beye büyük ayıp ettiler hatta ne yapılmaya çalışıldığından haberleri bile Yok sanırım Eğer Genel Müdür bir şef bile atayamayacaksa neden Genel Müdürlük diye bir kavram var direk yönetim kuruluna bağlayıp çıksaydılar. Umarım ya birçok atama ve görev değişikliklerini direk icrasız Genel müdüre bağlarlar veya THY nin pimini çekmiş olurlar ilki daha mantıklı değilmi
  • Thy tarihinde bir ilk , GM icrada yok , İlker bey neyin peşindesin?
  • arda isminin kökeni nedir ?
  • THY bugün Türkiyenin en büyük markası yapan insanlara ancak teşekkür edilir. İmamlar, Otobüscüler, yobazlar diye aşağıladığınız insanlar bunu başardıkları için çıldırıyorsunuz. İnsanları aşağlamaktan başka hüneriniz yok zaten. Kartal imam hatip lisesine kaç puanla girildiğinden bile bi habersiniz. Her işini torpil ile rüşvet ile yürüten zihniyetten de bu beklenir. Öve öve bitiremediğiniz insanların bu ülkede tek bir eserlerini göremedim. Bir zamanlar memur maaşını ödeyemeyen devletten bu gün 10.000₺ maaş alan insanlar her şey güzel olacak diyor. Gülsek mi ağlasak mı
  • Kimseyi ciddiye almadınız, halkı koyun olarak gördünüz hep. En güvendiğiniz kaleleri kaybettiniz önce. Hala akillanmadiniz, önünüzde tek bir seçim kaldı. Çok değil 3-5 puan kayıp sizi muhalefet partisi yapacak. O zaman tüm Türkiye ye doldurduğunuz liyakatsizler birer birer temizlenmeye başlayacak. Önce saraylarıniz, makam arabalarınız elinizden alınacak. Sonra yaptıklarınız birer birer ortaya çıkacak. Dostum! dediğiniz ülkelere sığınmaya başlayacaksınız. 20 yılda Cumhuriyet döneminden fazla icraat yaptık dediniz. O 20 yıl tarihe en büyük israf, en büyük ihanet olarak düşecek. Çocuklarınız, torunlarınız sizden bahsetmeye utanacak.
  • Uni den mezun olur olmaz kendini Basbakanlıga attıysa bu isin arkasında cok ciddi bir tanıdık! vardır her sene bounu binlerce kisi bitirirken neden AE ? Ben cevabını vereyım BILAL oglan kartal IHL den arkadası, 1 kere de liyakat be kardesim ayıptır yazıktır gunahtır
  • Arda Armutun görevi hayirli olsun . Madem Cumhur baskanina yakin 211 ve havasene üye olup mahkemeyi kazananlar ellerine tazminatlari turusturulup isten atilanlarin arkasinda durup ise iadelerini gerceklestirir. Biriler artik Cumhur baskanina bunlari iletsin allah rizasi icin

Türk Hava Yolları'nda dün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'da Yönetim Kurulu'ndan yalnızca Cenk Dilberoğlu görevden ayrıldı. Dilberoğlu'ndan boşalan koltuğa ise  Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi'nin Başkanı olarak görev yapan Arda Ermut getirildi.

Türk Hava Yolları'nın Olağan Genel Kurulu, şirketin Yeşilköy'deki Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi. Genel kurulda Ağustos 2018'den bu yana Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi'nin Başkanı olarak görev yapan Arda Ermut, bu görevinin yanı sıra Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Ermut, 2015 - 2018 yılları arasında da Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanlığı görevini yürütmüştü. Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş sürecinde Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi olarak yeniden konumlandırılmıştı.

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden 2004 yılında mezun olan ve 2005 yılında Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak göreve başladı. Kariyerine 2007 yılında Başbakanlık bünyesinde kurulan Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı'nda devam etti. Kurumda uzman yardımcısı olarak göreve başlayan Ermut, kurum içerisinde tüm ara pozisyonlarda görev alarak önce Daire Başkanlığına, 2015 yılında ise Başkanlığa yükseldi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu üyeliğine atanması ile birlikte, Ermut 2015 yılından bu yana görev aldığı SunExpress Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrıldı.

Genel Kurul'da Ekşi detayı

Öte yandan dünkü olağan genel kurul sonrasında en dikkat çeken konulardan biri de bir önceki dönemde hem icra kurulunda bulunan hem de THY Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini de yürüten Genel Müdür Bilal Ekşi'nin THY İcra Kurulu'ndan çıkarılırken Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini de Mecid Eş'e oldu. Bilal Ekşi'nin sadece Genel Müdür unvanı ile görevine devam edeceği öğrenildi.

THY Yönetimi'nin yeni ismi Arda Ermut kimdir?

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

yetmez ama hayır ~ 5 yıl önce
bir şeylere hayır demiş olsaydı bugün düştüğü durumda olmazdı. "külliyeden gelen mesajlar" isimli kutsal kitabında yazıyordur bundan sonra ne yapması gerektiği... son vazifeni yap yahyaaaaa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mezun? ~ 5 yıl önce
İktidar başa geldiğinden beri ülkede hemen her devlet üniversitesinde muazzam torpil,adam kayırma,hocalara şu öğrencileri geçir,yüksek not ver diye baskı,tehdit var. Adam türkçeyi doğru düzgün yazıp,okuyup,konuşamıyor itü,boğaziçi'ni kazanıyor. Burada övdüklerinizin mezun oldukları okullar bunlar inanmayan araştırsın,görsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boğaziçi,bilkent ~ 5 yıl önce
o okulları kazanıp,bitirmek değil de bitirip de iş bulmak,bulunca mevki sahibi olmak için hala torpile ihtiyaç duymak mesele...ayrıca 2003'den beri üniversite,adliye,emniyet vs her yerde tüm sınavlarda şaibe var bu zatlar da şaibeyle bu okulları kazanıp,bitirmiş olamazlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karstik kaya ~ 5 yıl önce
Bilal Beye büyük ayıp ettiler hatta ne yapılmaya çalışıldığından haberleri bile Yok sanırım Eğer Genel Müdür bir şef bile atayamayacaksa neden Genel Müdürlük diye bir kavram var direk yönetim kuruluna bağlayıp çıksaydılar. Umarım ya birçok atama ve görev değişikliklerini direk icrasız Genel müdüre bağlarlar veya THY nin pimini çekmiş olurlar ilki daha mantıklı değilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun ~ 5 yıl önce
Thy tarihinde bir ilk , GM icrada yok , İlker bey neyin peşindesin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agop ünlütürk ~ 5 yıl önce
arda isminin kökeni nedir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harputlu ~ 5 yıl önce
THY bugün Türkiyenin en büyük markası yapan insanlara ancak teşekkür edilir. İmamlar, Otobüscüler, yobazlar diye aşağıladığınız insanlar bunu başardıkları için çıldırıyorsunuz. İnsanları aşağlamaktan başka hüneriniz yok zaten. Kartal imam hatip lisesine kaç puanla girildiğinden bile bi habersiniz. Her işini torpil ile rüşvet ile yürüten zihniyetten de bu beklenir. Öve öve bitiremediğiniz insanların bu ülkede tek bir eserlerini göremedim. Bir zamanlar memur maaşını ödeyemeyen devletten bu gün 10.000₺ maaş alan insanlar her şey güzel olacak diyor. Gülsek mi ağlasak mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harputlu'ya ! ~ 5 yıl önce
her işini torpil ve rüşvetle yürütenler şakşakçılık yaptıklarındır be ahmak ! sahibinin sesi olduklarının eserlerini 17 yılda çok güzel gördük tapelerde,paraları sıfırlarken,ayakkabı kutularında dolarları saklarken,paraları betona saçarken,ülkenin ekonomisini mahfederken ! sen bu masalları git çocuklara anlat densizlik etme !
IST TK ~ 5 yıl önce
Kimseyi ciddiye almadınız, halkı koyun olarak gördünüz hep. En güvendiğiniz kaleleri kaybettiniz önce. Hala akillanmadiniz, önünüzde tek bir seçim kaldı. Çok değil 3-5 puan kayıp sizi muhalefet partisi yapacak. O zaman tüm Türkiye ye doldurduğunuz liyakatsizler birer birer temizlenmeye başlayacak. Önce saraylarıniz, makam arabalarınız elinizden alınacak. Sonra yaptıklarınız birer birer ortaya çıkacak. Dostum! dediğiniz ülkelere sığınmaya başlayacaksınız. 20 yılda Cumhuriyet döneminden fazla icraat yaptık dediniz. O 20 yıl tarihe en büyük israf, en büyük ihanet olarak düşecek. Çocuklarınız, torunlarınız sizden bahsetmeye utanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BaLKesFoAdayı ~ 5 yıl önce
Uni den mezun olur olmaz kendini Basbakanlıga attıysa bu isin arkasında cok ciddi bir tanıdık! vardır her sene bounu binlerce kisi bitirirken neden AE ? Ben cevabını vereyım BILAL oglan kartal IHL den arkadası, 1 kere de liyakat be kardesim ayıptır yazıktır gunahtır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynr ~ 5 yıl önce
Arda Armutun görevi hayirli olsun . Madem Cumhur baskanina yakin 211 ve havasene üye olup mahkemeyi kazananlar ellerine tazminatlari turusturulup isten atilanlarin arkasinda durup ise iadelerini gerceklestirir. Biriler artik Cumhur baskanina bunlari iletsin allah rizasi icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000