06 Kasım 2019, Çarşamba 08:49:44

THY yönetiminde 80'e yakın 'Kartal İmam Hatip'li var

Ülkenin en büyük havayolu şirketi olan THY’nin yönetimindeki 80’e yakın ismin, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olduğu ortaya çıktı.
  • Kim ne yaparsa yapsın kim ne söylerse söylesin ama şu gerçeği unutmasın THY'nin handlig hizmetini veren TGS personelinin üst düzey yöneticileri hariç mavi yaka konumunda çalışanların hakkına ne dil nede el olarak kimse müdahale etmesin Türk milletinin gururu olan THY yi pandemi sürecinde en iyi şekilde temsilciliğini sürdürebilmesi zorlu süreçte tüm çalışanların ve ailelerinin gırtlağından inen her Bir lokmada o beğenmeyip kotulediginiz işçilerin hakkı var onun için yediğiniz helal lokmayı harama çevirmeyin. Gelelim atamalar ve unvan değişikliği esaslarına bu geç kalınmış bir iş aslında bir başkan bir firmada ünvan mevkii makam dagitabiliyorsa bunada müsaade ediliyorsa. Kimse o koltuklada yöneticiyim diyerek oturmasın. Son olarak adaşım ve kıymetli yönetim kurulu başkanım şu yapmış olduğunuz işten dolayı Emin olun ki çok hayırlı dualar alıyorsunuz. Kılavuzunuz Resulullah adaletiniz Ömer gibi sadaakatiniz Ali gibi olsun. Hiçbir zaman ardınıza baktığınız zaman utanacak Rabbimizi üzecek hiç bir işe imza atmazsınız. Hayırlı bereketli Ramazanlar
  • Karaismailoğlu ve Nebati'leri unutmayalım
  • Adı üstünde imam okulu ne anlarsınız siz şirket yönetmekten. Ülke kimlere kaldı neyse 2023 den sonra imamlım yaparsınız artık
  • Bu ulkede oss hatta tipta uzmanlık sinavi dahil bir cok sinav oncesi sorular calindi kul hakki yendi, 2 koyunu otlatamayacak admlar seckin universitelere yerlesti. Yazik..
  • Kanım dondu yemin ederim bune ya, THYOPET'Ten bile Adam var,
  • kartal varsa sorun yoktur,akilli olun
  • Kesinlikle Ingilizcesi yoktur! Ayrica bütün eski elemanlari mobbing ile kovdu ve mahkemeye cikmaya zorunda kaldi. Hangi hakkiyla baskalarin ekmek parasiyla oynar??? Aciba kimin sayesinde o koltukda halen oturuyor? Hersey ortada!
  • Ne kartallıyız ne de imam-hatipli ,lakin buradan imam-hatip üzerinden din düşmanliğı yapanlar şunu bilsinler; kimseyle uğrasmasinlar,ari kovanina çomak sokmasinlar,uyuyan devleri uyandirmasinlar,akıllı olsunlar..
  • İmam hatipteyken bizi Kartal ihl’nin başarılı öss sonuçları ile motive ederlerdi.Gün gelecek bunlar yönetecek ülkeyi derlerdi.Bizde Allahtan korkan adamdan zarar gelmez.Çalmaz çırpmaz derdik.Ama bu kadarını aklımızın ucundan dahi geçiremezdik.Adamlar harbiden ülkeyi ele geçirdiler.Ama bütün işlerini dinle örttükleri için,insanları dinden imandan kitaptan kutsal değerlerden soğuttular.Yine de olsun ülkemizin bekası için herşey, itibardan edilmeyen tasarruflarda,kupon arazilerden elde edilen rantlarda,ihalelerden götürülen yüzdelerde bütün hepsi dini mübini islam için.Helali hoş olsun bu milletin malı.Bize ancak böylesi yakışır.
  • Bunlar neden imamlık yapmıyor acaba. Madem okulunu okudun git imam ol da profesyonellerde buralarda iş bulabilsin.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan'ın da mezunları arasında yer alan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) Türk Hava Yolları'na adeta damgasını vurdu. Sözcü'den İsmail Şahin'in haberine göre, şirketin üst ve alt kademe yöneticilerinin büyük bir bölümü bu okuldan mezun olan isimlerden.

AYCI DÖNEMİNDE HIZ KAZANDI

THY'deki değişim rüzgarı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde danışmanlığını yapan Mehmet İlker Aycı'nın 2015 yılında THY Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve başlamasıyla hız kazandı. Aynı zamanda İcra Komitesi Başkanı olarak da görev yapan İlker Aycı döneminde, yönetim kurulundan, genel müdürlüklere, yurt dışı temsilciliklerden bölüm şefliklerine kadar birçok isim koltuğundan olurken, yeni gelen isimlerin Kartal AİHL'de okuyanlardan seçilmesi dikkat çekti.

ÖN PLANA ÇIKTILAR

Bilal Erdoğan gibi 1999'da mezun olan Arda Ermut, Yönetim Kurulu Üyesi olurken, yine aynı yıl mezun olan Abdülkerim Çay ve Ahmet Olmuştur THY'de Genel Müdür Yardımcısı, Ebubekir Akgül İnsan Kaynakları Başkanı pozisyonunda çalışıyor. 1993 mezunu Ogün Şanlıer de THY Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Basın Müşaviri Yahya Üstün, Reklam Müdürü Rafet Fatih Özgür de Kartal AİHL mezunu olarak ön plana çıkıyor. 2019 yılının ilk yarısını 1 milyar lira zararla kapatan THY'nin hisseleri ise son bir yılda yüzde 22 değer kaybetti.



HAFTANIN 6 GÜNÜ EĞİTİM VAR ÖĞRENCİLERİN YÜZDE 70’İ YATILI

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 1985'te İstanbul'da kurulan ilk Anadolu İmam Hatip Lisesi. İlk mezunlarını 1993 yılında veren okul, 2007'de yeni ve tam donanımlı binalara kavuştu. Kartal AİHL, konferans salonu, kütüphanesi, spor alanları, laboratuvarları, amfisi, cep sineması, galerisi, uygulama camisi ile üniversite kampüslerini andırıyor. Haftanın 6 günü eğitim yapılan ve öğrencilerinin yüzde 70'i yatılı olan kalan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunlarının üniversite sınavlarında aldığı derecelerle uzun yıllardır adından söz ettiriyor.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN BÜYÜK DESTEK GÖRÜYOR

İngilizce ağırlıklı eğitim veren Kartal AİHL aynı zamanda öğrenciler Çince, Rusça, Farsça ve Fransızca gibi dilleri öğrenme şansına da sahipler. 2017-2018 öğretim yılından itibaren fen bilimleri ve sosyal bilimler programı uygulamaya hak kazanan okul, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarından büyük destek görüyor.

THY yönetiminde 80'e yakın 'Kartal İmam Hatip'li var

Yorumlar Tüm Yorumlar (155)

VESSELAM... ~ 2 yıl önce
Kim ne yaparsa yapsın kim ne söylerse söylesin ama şu gerçeği unutmasın THY'nin handlig hizmetini veren TGS personelinin üst düzey yöneticileri hariç mavi yaka konumunda çalışanların hakkına ne dil nede el olarak kimse müdahale etmesin Türk milletinin gururu olan THY yi pandemi sürecinde en iyi şekilde temsilciliğini sürdürebilmesi zorlu süreçte tüm çalışanların ve ailelerinin gırtlağından inen her Bir lokmada o beğenmeyip kotulediginiz işçilerin hakkı var onun için yediğiniz helal lokmayı harama çevirmeyin. Gelelim atamalar ve unvan değişikliği esaslarına bu geç kalınmış bir iş aslında bir başkan bir firmada ünvan mevkii makam dagitabiliyorsa bunada müsaade ediliyorsa. Kimse o koltuklada yöneticiyim diyerek oturmasın. Son olarak adaşım ve kıymetli yönetim kurulu başkanım şu yapmış olduğunuz işten dolayı Emin olun ki çok hayırlı dualar alıyorsunuz. Kılavuzunuz Resulullah adaletiniz Ömer gibi sadaakatiniz Ali gibi olsun. Hiçbir zaman ardınıza baktığınız zaman utanacak Rabbimizi üzecek hiç bir işe imza atmazsınız. Hayırlı bereketli Ramazanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dahası da var ~ 2 yıl önce
Karaismailoğlu ve Nebati'leri unutmayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmam ~ 3 yıl önce
Adı üstünde imam okulu ne anlarsınız siz şirket yönetmekten. Ülke kimlere kaldı neyse 2023 den sonra imamlım yaparsınız artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yonetim istifa ~ 2 yıl önce
Tez zamanda hrpsi defolup gider insallah, teknikteki yalaka ve mobbingci mudurler dahil
Hain ~ 1 yıl önce
Sen bu gidişle bir arpa boyu yol alamazsın. O imamlık yaparsınız dediğin adamlar şirketi ayakta tutan, zeki ve başarılı insanlar. Sen ve senin gibiler bir halta yaramazsınız.
Basari! ~ 3 yıl önce
Bu ulkede oss hatta tipta uzmanlık sinavi dahil bir cok sinav oncesi sorular calindi kul hakki yendi, 2 koyunu otlatamayacak admlar seckin universitelere yerlesti. Yazik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Manaro ~ 4 yıl önce
Kanım dondu yemin ederim bune ya, THYOPET'Ten bile Adam var,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 4 yıl önce
kartal varsa sorun yoktur,akilli olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 4 yıl önce
Kesinlikle Ingilizcesi yoktur! Ayrica bütün eski elemanlari mobbing ile kovdu ve mahkemeye cikmaya zorunda kaldi. Hangi hakkiyla baskalarin ekmek parasiyla oynar??? Aciba kimin sayesinde o koltukda halen oturuyor? Hersey ortada!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ifsad komitasinin muhibbanlarina ikaz.. ~ 4 yıl önce
Ne kartallıyız ne de imam-hatipli ,lakin buradan imam-hatip üzerinden din düşmanliğı yapanlar şunu bilsinler; kimseyle uğrasmasinlar,ari kovanina çomak sokmasinlar,uyuyan devleri uyandirmasinlar,akıllı olsunlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne diyorsun? ~ 4 yıl önce
Ya bir git ya.
Kral çıplak ~ 4 yıl önce
İmam hatipteyken bizi Kartal ihl’nin başarılı öss sonuçları ile motive ederlerdi.Gün gelecek bunlar yönetecek ülkeyi derlerdi.Bizde Allahtan korkan adamdan zarar gelmez.Çalmaz çırpmaz derdik.Ama bu kadarını aklımızın ucundan dahi geçiremezdik.Adamlar harbiden ülkeyi ele geçirdiler.Ama bütün işlerini dinle örttükleri için,insanları dinden imandan kitaptan kutsal değerlerden soğuttular.Yine de olsun ülkemizin bekası için herşey, itibardan edilmeyen tasarruflarda,kupon arazilerden elde edilen rantlarda,ihalelerden götürülen yüzdelerde bütün hepsi dini mübini islam için.Helali hoş olsun bu milletin malı.Bize ancak böylesi yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmam ~ 4 yıl önce
Bunlar neden imamlık yapmıyor acaba. Madem okulunu okudun git imam ol da profesyonellerde buralarda iş bulabilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Man ~ 3 yıl önce
Kartal imam hatip bir lise. Üstelik Türkiyedeki en kaliteli 3-5 liseden biri. Mezunlari düşündüğünuz gibi imam olmuyor :) buradan mezun olanlar genelde üniversiteye giriş sınavinda çok yüksek dereceler yapıp en iyi üniversitelerden mezun oluyorlar. Ama bunu bile bilmeden yorum yapıyorsunuz cidden ilginç
Man a ~ 2 yıl önce
Üniversite sınav soruları çalındığında acaba kimlere verildi o sorular??

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000