09 Mart 2021, Salı 08:59:59

THY Yönetim Kurulu Üyesi Ermut TVF Genel Müdürü oldu

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Üyesi Arda Ermut, THY'nin devlete hisselerini de elinde bulunduran Türkiye Varlık Fonu (TVF) Genel Mdürülüğü'ne atandı.
  • Bu saçma sapan işleri yapanlar, kolay demokrasi oyunuyla cahil bırakılmış aklı fikri dini duyguları sömürülmüş Yurdum insanı tarafından seçilip başa geçirildikçe, bu hoyrat, kendinden başkasını düşünmeyen, dini imanı para olan tipler de millete geçirmeye devam edecek. Cumhuriyet'in bütün mirasını 19 senede yediler, üzerine de devasa bir borç yaptılat, Allah sonumuzu hayır eylesin. Arda beyfendiye bol kazançlar, biz vergi ödemeye teşneyiz nasılsa.
  • Bu adamlar sadece para harcayabilir, ama para kazanamaz.
  • Kartal Anadolu mu hocam?
  • Üzücü
  • Adamlar ne iş olsa yaparım hesabı nerede bol maaşlı,sosyal haklı iş var oradalar tek fark aşağıda uğraşmadan,vakit kaybetmeden direk makama getirilmeleri. Demek ki ne zeka ve deha sahibiler ki memleketi 19 yıldır bu kafa yönetiyor sayelerinde de her alanda dibe doğru hızla gidiyoruz ama hala bunlar yönetimde ve makamdalar.
  • Başarıdan başarıya helal
  • Hayırlı Olsun
  • Bu zat da hayatında her işini torpille yapmış,yaptırmış Kartal'lılardan. 40 yaşında tvf genel müdürü olmak her babayiğidin harcı değil hamdolsun. Ülkeyi iyice batırana kadar durmak yola devam.
  • Ya bi kere yöneticilige basladın mı, ömür boyu devam ediyorsun. Ne güzel iş ! En fazla kurum değişiyor ve yükseliyorsun devamlı.
  • Analar ne cevahirler doğurmuş,nerede yöneticilik,müdürlük,başkanlık yağlı ballı makam var orada hep bunlar var,hepsi doğuştan yetenekli,bilgili,tecrübeli,liyakatli,haklarıyla iş ve koltuk sahibi olmuşlar,torpilsiz işlere en alttan başlayıp yıllar içinde en üst seviyelere gelmişler hey maşallah !

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Üyesi Arda Ermut, THY'nin devlete hisselerini de elinde bulunduran Türkiye Varlık Fonu (TVF) Genel Mdürülüğü'ne atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Zafer Sönmez görevinden alınarak, yerine Salim Arda Ermut atandı.

Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevine atanan Ermut, Haziran 2019'dan bu yana THY'de hem İcra hem de Yönetim Kurulu'nda yer alıyor.

Ermut, THY Yönetim Kurulu'nda göreve gelene kadar yaklaşık 4 yıl boyunca da SunExpress Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştı.

Arda Ermut'un Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü olarak atanmasından sonra Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Üyeliği görevine devam edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Durumun 26 Mart 2021'de yapılması planlanan THY Olağan Genel Kurulu'nda netleşmesi bekleniyor.

THY Yönetim Kurulu Üyesi Ermut TVF Genel Müdürü oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Arım balım peteğim ~ 3 yıl önce
Bu saçma sapan işleri yapanlar, kolay demokrasi oyunuyla cahil bırakılmış aklı fikri dini duyguları sömürülmüş Yurdum insanı tarafından seçilip başa geçirildikçe, bu hoyrat, kendinden başkasını düşünmeyen, dini imanı para olan tipler de millete geçirmeye devam edecek. Cumhuriyet'in bütün mirasını 19 senede yediler, üzerine de devasa bir borç yaptılat, Allah sonumuzu hayır eylesin. Arda beyfendiye bol kazançlar, biz vergi ödemeye teşneyiz nasılsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
/// ~ 3 yıl önce
Bu adamlar sadece para harcayabilir, ama para kazanamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hde ~ 3 yıl önce
Birde icra kurulunda eski personele 17 18 19 maddeleriyle işten atarken bulunurlar 381 kişinin mahkemede ise iade davasi açtığı gibi
kul Hakkı ~ 3 yıl önce
Kartal Anadolu mu hocam?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xx ~ 3 yıl önce
Üzücü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vah ülkem vah ~ 3 yıl önce
Adamlar ne iş olsa yaparım hesabı nerede bol maaşlı,sosyal haklı iş var oradalar tek fark aşağıda uğraşmadan,vakit kaybetmeden direk makama getirilmeleri. Demek ki ne zeka ve deha sahibiler ki memleketi 19 yıldır bu kafa yönetiyor sayelerinde de her alanda dibe doğru hızla gidiyoruz ama hala bunlar yönetimde ve makamdalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşaalah ~ 3 yıl önce
Başarıdan başarıya helal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolunuz açık olsun . ~ 3 yıl önce
Hayırlı Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tvf gm ~ 3 yıl önce
Bu zat da hayatında her işini torpille yapmış,yaptırmış Kartal'lılardan. 40 yaşında tvf genel müdürü olmak her babayiğidin harcı değil hamdolsun. Ülkeyi iyice batırana kadar durmak yola devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 3 yıl önce
Ya bi kere yöneticilige basladın mı, ömür boyu devam ediyorsun. Ne güzel iş ! En fazla kurum değişiyor ve yükseliyorsun devamlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaşasın torpil ~ 3 yıl önce
Analar ne cevahirler doğurmuş,nerede yöneticilik,müdürlük,başkanlık yağlı ballı makam var orada hep bunlar var,hepsi doğuştan yetenekli,bilgili,tecrübeli,liyakatli,haklarıyla iş ve koltuk sahibi olmuşlar,torpilsiz işlere en alttan başlayıp yıllar içinde en üst seviyelere gelmişler hey maşallah !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000