12 Ağustos 2020, Çarşamba 09:29:34

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı hakkında bomba iddia!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Aycı, THY’den ayrılıyor mu?
  • Aycı istifa
  • Temel bey iyiydi ama niye biraktı Thy yi kibardı personele hal hatır sorardı.
  • Boyle olacagı uzun zamandır konusuluyordu . yüz ifadesi her seyi anlatıyor. Baba Imam Hatıplılerı doldurdu THY YE. Birde Boeıng 777 ler yerde cürüyor. imzaları atarken Amerikada Agız kulaklardaydı. ne oldu geri veremedi çöppppp.
  • Tipe bak
  • IKRAMIYE olunca kendilerne 3 maaş, ucuş ekibine 5000TL. INDIRIM istenince kendilerine %25 ucuculara %50nin uzerinde. Karı bize mi dağıttın da zararı bizden cıkarıyorsun? Gittiğin yerde yeni bir başlangıç yapıp mutlu olman ama burdan bir an önce gitmen dileğiyle...
  • Gelmiş geçmiş THY nin en iyi Başkanı TEMEL KOTİL.. Hiç unutmuyorum Temel Bey gittiği zaman”kabin ekibi babasını kaybetti” denilmişti. Çalışan olarak ailiyet kavramının en yoğun olduğu dönemlerdi. Bir iş yapılırken profesyonel yapmanın yanında benimsenmesi, baskı olmasına gerek kalmadan mahcup olmamak adına daha çok çaba sarfedilmesi.. Temel Bey bunu çok iyi idare etmişti..
  • İlk İşinin başına geldiğinde gönüllere dokunacağım dedi. Dokunmadık yer bırakmadı maşallah.
  • AİLEMİZİ ÇOCUKLARIMIZI BİZİ PERİŞAN ETTİN.HACİZ GELDİ EVE.ALLAHINDAN BUL..SABAH AKŞAM SANA BEDDUA EDİYORUZ SANA..ALLAHIN İZNİYLE REİSİMİZ BU SORUNU ÇÖZECEK..SEN YERYÜZÜNDEKİ EN BAŞARISIZ YÖNETİCİSİN..THY DAKİ TEK BİR İNSAN MUTLU DEĞİL..HERKES SANA BEDDUA EDİYOR VARYEMEZ AYCI...REİS KURTAR BİZİ BU TİPİTİP TEN..
  • sayın başkanım, umarım türkiyemize en uzak ülkelerden birine başkan olur, alacağınız ekonomik önlem paketleriyle büyükelçiliği rekor kar a geçirirsiniz.
  • Kimse heveslenmesin, 'dere geçilirken at değiştirilmez' diye bir söz var, şu aşamada Reis böyle bir değişim yapmaz.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Aycı, THY’den ayrılıyor mu?

İktidara yakınlığıyla bilinen ve internet haberciliğinin öncü platformlarından İnternethaber’de köşe yazarlığı yapan Osman Diyadin, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı hakkında önemli bir iddiada bulundu.

İlker Aycı’nın İstanbul-Ankara arasında mekik dokuduğunu ve görevinden ayrılabileceğini ifade eden Diyadin, “THY’de her an her şey olabilir..” dedi.

Aycı’nın büyükelçi olarak da atanabileceğini iddia eden Osman Diyadin konuyla alakalı şu tweetleri attı:



"BU UÇAK BU THY YÖNETİMİNİ TAŞIMIYOR"

Öte yandan AirportHaber Haber Koordinatörü Murat Herdem de bu haftaki köşe yazısında THY yönetimini sert sözlerle eleştirmişti.

Herdem yazısında "THY, bugün pandemiyi fırsat bilerek kendi çalışanları ile bir hesaplaşmanın derdine düştü. Ne büyük bir acziyet! Pandeminin bütün faturasını sadece bir kısım çalışanına yüklemek ve intikam hissi ile hareket etmek THY gibi bir kuruma yakışır mı? Böylesine olağanüstü bir dönemde, hızlı karar alıp harekete geçmek yerine daha da hantal bir yapıya dönüştü Türk Hava Yolları... THY ile boy ölçüşemeyecek çaptaki havayollarında bile işler tıkırında ama gelin görün ki, THY'de henüz tık yok... İnsan Kaynakları yönetimi tamamen kontrolden çıkmış durumda..." ifadelerini kullanmıştı.

Murat Herdem, "İflas etmiş bir yönetim anlayışı THY'yi her geçen gün biraz daha karanlığa sürüklüyor. Birbiri ile didişen, kendi içerisinde kutuplaşan, kendi ikballerinin peşine düşmüş, savruk ve savurgan bir yönetim anlayışına Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Maliye Bakanı Berat Albayrak daha ne kadar tahammül edebilir?" demişti.

O YAZIYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

©AirportHaber.com

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı hakkında bomba iddia!

Yorumlar Tüm Yorumlar (219)

Thy ~ 4 yıl önce
Aycı istifa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli ~ 4 yıl önce
Temel bey iyiydi ama niye biraktı Thy yi kibardı personele hal hatır sorardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 4 yıl önce
Boyle olacagı uzun zamandır konusuluyordu . yüz ifadesi her seyi anlatıyor. Baba Imam Hatıplılerı doldurdu THY YE. Birde Boeıng 777 ler yerde cürüyor. imzaları atarken Amerikada Agız kulaklardaydı. ne oldu geri veremedi çöppppp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şunun ~ 4 yıl önce
Tipe bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ılker bye’cı ~ 4 yıl önce
IKRAMIYE olunca kendilerne 3 maaş, ucuş ekibine 5000TL. INDIRIM istenince kendilerine %25 ucuculara %50nin uzerinde. Karı bize mi dağıttın da zararı bizden cıkarıyorsun? Gittiğin yerde yeni bir başlangıç yapıp mutlu olman ama burdan bir an önce gitmen dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Purser ~ 4 yıl önce
Gelmiş geçmiş THY nin en iyi Başkanı TEMEL KOTİL.. Hiç unutmuyorum Temel Bey gittiği zaman”kabin ekibi babasını kaybetti” denilmişti. Çalışan olarak ailiyet kavramının en yoğun olduğu dönemlerdi. Bir iş yapılırken profesyonel yapmanın yanında benimsenmesi, baskı olmasına gerek kalmadan mahcup olmamak adına daha çok çaba sarfedilmesi.. Temel Bey bunu çok iyi idare etmişti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolapdereli sabri ~ 4 yıl önce
İlk İşinin başına geldiğinde gönüllere dokunacağım dedi. Dokunmadık yer bırakmadı maşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALLAH BELANI VERSİN AYCI ~ 4 yıl önce
AİLEMİZİ ÇOCUKLARIMIZI BİZİ PERİŞAN ETTİN.HACİZ GELDİ EVE.ALLAHINDAN BUL..SABAH AKŞAM SANA BEDDUA EDİYORUZ SANA..ALLAHIN İZNİYLE REİSİMİZ BU SORUNU ÇÖZECEK..SEN YERYÜZÜNDEKİ EN BAŞARISIZ YÖNETİCİSİN..THY DAKİ TEK BİR İNSAN MUTLU DEĞİL..HERKES SANA BEDDUA EDİYOR VARYEMEZ AYCI...REİS KURTAR BİZİ BU TİPİTİP TEN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen oyle ~ 4 yıl önce
yedi yedi doymadi.biseyden anlamiyor is bilmiyor mahvetti herseyi
The Marmara ~ 3 yıl önce
Tarabya, 3 hatun, biri ABD de istasyon md, biri nikah, biri ihale, herkes bir şeyler kapıyor. Personele de çalışmak ve sürünmek kalıyor.
hayırlı olsun ~ 4 yıl önce
sayın başkanım, umarım türkiyemize en uzak ülkelerden birine başkan olur, alacağınız ekonomik önlem paketleriyle büyükelçiliği rekor kar a geçirirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmaz ~ 4 yıl önce
Kimse heveslenmesin, 'dere geçilirken at değiştirilmez' diye bir söz var, şu aşamada Reis böyle bir değişim yapmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000