14 Temmuz 2022, Perşembe 12:45:03

THY yöneticileriyle ilgili şok iddialar!

Türk Hava Yolları’nın (THY) Chicago istasyonuyla ilgili akıllara durgunluk veren iddialar ortaya atıldı.
  • HAYYEALES-SALÂH HAYYEALES-SALÂH
  • Terbiyesiz herif. Sen bu makama gelseydin neler yapardın onu anlatmışsın. Ben yurtdışı müdürüyüm ve senelerdir şirketime şerefim ve namusumla hizmet ediyorum. Çoluğumun çocuğumun kursağına 1 kuruş haram sokmadım. Birçoğumuz çok zor şartlar altında çok zor coğrafyalarda gece gündüz demiyoruz. Malesef döviz ile gelir elde ettiğimiz için söz hakkımız dahi yok ve köpek muamelesi görüyoruz. Kazanılan paranın büyük bir kısmı geçimimize ve çoluk çocuğumuzun eğitimine gidiyor fakat bunu dahi açıklamak durumundayız. Döviz kazanıp döviz harcıyoruz. Bu şirketin parazitleri kazanacakları bonusu ve bayram paralarının hesabını yapıyor sonra da şirketin gelirini üreten Satış Müdürlerini şeflerini karalıyor. Allah size hakettiğinizi versin desem yeterli.
  • işadamı telefon eder.Bizim bir bilet vardı çok ceza çıkıyor ya da overbook. Özel büro cevap :hallederiz abim.Pnr gönder. O işadamı abilerde bu büroyu görecek tabiki. Sistemde İSTDZK TALİMATI İLE CEZASIZ DEĞİŞİKLİK,UPGRADE,60KG EXTRA BAGAJ:) Welcome to Okçular Tepesi... Yatacak yerleri yok bu milletin kanını sömürenlerin.
  • Bu hırsızlık modelinde herkes memnun.Bileti alanda bileti verende.Adam hırsızlık yaparken kapıdan geçene bileti satmıyor.Tanıdıklara,acentalara,birebir sohbeti olanlara. normalde bu bilet 2000USD ama sana 1000USD diyor adam.Halbuki bu bilet bedava kardeşim. Ne oldu ?Piyasa canlandı.Müdür memnun ,istasyon şefi memnun ,alıcı memnun.Memnun olmayan tek grup TÜRK MİLLETİ.Çünkü Türk milletinin kanını sömürüyor bu hırsızlığı yapan şef ve müdür.Çünkü TK'nin kasasına para girmiyor.Para Müdür ve Şefin kasasına giriyor.Adam maaşı çekmeyi unutuyor.Ayda 6 bilet yapsa 6000USD.105BİN TL PARA.Altı bilet yapan müdürde insaflı müdürdür rakam minimum:) Allah bereket versin.Bunlar Okçular tepesini çoktan terk etmişler.
  • telefonla bedava bilet,yüzlerce kilo hakkı veren abiler bunlar.Telefonu kapatıncada şirketin değil bu abilerin özel banka hesaplarına para yatıyor.Alan memnun veren menun olduğu için olan Türk milletinin parasına oluyor.
  • Mozambik Maputo ile ilgili gecmis 4´5 yil harcamalar incelenmesi gerekirmis ? Merkezden incelenebilr.
  • Birde THY iciundeki savci,hakim ve politikacı çocuklarına yonelik isealimlardaki skandallara el atsanız. ne. guzel olur
  • biri bana mı seslendi?
  • Deveye sormuşlar neren eğri diye, nerem doğru ki demiş..TK enüstten en alta Revıze edılecek 2000 yılından bu yana işe alınan vede yapılan tüm anlaşmalar iptal edilecek.. bakın neler olacak… 6 ay. ALTI ay !!!!
  • Thy kaliteyi iyice düşürdü,pegasus daha iyi ayrıca thy kabinde çalışanları ve pilotları yabancı,yabancıya guven olmaz daha ogrenememisler onun için pegasus tercih ediyoruz....

Türk Hava Yolları’nın (THY) Chicago istasyonuyla ilgili akıllara durgunluk veren iddialar ortaya atıldı.

THY’nin ABD’deki önemli uçuş noktalarından biri olan Illinois eyaletine bağlı Chicago’da kaçakçılık iddiaları bomba etkisi yarattı. AirportHaber’e ulaşan iddialara göre; ABD’de ucuz, Türkiye’de pahalı olan ürünlerin şirket tarafından tahsis edilen makamlar kullanılarak gümrüksüz olarak Türkiye’ye getirildiği ve bu ürünlerin beyan edilmeden ülkeye sokulduğu için vergi kaçırıldığı belirtildi.

PERSONEL İŞTEN ÇIKARILMAKLA TEHDİT EDİLİYOR!

Satış politikaları nedeniyle tek bir ödeme aracıyla istenilen sayıda elektronik eşya alımı yapılamadığı için şahısların aile üyelerine ait kredi kartlarını da kullandığı ve böylece daha fazla ürünü satın alarak kaçak yollarla Türkiye’ye ulaştırdıkları iddia edildi.

Durumdan rahatsız olan bazı personelin ise işten çıkartılmakla tehdit edildiği ifade edildi.

©AirportHaber.com
 

THY yöneticileriyle ilgili şok iddialar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

Salah ~ 2 yıl önce
HAYYEALES-SALÂH HAYYEALES-SALÂH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür ~ 2 yıl önce
Terbiyesiz herif. Sen bu makama gelseydin neler yapardın onu anlatmışsın. Ben yurtdışı müdürüyüm ve senelerdir şirketime şerefim ve namusumla hizmet ediyorum. Çoluğumun çocuğumun kursağına 1 kuruş haram sokmadım. Birçoğumuz çok zor şartlar altında çok zor coğrafyalarda gece gündüz demiyoruz. Malesef döviz ile gelir elde ettiğimiz için söz hakkımız dahi yok ve köpek muamelesi görüyoruz. Kazanılan paranın büyük bir kısmı geçimimize ve çoluk çocuğumuzun eğitimine gidiyor fakat bunu dahi açıklamak durumundayız. Döviz kazanıp döviz harcıyoruz. Bu şirketin parazitleri kazanacakları bonusu ve bayram paralarının hesabını yapıyor sonra da şirketin gelirini üreten Satış Müdürlerini şeflerini karalıyor. Allah size hakettiğinizi versin desem yeterli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okçu Hırsız ~ 2 yıl önce
işadamı telefon eder.Bizim bir bilet vardı çok ceza çıkıyor ya da overbook. Özel büro cevap :hallederiz abim.Pnr gönder. O işadamı abilerde bu büroyu görecek tabiki. Sistemde İSTDZK TALİMATI İLE CEZASIZ DEĞİŞİKLİK,UPGRADE,60KG EXTRA BAGAJ:) Welcome to Okçular Tepesi... Yatacak yerleri yok bu milletin kanını sömürenlerin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YONTEM ~ 2 yıl önce
Bu hırsızlık modelinde herkes memnun.Bileti alanda bileti verende.Adam hırsızlık yaparken kapıdan geçene bileti satmıyor.Tanıdıklara,acentalara,birebir sohbeti olanlara. normalde bu bilet 2000USD ama sana 1000USD diyor adam.Halbuki bu bilet bedava kardeşim. Ne oldu ?Piyasa canlandı.Müdür memnun ,istasyon şefi memnun ,alıcı memnun.Memnun olmayan tek grup TÜRK MİLLETİ.Çünkü Türk milletinin kanını sömürüyor bu hırsızlığı yapan şef ve müdür.Çünkü TK'nin kasasına para girmiyor.Para Müdür ve Şefin kasasına giriyor.Adam maaşı çekmeyi unutuyor.Ayda 6 bilet yapsa 6000USD.105BİN TL PARA.Altı bilet yapan müdürde insaflı müdürdür rakam minimum:) Allah bereket versin.Bunlar Okçular tepesini çoktan terk etmişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zimmetçile ~ 2 yıl önce
telefonla bedava bilet,yüzlerce kilo hakkı veren abiler bunlar.Telefonu kapatıncada şirketin değil bu abilerin özel banka hesaplarına para yatıyor.Alan memnun veren menun olduğu için olan Türk milletinin parasına oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mozambik Serhat ~ 2 yıl önce
Mozambik Maputo ile ilgili gecmis 4´5 yil harcamalar incelenmesi gerekirmis ? Merkezden incelenebilr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 2 yıl önce
Birde THY iciundeki savci,hakim ve politikacı çocuklarına yonelik isealimlardaki skandallara el atsanız. ne. guzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ex-ilker ~ 2 yıl önce
biri bana mı seslendi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xx ~ 2 yıl önce
Deveye sormuşlar neren eğri diye, nerem doğru ki demiş..TK enüstten en alta Revıze edılecek 2000 yılından bu yana işe alınan vede yapılan tüm anlaşmalar iptal edilecek.. bakın neler olacak… 6 ay. ALTI ay !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu... ~ 2 yıl önce
Thy kaliteyi iyice düşürdü,pegasus daha iyi ayrıca thy kabinde çalışanları ve pilotları yabancı,yabancıya guven olmaz daha ogrenememisler onun için pegasus tercih ediyoruz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000