20 Haziran 2017, Salı 12:48:44

THY bu yıl en iyi olamadı

Paris'teki Skytrax ödüllerinde THY en iyi business class ikram ödülünü bir kez daha aldı.
  • minimum dinlendir, minimum ekiple uçur, minimum değer ver, ondan sonra beş yıldızlı maximum hizmet bekle. çok beklersin
  • Batılı kafası bir dalda bile birinci olsa onu ön plana çıkarır, gurur ve güven verici bir done olarak kullanır. Maalesef biz hep yakınmacı-şikayetçi oluyoruz. Bir nevi ezik psikolojisi. Başlıkta büyük kalın harflerle birinci olamadı yazıyor. Alt satırında küçük normal harflerle birinci oldu yazıyor. Marifet iltifata tabidir. Birinci olunan dal kalın büyük punto yazılmalıdır. Diğer detaylar normal verilmelidir.
  • Ulkede o kadar darbe girişimi terör olmasına rağmen Şirketimizin bu ödülü alması bile başarı Allah aşkına artık insafsızca yargılamaktadn vazgeçin hepimiz ekmek yiyoruz bu kurumdan, dua edelim rabbim kurumumuza zeval vermesin. Destek olalım lütfen. Güçlü Türkiye Güçlü Türk Hava Yolları.
  • size gecmis olsun geriledik !!! siz calisanlara yalanlarla zammi vermezseniz tis e iygun ucurmayip doldur bosalt mantığıyla insanlari otobus memuru gibi davranirsaniz olacagi bu kaptanlar onin bunun masanin altindan cikmazsa ne olacaktiki !!!! sorket yalaklari kabini kaybedersen herseyi kaybedersin pasam !!!!
  • A 350, B 787, A 320Neo gibi yolcuyu mutlu edecek yeni ucaklar yok varsa yoksa A 330.
  • Bu türbülans da geçer Allah'ın izniyle. 6 yılın ardından 1'inciliği kaybettik diye hemen tweet atmayı es geçmeyen eski yöneticiler utansın. Biraz da başkaları 1. olsun ki rekabete heyecan gelsin. Ne o öyle 6 yıldır hep 1'inci hep 1'inci. Önümüzdeki sene görüşürüz.
  • Ya amma sallıyorsunuz, en iyi havayolu ödülünü Katar, en iyi kabin ekibi ödülünü de Garuda aldı. THY bir çok sıralamada ilk 10 da hatta 15te yok. Business servis, yolcu lounge ödüllerini falan aldı tirt yani senin anlican
  • Belli ki kalite genelde dusmus. Belli ki ikram kalitesi hala iyi. Demek ki, baska alanlarda kalite dusmus. Nerelerden kistilar ki kalite o alanlarda dustu? Personel cikarmadilar. Anliyamadim.
  • 2016 nın Bizim için nasıl berbat geçtiğini anlatmaya gerek yok sanırım Koltuk ve IFE sistemlerini üzerinde daha çok durmak lazım bence Yolcunun en çok yakındığı şeyler eski uçaklar/koltuklar ve donan /çalışmayan ekranlar Bide yerde yer ekibinin bileti keserken dikkat etmesi gerekli Kadını çocuğundan ayrı bilet kesiyor sonra kadın kabinde giydiriyor da giydiriyor Beraber oturmak isteyen çiftler de aynı şekilde O kadar para verdim ben diye bir başlıyorlar cümleye sonu gelmiyor Bir anda onca güzel şeyi silip atıveriyor yolcu Bazen de 320 de falan arkada sadece 2 memur kalıyor diğer memur önde amire yardım ediyor (business için) Full yolcuya 2 kişi bakmış oluyor Bu yüzden yetişmesi için ekip acele ediyor yolcuyla pek ilgi alaka kurulamıyor Öndeki memur da arkaya yetişiyim diye koşuşturuyor bu sefer de business ler ilgisiz kalıyor +1 şart bence Ayrıca bu skytrax ödülleri bence politik olarak puanlanmış
  • THY kötü olsun da nasıl olursa olsunculara kutu kutu kına hediye etmek lazım. Ne çok vatan haini varmış bu sitede.

Paris'teki Skytrax ödüllerinde THY en iyi business class ikram ödülünü bir kez daha aldı.

Skytrax’ta ödüller açıklanmaya başlandı. Türk Hava Yolları bir kez daha en iyi business class ikram alanında ödülün sahibi oldu. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ödülü THY adına aldı.

En iyi first class ikram dalında ise ilk üç sırada Air France, Etihad ve Lufthansa yer aldı.

En iyi business class koltuk Singapur Airlines'in, en iyi first class koltuk ödülü ise Etihad'ın oldu.

En iyi business class salon ödülü bir kez daha THY'ye geldi.

THY en iyi ekonomi sınıf ikram alanında ise Asiana ve Thai'nin ardından üçüncü oldu.

En iyi havayolu birliği salonu kategorisinde Oneworld Los Angeles, SkyTeam Heatraw T4 ve Star Alliance Los Angeles ilk üç sırayı aldı.

Kuzey Avrupa'nın en iyi havayolu Finnair, doğu Avrupa'nın en iyisi ise Aeroflot seçildi. Çin'in en iyi havayolu ise Hainan oldu.

6 yıl üst üste Avrupa'nın en iyi havayolu ödülünü alan THY, bu yıl bu kategoride birinciliği elde edemedi. Ödül 18 milyon kişinin oyunu alan Almanya'nın bayrak taşıyıcısı Lufthansa'ya gitti.

Avrupa'nın en iyi düşük maliyetli havayolu şirketleri de Easyjet, Eurowings ve Norwegian seçildi.

Business classta en iyi ameniti kit ödülü ise Eva, Hainan ve Qantas'a gitti.

Dünyanın en iyi havayolu ödülünün sahibi  Qatar Airways oldu.

SUNEXPRESS'E ÖDÜL GELDİ

Türkiye'den THY'nin dışında sadece bir havayolu daha ödüle layık görüldü. Sunexpress Havayolları, en iyi tatil havayolu kategorisinde dördüncü sırayı elde ederek Skytrax ödüllerinde dereceye giren THY dışındaki ilk havayolu olma özelliğini elde etti.

Ayrıntılar gelecek...






 

THY bu yıl en iyi olamadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (67)

km ~ 7 yıl önce
minimum dinlendir, minimum ekiple uçur, minimum değer ver, ondan sonra beş yıldızlı maximum hizmet bekle. çok beklersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beğenmezlik... ~ 7 yıl önce
Batılı kafası bir dalda bile birinci olsa onu ön plana çıkarır, gurur ve güven verici bir done olarak kullanır. Maalesef biz hep yakınmacı-şikayetçi oluyoruz. Bir nevi ezik psikolojisi. Başlıkta büyük kalın harflerle birinci olamadı yazıyor. Alt satırında küçük normal harflerle birinci oldu yazıyor. Marifet iltifata tabidir. Birinci olunan dal kalın büyük punto yazılmalıdır. Diğer detaylar normal verilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EK ~ 7 yıl önce
Ulkede o kadar darbe girişimi terör olmasına rağmen Şirketimizin bu ödülü alması bile başarı Allah aşkına artık insafsızca yargılamaktadn vazgeçin hepimiz ekmek yiyoruz bu kurumdan, dua edelim rabbim kurumumuza zeval vermesin. Destek olalım lütfen. Güçlü Türkiye Güçlü Türk Hava Yolları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mutsuz calisan mutsuz sirket ~ 7 yıl önce
size gecmis olsun geriledik !!! siz calisanlara yalanlarla zammi vermezseniz tis e iygun ucurmayip doldur bosalt mantığıyla insanlari otobus memuru gibi davranirsaniz olacagi bu kaptanlar onin bunun masanin altindan cikmazsa ne olacaktiki !!!! sorket yalaklari kabini kaybedersen herseyi kaybedersin pasam !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 7 yıl önce
A 350, B 787, A 320Neo gibi yolcuyu mutlu edecek yeni ucaklar yok varsa yoksa A 330.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737-900ER ~ 7 yıl önce
Bu türbülans da geçer Allah'ın izniyle. 6 yılın ardından 1'inciliği kaybettik diye hemen tweet atmayı es geçmeyen eski yöneticiler utansın. Biraz da başkaları 1. olsun ki rekabete heyecan gelsin. Ne o öyle 6 yıldır hep 1'inci hep 1'inci. Önümüzdeki sene görüşürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 7 yıl önce
Ya amma sallıyorsunuz, en iyi havayolu ödülünü Katar, en iyi kabin ekibi ödülünü de Garuda aldı. THY bir çok sıralamada ilk 10 da hatta 15te yok. Business servis, yolcu lounge ödüllerini falan aldı tirt yani senin anlican

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlayamadim ~ 7 yıl önce
Belli ki kalite genelde dusmus. Belli ki ikram kalitesi hala iyi. Demek ki, baska alanlarda kalite dusmus. Nerelerden kistilar ki kalite o alanlarda dustu? Personel cikarmadilar. Anliyamadim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
2016 nın Bizim için nasıl berbat geçtiğini anlatmaya gerek yok sanırım Koltuk ve IFE sistemlerini üzerinde daha çok durmak lazım bence Yolcunun en çok yakındığı şeyler eski uçaklar/koltuklar ve donan /çalışmayan ekranlar Bide yerde yer ekibinin bileti keserken dikkat etmesi gerekli Kadını çocuğundan ayrı bilet kesiyor sonra kadın kabinde giydiriyor da giydiriyor Beraber oturmak isteyen çiftler de aynı şekilde O kadar para verdim ben diye bir başlıyorlar cümleye sonu gelmiyor Bir anda onca güzel şeyi silip atıveriyor yolcu Bazen de 320 de falan arkada sadece 2 memur kalıyor diğer memur önde amire yardım ediyor (business için) Full yolcuya 2 kişi bakmış oluyor Bu yüzden yetişmesi için ekip acele ediyor yolcuyla pek ilgi alaka kurulamıyor Öndeki memur da arkaya yetişiyim diye koşuşturuyor bu sefer de business ler ilgisiz kalıyor +1 şart bence Ayrıca bu skytrax ödülleri bence politik olarak puanlanmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer sorunu ~ 7 yıl önce
İnsanların çoğu online check in yapıyor, yapmayanlara da ayrı ayrı yerler kalıyor. İki kere iki dört.
xxx ~ 7 yıl önce
THY kötü olsun da nasıl olursa olsunculara kutu kutu kına hediye etmek lazım. Ne çok vatan haini varmış bu sitede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000