19 Şubat 2022, Cumartesi 09:20:42

THY yeni A350-900'ünü teslim aldı

Türk Hava Yolları (THY), Avrupalı uçak üreticisi Airbus'tan sipariş ettiği A350-900 tipi uçaklardan 6'ncısını teslim aldı.
  • Birkaç defa Paris’e Business gittim bu uçakla. Tam benim sevdiğim Business Class, izole, teknolojik mis gibi.. kilitli dolaplar, kendimi neredeyse özel uçakta hissediyorum dedim. Son zamanlarda Paris’e vermiyorlar.. :((
  • Aycinin en buyuk zararlarindan biride dunyanin en karli ucagi 350 siparislerini iptal ettirmesi oldu
  • 2 senedir airbus olan 2 filoyu ihtiyaç yok diye 10 gün kala 737 yapıp 1 ay sonra gelen 3 filoyu da airbus yapan planlama dehası şirketime selam olsun..We are torpil airlines, we are globally yours..
  • 787 varken Vaşington’a gitmek ne haddimize :)
  • Konudan uzaklaşmayalım. Şanlı törenlerle uçak alımları yapan thy nin eski en yetkili şahsı nerde? İlker bile uçak tesliminde yokken yahya üstün vardı. Pek kıymetli yahya bey e teslim töreni hazırlamadığınız için Ahmet Bolat ve ekibini kınıyorum. İlker hazırlıyodu yani :))
  • Gönlümün efendisi gelmiş hosgelmis
  • Daha ilk kullanimda ER valizinin kulpu koptu, Tk bunlari alirken kimlere ne ihale verdin, nasil bu kadar adi malzemeleri aldin biz personele verebildin, yaziklar olsun size yahu, hicmi sorumlulugunuz yok????
  • millete bi faydasi dokunsa bari.
  • Neden? Açıklar mısınız?
  • Şirketin aklı varsa o business koltuklarını 330dakilere çevirir.

Türk Hava Yolları (THY), Avrupalı uçak üreticisi Airbus'tan sipariş ettiği A350-900 tipi uçaklardan 6'ncısını teslim aldı. 

THY'nin yeni nesil uçaklarından olan, kabin sessizliği ve yakıt verimliliğiyle öne çıkan A350-900'ler, New York, Washington, Manila, Bounes Aires, Sao Paulo gibi uzun menzilli hatlarda uçuyor.

Fransa'nın Toulouse şehrinden kalkan THY'nin TC-LGF kuyruk tescilli Airbus A350-900 tipi uçağı dün akşam saat 21:10'da İstanbul Havalimanı'na indi. İşlemlerin yapılmasının ardından önümüzdeki günlerde seferlerine başlayacak olan A350, uzun menzilli rotalarda kullanılacak. Airbus'a 25'i kesin, 5'i opsiyonlu olmak üzere toplam 30 adet sipariş verilen uçaklar peyderpey filoya dahil edilecek. Son teknolojiye sahip özellikleriyle dikkat çeken A350-900'ler, sessizliği ve yakıt verimliliğiyle öne çıkıyor. Kokpitinde 6 adet dokunmatik ekran ve uçağın dışına monte edilen kameralar sayesinde taksi yollarının kokpitten izlenmesi gibi birçok yeniliğin hayata geçirildiği yeni nesil uçaklar pilotlara büyük kolaylık sağlıyor.

Filoya katılan yeni A350'ler ile havayolu, A330 ve A350XWB aileleri arasındaki eşsiz ortak kullanım yeteneği sayesinde operasyonel esneklik ve daha düşük işletme maliyetleri gibi avantajlardan yararlanacak.

THY yeni A350-900'ünü teslim aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Paris ~ 2 yıl önce
Birkaç defa Paris’e Business gittim bu uçakla. Tam benim sevdiğim Business Class, izole, teknolojik mis gibi.. kilitli dolaplar, kendimi neredeyse özel uçakta hissediyorum dedim. Son zamanlarda Paris’e vermiyorlar.. :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahh Ayci ~ 2 yıl önce
Aycinin en buyuk zararlarindan biride dunyanin en karli ucagi 350 siparislerini iptal ettirmesi oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737max Sevdalısı ~ 2 yıl önce
2 senedir airbus olan 2 filoyu ihtiyaç yok diye 10 gün kala 737 yapıp 1 ay sonra gelen 3 filoyu da airbus yapan planlama dehası şirketime selam olsun..We are torpil airlines, we are globally yours..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
350fo ~ 2 yıl önce
787 varken Vaşington’a gitmek ne haddimize :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yahya nerde ??? ~ 2 yıl önce
Konudan uzaklaşmayalım. Şanlı törenlerle uçak alımları yapan thy nin eski en yetkili şahsı nerde? İlker bile uçak tesliminde yokken yahya üstün vardı. Pek kıymetli yahya bey e teslim töreni hazırlamadığınız için Ahmet Bolat ve ekibini kınıyorum. İlker hazırlıyodu yani :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
Gönlümün efendisi gelmiş hosgelmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koptu ~ 2 yıl önce
Daha ilk kullanimda ER valizinin kulpu koptu, Tk bunlari alirken kimlere ne ihale verdin, nasil bu kadar adi malzemeleri aldin biz personele verebildin, yaziklar olsun size yahu, hicmi sorumlulugunuz yok????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırdır ~ 2 yıl önce
Her habere aynı yorum yapıyorsun, git yaptır, üreticinin 2 yıl garantisi var.
Ha? ~ 2 yıl önce
En buyuk derdin bu mu hakkaten :( yani bu ki haberden alakasiz bir sekilde ilk bunu dile getirmissin
aldiysa bana mi aldi ~ 2 yıl önce
millete bi faydasi dokunsa bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gemide ~ 2 yıl önce
Eee Rahmetli Nuri Demirağin uçak fabrikasıni içimize sızmış bizden görünüp bizden olmayanlar kapattirmasaydi bu gün çuvallar dolusu paramız dışarı gitmeyecekti. Maalesef ki çuval tulusu paralar uzun zaman dışarıya gitmeye devem edecek görünüyor.
TK GM ~ 2 yıl önce
Neden? Açıklar mısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A350 Business Koltukları ~ 2 yıl önce
Şirketin aklı varsa o business koltuklarını 330dakilere çevirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklisin ~ 2 yıl önce
Iskence mevcut koltuklar, 330 dakiler daha konforlu ve rahat
Sadece ~ 2 yıl önce
A350 de yok ki o koltuklar, 787 de aynı şekilde. Öylesine rahatsız ki yatay durumda tabuta girmiş gibi oluyor insan. Ne sağa ne sola dönemezsin. Bu koltukları taktıranın aklına şaşayım.
Bizinis ~ 2 yıl önce
Bu koltuklar Covid sonrasında daha fazla tercih edilmeye başlandi. Çok daha fazla özel alanınız var. Kimse göremiyor sizi. Eski tiplerde birinci sırada oturan dördüncü sırada oturan kişinin ne yaptığını direk görüyordu. Bunda koltuğun dibine gitmeden kimseyi göremiyorsun.
Bizinis ~ 2 yıl önce
Covid sonrası o koltuklar değerlendi.. bizinis kardeş o senin hayal dünyanda oldu demek ki sadece. Bunu buradaki yorumlar ve puanlamalardan da anlayabilirsin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000