12 Temmuz 2018, Perşembe 11:30:02

THY Venezuela’ya üs mü kuracak?

Ekonomik krizle boğuşan Venezuela’nın Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Türk Hava Yolları’nın Karakas’ta bir üs kuracağını açıkladı.
  • RTE TPAO yu ozellestirmek icin herseyi yapiyor onun yerine dunyanin en buyuk rezervu olan Venezzuella dan buyuk bir ruhsat alsin karsiliginda havayolu kurulur
  • Burada asıl komik olanı herkes kaçırmış bence.Doların neredeyse 5 tl olduğu ve cari açığın durdurulamadığı borsası çökmüş bizler Thy ile o ülkeyi mi ekonomik krizden çıkaracağız :)
  • petrolü sudilerden fazlaymış , trumph geçen burayı neden işgal etmiyoruz dedi . petrol var huzur yok , tk ya yar olmaz. onu geçinde imf türkiye ye üskuracak , yakındır çok az kaldı ...
  • Yig 5 tane ekip. 2 Tane de damacana koydun mu al sana us.
  • Venezuela'da ic savas cikacak, ulkeden uluslararasi para transferi yapmak imkansiz, kolay gelsin!
  • Venezüella mi venezuela mi?
  • Seve seve giderim nasıl olsa ER yok bari bi anlamı olsun :))
  • Bi gidin korkutup durmayın çalışanların moralini bozmayın
  • Kabin memuru maaslarini 3000 tl olan standarda cekmeden thy bir adim ileri gidemez
  • Gayet güzel bir fikir güney amerikayı canlandırmak gerekiyor..

Ekonomik krizle boğuşan Venezuela’nın Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Türk Hava Yolları’nın Karakas’ta bir üs kuracağını açıkladı.

Venezuela yerel basınında yer alan haberlere göre Maduro,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede konuyu gündeme getirdi. Görüşmede, Venezuela’da yaşanan ekonomik krizin giderilmesi için gereken ticari anlaşmaların da kısa süre içerisinde hayata geçirileceği konuşuldu.

Maduro tarafından yapılan açıklamada, “Burada havayolu bağlantısı hakkında konuştuk” ifadeleri kullanıldı. Maduro, “Türk Hava Yolları'nın Venezüella'da Latin Amerika ve Karayip operasyonları için bir üs açması için çalışıyoruz. Bu da bizi çok iyimser hissettiriyor” şeklinde konuştu.

Venezuela Devlet Başkanı, “Türkiye'nin gelişmekte olan dünya için öncü bir ülke olduğunu” ifade ederek, her iki ülkenin de menfaatleri doğrultusunda altın madenleri ve ticaretiyle ilgili anlaşmalar yapıldığını söyledi. Maduro, “Venezüella dünyanın en büyük altın rezervlerinden biridir. Ülkemizin önde gelen altın üretimi ve ihracatını yapmak için yatırım yapıyoruz ” dedi.

Maduro, bu yeni ilişkinin Venezuela'nın mevcut ekonomik sorunlarını hafifleteceğini belirterek, “Venezuela'daki tüm yatırım fırsatlarını içeren ayrıntılı bir dosya hazırladık. Bu daha önce hiç yapmadığımız bir şey. Venezuela ilk kez uluslararası bir ülkeye yatırım teklifi yaptı” şeklinde konuştu.



PEK MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR!

Maduro’nun bu flaş açıklamalarının ardından Türk Hava Yolları’nın nasıl bir yol izleyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; döviz bozdurma ve yabancı para birimlerinin kullanımının yasakladığı Venezuela’da Türk Hava Yolları’nın böyle bir atılıma girişmesinin pek de mümkün olmadığı belirtiliyor.

Karakas Havalimanı’nın fiziki şartlarının da Türk Hava Yolları’nın o bölgeyi üs olarak kullanması için yetersiz görülüyor. THY’nin Karakas’ı üs olarak kullanması için Venezuela’nın yolcu ve kargodan döviz kullanımına kadar pek çok konuda garanti vermesi gerektiği öngörülüyor.

Türk Hava Yolları hâlihazırda Venezuela’nın başkenti Karakas’a Havana üzerinden uçuş gerçekleştiriyor.

©AirportHaber.com

THY Venezuela’ya üs mü kuracak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Mba USA ~ 6 yıl önce
RTE TPAO yu ozellestirmek icin herseyi yapiyor onun yerine dunyanin en buyuk rezervu olan Venezzuella dan buyuk bir ruhsat alsin karsiliginda havayolu kurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birisi ~ 6 yıl önce
Burada asıl komik olanı herkes kaçırmış bence.Doların neredeyse 5 tl olduğu ve cari açığın durdurulamadığı borsası çökmüş bizler Thy ile o ülkeyi mi ekonomik krizden çıkaracağız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He he ~ 6 yıl önce
Düşün işte borsa çökmüş dolar 5 ₺ hala yaşıyoruz . Thy dolar kazanıyor ama sen tl harcıyorsun tl kazanıyorsun yerli malı kullan . Ülkene faydan olsun. Biraz dünyayı görün gezin. Biz ülke olarak çok iyi yerdeyiz. Dolara rağmen.
dikkatli ! ~ 6 yıl önce
petrolü sudilerden fazlaymış , trumph geçen burayı neden işgal etmiyoruz dedi . petrol var huzur yok , tk ya yar olmaz. onu geçinde imf türkiye ye üskuracak , yakındır çok az kaldı ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sebep ~ 6 yıl önce
Ne peki açıklar mısın
Yolla iki ucak ~ 6 yıl önce
Yig 5 tane ekip. 2 Tane de damacana koydun mu al sana us.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deice ~ 6 yıl önce
Orada kar yağmaz damacanaya gerek yok
Bilir Kisi ~ 6 yıl önce
Venezuela'da ic savas cikacak, ulkeden uluslararasi para transferi yapmak imkansiz, kolay gelsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaten ~ 6 yıl önce
Kimse birşey kurmaya niyetli değil. Haberi iyi okuyun
Z ~ 6 yıl önce
Venezüella mi venezuela mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 Q’su ~ 6 yıl önce
Seve seve giderim nasıl olsa ER yok bari bi anlamı olsun :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
+1 ~ 6 yıl önce
+1
77 Q'su ~ 6 yıl önce
yazık la:) 8 kareyide ben yapıyorum zaten
77 sözde Q ~ 6 yıl önce
Benim olan bir tanesinde alıp üstüne sözde bacak veriyorlar
Gizli ~ 6 yıl önce
Bi gidin korkutup durmayın çalışanların moralini bozmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Kabin memuru maaslarini 3000 tl olan standarda cekmeden thy bir adim ileri gidemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Standart ~ 6 yıl önce
Senin standardın baya yüksekmiş be birader 1500 lira filan demen lazım :)
Loadmaster ~ 6 yıl önce
Loadmaster alımları ne oldu bilen var mı? ilan açıldı kriterler tutuyor 2 ay oldu ses yok.
Osman ~ 6 yıl önce
Ya bu vampirin yorumlarını neden yayınlıyorsun airporthaber? Kafanıza göre her yorumu yayınlayıp yayınlamamaya karar veriyorsunuz da bu Allah’ın belası kişinin yorumumu size normal geliyor. Allah’sız kitapsız herif elalemin hakkından sanane. Çoluğun çocuğun rızkına mı göz diktin imansız. Ülkemiz sizin gibi aç gözlü insanların hırsızlık,taciz ve tecavüzüyle çalkalanıyor. Senin gibi insan hakkına göz diken kimbilir ne suçlar işliyordur. Rabbim tez zamanda sonunuzu getirsin inşallah.
Ha ha ha canim ~ 6 yıl önce
Hep ayni dangoz bu yorumu yapiyorsun. Ama yemezler. O paraya senin gibi vasifsizlar çalışır. Asgari + agi ye talim et sen. Ben tatile maldivlerdeyim şekerim. Sende köyüne gidersin otobüsle
Tg ~ 6 yıl önce
Sakin ol..hapini getiriyorum..bol su ile alacaksin
Açlık sınırının üstünde bir hayat ~ 6 yıl önce
Bu ay aldığım 14000 TL ile kaç T-bone yerim ha reis,makarnayı yoğurtlu mu yoksa sademi seviyorsun?
Lowc ~ 6 yıl önce
Gayet güzel bir fikir güney amerikayı canlandırmak gerekiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000