05 Haziran 2023, Pazartesi 18:03:10

THY ve TGS personelini taşıyan servis aracı kaza yaptı!

İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca mevkiinde Türk Hava Yolları ve TGS personel servisinin de aralarında bulunduğu birçok araç birbirine girdi.
  • Dinlendirici servis şöförümüzün aracı çok hızlı kullandığına dair defalarca şikayete bulunmama rağmen şöför bey hala bildiğini okumaktadır.üstüne bir de trip yemekteyiz beyfendiden yavaş ol dediğimizde anlık hızını 15 lere düşürüp hepimizin canını tehlikeye atmaktadır yanı sıra önümüzdeki araca arkdadan taciz edercesine yapışarak gitmesine cabası şöförlerin ciddi sağlık testlerinden geçirip o kadar canı teslim etmek lazım.Ve az maliyetle çok para kazanmak hangi CANA eş değer bilmiyorum az biraz vicdan lütfen !!!
  • çalışma saatleri 12 saat olsun bu sorun ortadan kalkar günde 3 defa servis hareket etmez.
  • İstisna olanlar dışında çoğu manyak. Kırmızı ışıkta geçen mi dersin, diğer araçları rahatsız eden mi dersin, olur olmadık yerde kornaya basan mı dersin, bir anda şeride girip araçları sıkıştıran mı dersin ... O kadar çok şey sayarım ki!
  • Toplama kampı gibi Altur firmasındaki şoförler. En önemlisi de değnekçi gibi liyakatsız sorumlular. Bütün taleplerimizi geri çeviriyorlar. Dinlemiyorlar. Ağzımıza bir parmak bal hadi yallah. Lafta hepsi.
  • Birde çalışma saatini 12 saat yapacaklarmış ulan 8 saat çalışan adam ayakta uyuyor 12 saat olsa neler olur bekleyip göreceğiz.
  • yurt dışından ürün getiren pilot ve hostesleri soruşturma açın. değişik işler yapiyorlar. forum siteleri incelensin
  • Bu otobüsün koltuk sayısı normalin çok üstünde inanılmaz koltuk sıkıştırmışlar araç muhaneye giderken koltuk söküp gidiyor
  • Bir şoför maaşını bir akşam yemeğinde yiyen adamlar bir fazla şoför alıp problemleri çözmeye gelince pinti oluyorlar
  • Hayret şirket ismini arabadan kazımamışlar
  • Herkese çok geçmiş olsun. Bir altur klasiği ne yazık ki

İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca mevkiinde Türk Hava Yolları ve TGS personel servisinin de aralarında bulunduğu birçok araç birbirine girdi.

Meydana gelen zincirleme kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Kazada çok sayıda kişi yaralanırken, trafik tek şeritten devam ediyor.

Servis aracı şoförünün sıkıştığı alandan güçlükle çıkarıldığı öğrenildi.

İşte kaza yerinden görüntüler:
 

THY ve TGS personelini taşıyan servis aracı kaza yaptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Defalarca mail atmama rağmen olumlu bir sonuç alamadım!!!! ~ 10 ay önce
Dinlendirici servis şöförümüzün aracı çok hızlı kullandığına dair defalarca şikayete bulunmama rağmen şöför bey hala bildiğini okumaktadır.üstüne bir de trip yemekteyiz beyfendiden yavaş ol dediğimizde anlık hızını 15 lere düşürüp hepimizin canını tehlikeye atmaktadır yanı sıra önümüzdeki araca arkdadan taciz edercesine yapışarak gitmesine cabası şöförlerin ciddi sağlık testlerinden geçirip o kadar canı teslim etmek lazım.Ve az maliyetle çok para kazanmak hangi CANA eş değer bilmiyorum az biraz vicdan lütfen !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murt ~ 10 ay önce
çalışma saatleri 12 saat olsun bu sorun ortadan kalkar günde 3 defa servis hareket etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kasap Şoförler ~ 10 ay önce
İstisna olanlar dışında çoğu manyak. Kırmızı ışıkta geçen mi dersin, diğer araçları rahatsız eden mi dersin, olur olmadık yerde kornaya basan mı dersin, bir anda şeride girip araçları sıkıştıran mı dersin ... O kadar çok şey sayarım ki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kasap ~ 10 ay önce
Toplama kampı gibi Altur firmasındaki şoförler. En önemlisi de değnekçi gibi liyakatsız sorumlular. Bütün taleplerimizi geri çeviriyorlar. Dinlemiyorlar. Ağzımıza bir parmak bal hadi yallah. Lafta hepsi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 10 ay önce
Birde çalışma saatini 12 saat yapacaklarmış ulan 8 saat çalışan adam ayakta uyuyor 12 saat olsa neler olur bekleyip göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ticaret ~ 10 ay önce
yurt dışından ürün getiren pilot ve hostesleri soruşturma açın. değişik işler yapiyorlar. forum siteleri incelensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İbrahim ~ 10 ay önce
Bu otobüsün koltuk sayısı normalin çok üstünde inanılmaz koltuk sıkıştırmışlar araç muhaneye giderken koltuk söküp gidiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 10 ay önce
Bir şoför maaşını bir akşam yemeğinde yiyen adamlar bir fazla şoför alıp problemleri çözmeye gelince pinti oluyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 10 ay önce
Hayret şirket ismini arabadan kazımamışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Altur ~ 10 ay önce
Herkese çok geçmiş olsun. Bir altur klasiği ne yazık ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 10 ay önce
üstelik sinirli ve agresifler emekliler neden çalışıyor gençlerden söförlük edecek yok mu. Yolda sürekli kavga ediyorlar birileriyle. altur bu konuya el atması lazım. kışın araçlar hep soğuk üstelik yazın inada kilima çalıştırır bu ne ya

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000