26 Aralık 2018, Çarşamba 11:57:29

THY ve Pegasus uçakları günlerdir Bağdat'a inemiyor

İstanbul'dan Bağdat'a gerçekleştirilen uçuşlarda 3 gündür aksamalar yaşanıyor. Türk Hava Yolları ve Pegasus Havayolları tarafından gerçekleştirilen seferler ya iptal ediliyor ya da uçaklar başka meydanlara yönlendiriliyor. Peki, aksaklıkların sebebi ne?
  • Iraq’a gidecek diye olmasin.
  • Bu ay içinde bgw meydana gece uçanlar dikkat etsin. Meydan yaklaşık 11 gibi yoğun sistem kapanır sabah saatlerinde açılır.
  • Thy yolcusunu yarıyolda birakmaz admin !!!
  • Necef ve basrada ayni sekilde
  • Şu anda Bağdat tayım THY ekibi çok ilgileniyor ve otellere yerleştirdi bizleri , sağolsunlar

Türkiye'den Bağdat'a gerçekleştirilen uçuşlarda 3 gündür aksamalar yaşanıyor. Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus Havayolları tarafından gerçekleştirilen seferler ya iptal ediliyor ya da uçaklar başka meydanlara yönlendiriliyor. Peki, aksaklıkların sebebi ne?

Türk Hava Yolları'nın İstanbul Atatürk Havalimanı kalkışlı TK802 sefer sayılı Bağdat uçuşları son 3 gündür iptal edilirken 23 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilen uçuşu da havada uzun süre tur attıktan sonra Adana'ya yönlendirildi.

Yine THY tarafından bugün gerçekleştirilmesi planlanan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı TK310 sefer sayılı Bağdat uçuşu da iptal edildi. 

ŞIRNAK ÜZERİNDEN GERİ DÖNDÜ

Pegasus Havayolları'nın Sabiha Gökçen Havalimanı-Bağdat arasında gerçekleştirilen seferlerinde de aksaklık yaşanıyor. 23 Aralık'taki sefer iptal edilirken 24 Aralık'ta Bağdat'a gitmek üzere havalanan uçak Şırnak üzerinden geri dönerek Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirildi. Söz konusu uçak 25 Aralık'ta Ankara'dan havalanarak PC656 sefer sayılı uçuşu tamamlamak üzere Bağdat'a güvenli bir şekilde iniş yaptı.

Pegasus'un dün akşamki PC656 sefer sayılı uçağı da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan havalandıktan sonra Malatya üzerinden geri dönerek tekrardan kalkış yaptığı meydana iniş yaptı.

AirportHaber tarafından edinilen bilgiye göre; uçakların Bağdat Havalimanı üzerinde hava şartlının ani değişimi nedeniyle geri döndüğü ve seferlerin bu sebeple iptal edildiği öğrenildi.

(Güncelleme 12:40) Öte yandan THY ile seyahat edecek Türk yolcuların havalimanında mahsur kaldıkları Iraklı yolcuların ise kendi imkanlarıyla havalimanından ayrıldığı öğrenildi. THY tarafından otele yerleştirilmediklerini iddia eden yolcular, havalimanındaki koltukların üzerinde beklemek zorunda kaldıklarını ve bu durumdan şikayetçi olduklarını dile getirdi.

Türk Hava Yolları'nın mağduriyetin giderilmesi ve Bağdat'ta kalan yolcuların alınması için bugün düzenlenecek seferleri A330 tipi uçaklarla gerçekleştireceği bilgisine ulaşıldı.

©AirportHaber.com









THY ve Pegasus uçakları günlerdir Bağdat'a inemiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Hz.Trump ~ 5 yıl önce
Iraq’a gidecek diye olmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bgw a/p ~ 5 yıl önce
Bu ay içinde bgw meydana gece uçanlar dikkat etsin. Meydan yaklaşık 11 gibi yoğun sistem kapanır sabah saatlerinde açılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 5 yıl önce
Thy yolcusunu yarıyolda birakmaz admin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İce ~ 5 yıl önce
Necef ve basrada ayni sekilde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruby ~ 5 yıl önce
Şu anda Bağdat tayım THY ekibi çok ilgileniyor ve otellere yerleştirdi bizleri , sağolsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Charter mi ~ 5 yıl önce
THY bu boru mu? Allah zeval vermesin hiçbir yerine

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000