08 Mart 2021, Pazartesi 09:25:34

THY ve İstanbul Havalimanı yine zirvede

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (EUROCONTROL) raporuna göre, 1 Şubat-6 Mart arasındaki uçuş trafiğinde THY, günlük ortalama 581 uçuşla rakiplerini geride bırakırken, İstanbul Havalimanı da en yoğun havalimanı oldu.
  • THY uçuyor zirvde tabikide ama nerde masrafta zirvede uçuş ekipleri ceplerinden para harcadım masraf etsin TGS bin ikramiyeleri kesilsin. Air pack işçilere düzgün maaş vermesin oradan oraya koşsun uçak altı yağmur kar demeden çalışsın ama beyler nasraf okmasin die başka firmalardan araç kiralanacak doğum gününde yaklaşıyor malum ayci beyin acaba arkadaşları geçen sene 100 bin TL mi harcamislardi şimdi nekadar masraf edilecek bilmem her şeyi bıraksınlar masrafları işçiyi biraz göz önüne alsınlar bence herşeyden önce zararda zirvedyiz biz
  • Çalışan maaşlarında kacıncıyız? Bize bize yetmiyoruz, siz size yetiyorsunuz. Boyle bir haber rica ediyorum.
  • Zirve olsa ne olacak, diğer hava yolları 50 yolcuya uçak kaldırmazken, bunlar hergün uçak kaldırıyor. Sırf zirveyiz demek için.kaldır 4-5 günde birde adam akıllı kar et.
  • Pilotlardan fazla kabincilerden az kesinti yapiliyor. Anlamak mumkun degil.
  • THY uçsun eurocontrol tazminatlarını yabancı kontrolörler indirsin cebe. övünün övünün ama perde arkasında nasıl saçmalıklar dönüyor onu da bilin

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (EUROCONTROL) raporuna göre, 1 Şubat-6 Mart arasındaki uçuş trafiğinde THY, günlük ortalama 581 uçuşla rakiplerini geride bırakırken, İstanbul Havalimanı da dünyadaki en yoğun havalimanı oldu.

EUROCONTROL verilerine göre belirtilen tarih aralığında ikinciliği 31 uçuşla Almanya, 18 uçuşla ABD, 17 uçuşla Rusya ve 14 uçuşla Ukrayna takip etti.

Raporda günlük en fazla uçuş sayısına ait havalimanları arasında İstanbul Havalimanı 190 uçuşla 1. sırada yer aldı.

İstanbul Havalimanı'nı 55 uçuşla Sabiha Gökçen Havalimanı takip etti. Listenin 3. sırasında Ankara Esenboğa Havalimanı, 4. sırada Atatürk Havalimanı, 5. sırada ise İzmir Adnan Menderes Havalimanı bulunuyor.

Raporda ortalama uçuş trafiği açısından ilk 5 sıraya göre, Türkiye'nin iç hat trafik sayısı 259 ile ilk sırada yer aldı. Listenin ikinci sırasında Almanya-Türkiye uçuş sayısı ortalama 30, Rusya-Türkiye trafiği 17, Türkiye-ABD 16, Türkiye-Ukrayna uçuş sayısı ise 14 ile ilk 5. sırada yer aldı. Raporda, ortalama trafiğe göre en iyi havalimanları eşleşmesinin de 13 uçuşla Ankara Esenboğa-İGA İstanbul Havalimanı olduğu kaydedildi.

THY ve İstanbul Havalimanı yine zirvede

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Herseylafta ~ 3 yıl önce
THY uçuyor zirvde tabikide ama nerde masrafta zirvede uçuş ekipleri ceplerinden para harcadım masraf etsin TGS bin ikramiyeleri kesilsin. Air pack işçilere düzgün maaş vermesin oradan oraya koşsun uçak altı yağmur kar demeden çalışsın ama beyler nasraf okmasin die başka firmalardan araç kiralanacak doğum gününde yaklaşıyor malum ayci beyin acaba arkadaşları geçen sene 100 bin TL mi harcamislardi şimdi nekadar masraf edilecek bilmem her şeyi bıraksınlar masrafları işçiyi biraz göz önüne alsınlar bence herşeyden önce zararda zirvedyiz biz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gönül ~ 3 yıl önce
Çalışan maaşlarında kacıncıyız? Bize bize yetmiyoruz, siz size yetiyorsunuz. Boyle bir haber rica ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tırtdan zirve ~ 3 yıl önce
Zirve olsa ne olacak, diğer hava yolları 50 yolcuya uçak kaldırmazken, bunlar hergün uçak kaldırıyor. Sırf zirveyiz demek için.kaldır 4-5 günde birde adam akıllı kar et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buna ragmen ~ 3 yıl önce
Pilotlardan fazla kabincilerden az kesinti yapiliyor. Anlamak mumkun degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süpermiş ~ 3 yıl önce
THY uçsun eurocontrol tazminatlarını yabancı kontrolörler indirsin cebe. övünün övünün ama perde arkasında nasıl saçmalıklar dönüyor onu da bilin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000