23 Şubat 2021, Salı 17:15:29

THY uzaktan çalışma süresini uzattı

Türk Hava Yolları (THY) uzaktan çalışma süresinin Mayıs sonuna kadar devam edeceğini duyurdu.
  • Allah'ınızı severseniz hiç kimse mi rahatsız olmuyor? evden çıkmayan adama da %30 kesinti, karda kışta yollarda ayazda soğukta çoğu zaman pandemiyi unutarak canla başla çalışan adama da %30 kesinti. Bunu saçmalığı düzeltelim diyen kimse yok mu?
  • Kimse alınmasın ama operasyon birimleri haricinde her birimde odası gerekenden çok çok çok daha fazla çalışan var zaten. İş yerinde de evde gibi çalışıyorlardı :) çok da fark etmedi onlar için zaten. İş yerinde spor yapanı gördüm ben
  • Ofise gelenler tam maaş,evde pijamayla çalışanlar çeyrek maaş almalı bence,adamlar Yeni Havalimanını görmedi bile ama maaş almaya devam,hatta tatil yörelerinden story atanlar yok mu?Sorsan çok çalışıyorlar,siz bu şirkete dua edin.
  • Büyük şirketler evden çalışma düzenini devamlı hale getirmeye başladı. Böylelikle daha çok kar elde ettiler. THY’nin de bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Servis ücreti,elektrik,su,ısınma,yemek vs. gibi durumlardan kar edecektir.
  • Yorumlari kendi dusuncenize uyunca mi yayinliyorsunuz editor beyfendi bu kacinci yoksa sicille mi yazalim Kaos team olarak maas tartismasini istemiyormuydunuz yapilmis iste 3999tl diyen yorumu her gun yayinliyorsunuz kimse o artik...
  • Hayatta karadenizin yaylalarindan anadolunun mis gibi köylerinden ege sahillerinden evden calisanlara selam olsun Siz merak etmeyin pilotlarimiz hosteslerimiz teknikcilerimiz karla kisla covidle mücadele ederek calisiyor.
  • Parasina degilim,Evde calismaktan biktim ofise dönmek istiyorum,mesaye arkadaşlarimi özlemimişim,odami, sosyaleşmeyi muhabetleimizi,iş cikişi biyere oturup yemek yemeyi birşeyler içmeyi. Pandemi bitmek bilmiyor
  • surec sona ermeyecek, bedelli askerlik gibi yakinda bir cumhurbaskanligi kararnamesiyle yasalasir, maaslar da ilelebet kalir boyle.. isveren istedigi zaman calistirir istedigi zamana calistirmaz... 99'da deprem vergisi diye cikan OTV'yi hala catir catir odeyen bir milletiz biz ne bekliyorsunuz ki baska?
  • her gün işe gelip %30 indirime ses çıkarmayan teknik nasıl iyi misiniz böyle
  • haksızlık olmasın gelenlere farklı ücret yatırılsın. operasyon bölümlerine yada bizlerde dönüşümlü gelelim

Türk Hava Yolları (THY) uzaktan çalışma süresinin Mayıs sonuna kadar devam edeceğini duyurdu.

THY İstihdam Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada,  geri bildirimler ve pandeminin mevcut durumu göz önünde bulundurularak uzaktan çalışma süresinin 31 Mayıs 2021 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

THY İstihdam Başkanlığı tarafından personel konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

“Uzaktan çalışma konusunda sizlerden aldığımız geri bildirimler ve pandeminin mevcut durumu göz önünde bulundurulduğunda, yeni bir değerlendirme ve bilgilendirme yapılana kadar Ortaklığımız yurt içi yerleşkelerinde uzaktan çalışmanın 31.05.2021 tarihine kadar devam ettirilmesine karar verilmiştir.

Uzaktan çalışma usul ve esasları aynı şekilde sürdürülecek olup Çalışan Destek birimimize siz değerli çalışma arkadaşlarımızdan gelen sorular ışığında hazırladığımız “Sıkça Sorulan Sorular” dokümanını da ekte bulabilirsiniz.

Uçuş çalışanı arkadaşlarımız için uçuş frekansları göz önünde bulundurularak planlama yapılacaktır.

Yayınlanan genelge ve kurallara üst düzeyde hassasiyet gösterilmesi toplumsal bir görev olmanın yanı sıra ailelerimizin ve sevdiklerimizin sağlığını muhafaza etmek için de en önemli önceliğimiz olmalıdır.”

THY uzaktan çalışma süresini uzattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

full çalışan ~ 3 yıl önce
Allah'ınızı severseniz hiç kimse mi rahatsız olmuyor? evden çıkmayan adama da %30 kesinti, karda kışta yollarda ayazda soğukta çoğu zaman pandemiyi unutarak canla başla çalışan adama da %30 kesinti. Bunu saçmalığı düzeltelim diyen kimse yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Askdfks ~ 3 yıl önce
Kimse alınmasın ama operasyon birimleri haricinde her birimde odası gerekenden çok çok çok daha fazla çalışan var zaten. İş yerinde de evde gibi çalışıyorlardı :) çok da fark etmedi onlar için zaten. İş yerinde spor yapanı gördüm ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaşlar ~ 3 yıl önce
Ofise gelenler tam maaş,evde pijamayla çalışanlar çeyrek maaş almalı bence,adamlar Yeni Havalimanını görmedi bile ama maaş almaya devam,hatta tatil yörelerinden story atanlar yok mu?Sorsan çok çalışıyorlar,siz bu şirkete dua edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şirket Kar Etti ~ 3 yıl önce
Büyük şirketler evden çalışma düzenini devamlı hale getirmeye başladı. Böylelikle daha çok kar elde ettiler. THY’nin de bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Servis ücreti,elektrik,su,ısınma,yemek vs. gibi durumlardan kar edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ins ~ 3 yıl önce
Daha da uzar, hatta ebedi karar alinsa ne guzel olur
Yayinlanmayan yorumlar ~ 3 yıl önce
Yorumlari kendi dusuncenize uyunca mi yayinliyorsunuz editor beyfendi bu kacinci yoksa sicille mi yazalim Kaos team olarak maas tartismasini istemiyormuydunuz yapilmis iste 3999tl diyen yorumu her gun yayinliyorsunuz kimse o artik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 3 yıl önce
Yüzde 80 Objektif bakış açısında, benım yorumlardada oluyor yayınlanmadıgı ama dıgerlerıne oranla daha açık ve net
A350 p3 ~ 3 yıl önce
Hayatta karadenizin yaylalarindan anadolunun mis gibi köylerinden ege sahillerinden evden calisanlara selam olsun Siz merak etmeyin pilotlarimiz hosteslerimiz teknikcilerimiz karla kisla covidle mücadele ederek calisiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A350 ye ~ 3 yıl önce
Kendi maaşın için mücadele ediyorsun. Ayrılsan yerinin doldurulması 5dk ya bakar. Denemesi bedava yersen
Ağzına ~ 3 yıl önce
Sağlık
Adamsın ~ 3 yıl önce
Hocam Saygılarımızla
Tam Yerinde ~ 3 yıl önce
Yorumunuz için sizi alkışlıyorum.
Office ~ 3 yıl önce
Parasina degilim,Evde calismaktan biktim ofise dönmek istiyorum,mesaye arkadaşlarimi özlemimişim,odami, sosyaleşmeyi muhabetleimizi,iş cikişi biyere oturup yemek yemeyi birşeyler içmeyi. Pandemi bitmek bilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Office ~ 3 yıl önce
Ayrıl ofis ortamında çalışacağın bir iş bul mecbur değilsin kalmaya
Komik ~ 3 yıl önce
Ofiste çalışmanın dışında herşeyi özlemişsiniz sanırım.
Office cevap ~ 3 yıl önce
Oturun oturduğunuz yerde Senegal Dakar'da istasyon şefi abimiz coronadan vefat etti.Ofis işlerini 1 yıl daha unutun çay kahve gazoz servisle eve falan.Çalışmanın tarifimi var?
Eminmisin ~ 3 yıl önce
Bu ayakları geçin lütfen ayda min 6 gün çalışmanız lazım ; ISTERSENIZ eğer 30 gün de gelebilir siniz kimse de birşey demez
ne sureci ~ 3 yıl önce
surec sona ermeyecek, bedelli askerlik gibi yakinda bir cumhurbaskanligi kararnamesiyle yasalasir, maaslar da ilelebet kalir boyle.. isveren istedigi zaman calistirir istedigi zamana calistirmaz... 99'da deprem vergisi diye cikan OTV'yi hala catir catir odeyen bir milletiz biz ne bekliyorsunuz ki baska?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tek-nik ~ 3 yıl önce
her gün işe gelip %30 indirime ses çıkarmayan teknik nasıl iyi misiniz böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
operasyon ~ 3 yıl önce
haksızlık olmasın gelenlere farklı ücret yatırılsın. operasyon bölümlerine yada bizlerde dönüşümlü gelelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000