15 Temmuz 2021, Perşembe 00:50:20

THY uçuş ekipleri için yeni dönem: çift base uçacaklar

Türk Hava Yolları uçuş ekipleri için yeni bir dönem başlıyor.
  • Iki senedir IST yatıyodu biraz SAWdan uçup kendilerine gelsinler. Yok istekmiş vsymiş. Biz de Anadolu'da oturuyoruz diye SAWdan uçmak zorunda değildik o zaman nerdeydiniz adalet bekçileri ??? Ucu şimdi dokundu diye tıngırdamaya başlamışlar :D
  • shgm'den yeni bir muafiyet alıp saw ve ist'e bi kaç tane uyku kapsülü yerleştirin, biz uykumuzu alıp ordan devam edelim. nasıl olsa hayatsızız.
  • Yooo memnun etmedi etme bulma dünyası sadece.Seviyenizde çok iyi bi arada
  • Ben de bıraktım. Yavaş hayat en güzeli.
  • Paramı tam versinler 10 tane base de uçarım
  • itiraz sesleri olmus ama aksiyon alan yok, demek ki planlama sirket acisindan mantikli is yapmis.Dragosda kebap yaparim Sabihada keyif catarim zamani bitti demek ki , simdi herkes adalara bakalim..
  • Sevgili kaptanlarım, Her zaman burun kıvırıp ,sanki eksik bir seyler yaparak uctugumuzu düşündüğünüz ve alay ettiğiniz charter şirketlerinin önünde kuyruk olmanıza az kaldı .Liyakatsızlığın ve buraya sığmayacak bir sürü saçma şeyi bayrak taşıyıcımızda görmekten inanin üzülüyorum.Zaman birlik olma zamanı .Onlar size muhtaç...Ayrıca Türkiye deki tek havayolu şirketi THY değil bunu da unutmayalım
  • Şirketlerinin gönderdiği bu elektronik postaları paylaşan arkadaşları anlamak imkansız…
  • 60+ yas ustu kaptanlar, cift base ucsun en guclu kuvvetli azimli olanlar onlar hem tecrubeleriyle yorulmazlar ve genclere tas cikartirlar. 75 yasina kadar ucabilirler 75 e kadar ucup 2 yakada da 10 ar ev alabilirler. :))))))
  • Bende gunde 8 bacak taksim aksaray yapiyorum dolmusumla,ne olmus yani?

Türk Hava Yolları (THY) uçuş ekipleri için yeni bir dönem başlıyor.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları ekip planlama başkanlığından uçuş ekiplerine yapılan duyuruda çift base’e ilişkin detaylı bilgi verildi.

Buna göre uçuş ekipleri hem İstanbul Havalimanı’ndan hem de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçacak. Bazı semtlerde ikamet edenler bu durumdan muaf tutulacak.

İşte uçuş ekiplerine yapılan o duyuru ve detaylar:

THY uçuş ekipleri için yeni dönem: çift base uçacaklar

Yorumlar Tüm Yorumlar (125)

Paşa paşa ~ 3 yıl önce
Iki senedir IST yatıyodu biraz SAWdan uçup kendilerine gelsinler. Yok istekmiş vsymiş. Biz de Anadolu'da oturuyoruz diye SAWdan uçmak zorunda değildik o zaman nerdeydiniz adalet bekçileri ??? Ucu şimdi dokundu diye tıngırdamaya başlamışlar :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
foldibıl ~ 3 yıl önce
shgm'den yeni bir muafiyet alıp saw ve ist'e bi kaç tane uyku kapsülü yerleştirin, biz uykumuzu alıp ordan devam edelim. nasıl olsa hayatsızız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kına ~ 3 yıl önce
Yooo memnun etmedi etme bulma dünyası sadece.Seviyenizde çok iyi bi arada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GC ~ 3 yıl önce
Ben de bıraktım. Yavaş hayat en güzeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 3 yıl önce
Paramı tam versinler 10 tane base de uçarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serbest Piyasa - Begenmiyorsan ~ 3 yıl önce
itiraz sesleri olmus ama aksiyon alan yok, demek ki planlama sirket acisindan mantikli is yapmis.Dragosda kebap yaparim Sabihada keyif catarim zamani bitti demek ki , simdi herkes adalara bakalim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka mı bu ~ 3 yıl önce
Sabihada keyf mi çatarsın?gel uç 60 bacakta basınç kafasıyla yaşa keyfini.çok keyfli olduğu için planlama adam bulamıyor
Charter ~ 3 yıl önce
Sevgili kaptanlarım, Her zaman burun kıvırıp ,sanki eksik bir seyler yaparak uctugumuzu düşündüğünüz ve alay ettiğiniz charter şirketlerinin önünde kuyruk olmanıza az kaldı .Liyakatsızlığın ve buraya sığmayacak bir sürü saçma şeyi bayrak taşıyıcımızda görmekten inanin üzülüyorum.Zaman birlik olma zamanı .Onlar size muhtaç...Ayrıca Türkiye deki tek havayolu şirketi THY değil bunu da unutmayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuyruk ~ 3 yıl önce
Kuyruk olustu merak etme bu seni memnun ediyorsa kina yak
Pilot ~ 3 yıl önce
Şirketlerinin gönderdiği bu elektronik postaları paylaşan arkadaşları anlamak imkansız…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 3 yıl önce
60+ yas ustu kaptanlar, cift base ucsun en guclu kuvvetli azimli olanlar onlar hem tecrubeleriyle yorulmazlar ve genclere tas cikartirlar. 75 yasina kadar ucabilirler 75 e kadar ucup 2 yakada da 10 ar ev alabilirler. :))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal be ~ 3 yıl önce
Yorum gibi yorum.bence 90 yaşına kadar uçsunlar. Sağlık kontrolüne falan girmeye de gerek yok. Maaş da 5k olsa yeter. Nasılsa 3 saat önceden alana gelip 20 dk öncesinden gelmemiş uçağın park pozisyonunda nöbet tuttukları için para harcayacak vakitleri olmuyor.
2.sinif vatandas ~ 3 yıl önce
Bende gunde 8 bacak taksim aksaray yapiyorum dolmusumla,ne olmus yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000