14 Ocak 2019, Pazartesi 10:44:12

THY uçaklarını soyan hırsız suçüstü yakalandı!

Atatürk Havalimanı’nda bir yakıt firmasında çalışan şahıs, THY uçaklarından içki çalarken yakalandı. Suçunu itiraf eden apron çalışanı, çaldığı içkileri piyasaya sattığını itiraf etti.
  • Gözümle görmedim elbet ama eve geldiğinde valizin içinden çıkan THY amblemli çantalar fındıklar içkiler hatta bunlarla yılbaşı sofrası yapıp aynı zamanda düğün de damadın arkadaşlarına içki masası kurdular. Bende olayın üzerinden 1 sene geçmiş ama denk gelmişken şahit olduklarıma göz yumayacağım. Hatta oyuncaklar vs aklınıza ne gelirse. Hatta çanta modellerini atabilirdim görsel yükleyebilseydi :) 1 -2 taneniz korkuyorsunuz diye ya da etik olarak yapmıyor olabilirsiniz ama çoğu kişinin yaptığını bizzat hostes hanımlar evime gelip konuşmalarına şahit olmuşumdur. Bu gambazlık mi hayır böyle düşünmüyorum. Her zaman vicdanın sızlamıyor mu dediğimde ben almasam başkası alacak zaten lafı geliyordu. Hatta şu çinili çerez kapları Bile alınmıştı uçaktan sonra minik havlular. Ve aklıma gelmeyen daha neler neler. Yani o kadar maaşa neden böyle yaparlar anlamadım hiç bence hırsızlık bu yüzden de denetleme yapılsın ki bir daha böyle vakalar gün yüzüne çıkıpta herkes daha fazla rezil olmasın.
  • Satılık ayakkabı 43 numara az kullanılmış
  • Neler varmış neler. Ben Bi ramazanda oruç açmak için su bile isteyemezken siz uçakları soyup soğana çeviriyorsunuz. Çoluğunuza çoçuğunuza helal diye yedirin.
  • arkadaslar birbirinize giydirmeyin sira hepinizdehaydi kabine haydi kokpite haydi aprona
  • İvediyetle Kabin ekibi ve uçan aşçılarda takibe alınsın!Büyük zarar veriyorlar şirkete.Bir anımı anlatarak durumu neticelendirmek istedim.Park yerine yeni yanaşan bir Airbus 330a girdiğimde Purser Kabin ekibini uçağın First class bölümünde toplamış verip veriştiriyordu sizin Allah belanızı versin rezil ettiniz beni falan gibi bir sürü şey söylüyordu.Hadi yapıyorsunuz biliyoruz bari bi bekleyinde yolcular insin B/C de oturan bir yolcu bir içki istedi 1 şişe bile bırakmamışsınız rezil ettiniz beni falan diyordu.Bunları kendi kulaklarımla duymuş biri olarak söylüyorum.Umarım biri beni duyar ve gerekli gözlemleri yapmaya başlar.Kalın sağlıcakla
  • İga verme bunlara sakın yakıt işini orayıda soyarlar
  • Skytanking personeline selam olsun bunları görünce bizim kıymetimizi bilirsiniz inşallah TurkishOpet
  • İşe girerken uçaktan peçete bile almak iş çıkış sebebi denmişti. Ya onu geç şirket bunlarla batmaz zaten de ne olacak bu tuvaletlere dökülen tonlarca içecek???? Yazık günah!
  • Genelde ucaktan icki ve yemegi hostesler goturuyordu
  • Adamın biri el altından içkileri götürmüş eğer yazılanlar doğruysa personele bu durum normal geliyor kendi kendilerini ifşa esiyorlar

Atatürk Havalimanı’nda bir yakıt firmasında çalışan şahıs, THY uçaklarından içki çalarken yakalandı. Suçunu itiraf eden apron çalışanı, çaldığı içkileri piyasaya sattığını itiraf etti.

Atatürk Havalimanı’nda önceki gün uçaklardan içki çalan bir kişi suçüstü yakalandı. Cumartesi günü sabaha karşı 04.30 sıralarında yakıt aracıyla M6 park pozisyonuna gelen şahıs, uçağa yakıt yüklüyor izlenimi vererek uçağın altına gitti.
Yakıt aracını THY uçağının yanına park ederek uçağın içine çıkan şahıs 17 şişe içkiyi araca koyduktan sonra olay yerinden ayrılmak isterken suçüstü yakalandı.

O sırada bölgeden geçen TGS Yer Hizmetleri şirketinde çalışan bir posta başının dikkati sayesinde yakalanan yakıt şirketi çalışanı suçunu itiraf etti.

Uçaktan farklı zamanlarda içki çalarak piyasaya uygun fiyata sattığını kabul eden şahıs polis tarafından gözaltına alınarak Atatürk Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY uçaklarını soyan hırsız suçüstü yakalandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (105)

Düğün de yapılır:) ~ 4 yıl önce
Gözümle görmedim elbet ama eve geldiğinde valizin içinden çıkan THY amblemli çantalar fındıklar içkiler hatta bunlarla yılbaşı sofrası yapıp aynı zamanda düğün de damadın arkadaşlarına içki masası kurdular. Bende olayın üzerinden 1 sene geçmiş ama denk gelmişken şahit olduklarıma göz yumayacağım. Hatta oyuncaklar vs aklınıza ne gelirse. Hatta çanta modellerini atabilirdim görsel yükleyebilseydi :) 1 -2 taneniz korkuyorsunuz diye ya da etik olarak yapmıyor olabilirsiniz ama çoğu kişinin yaptığını bizzat hostes hanımlar evime gelip konuşmalarına şahit olmuşumdur. Bu gambazlık mi hayır böyle düşünmüyorum. Her zaman vicdanın sızlamıyor mu dediğimde ben almasam başkası alacak zaten lafı geliyordu. Hatta şu çinili çerez kapları Bile alınmıştı uçaktan sonra minik havlular. Ve aklıma gelmeyen daha neler neler. Yani o kadar maaşa neden böyle yaparlar anlamadım hiç bence hırsızlık bu yüzden de denetleme yapılsın ki bir daha böyle vakalar gün yüzüne çıkıpta herkes daha fazla rezil olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Domatesçi ~ 5 yıl önce
Satılık ayakkabı 43 numara az kullanılmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay bee ~ 5 yıl önce
Neler varmış neler. Ben Bi ramazanda oruç açmak için su bile isteyemezken siz uçakları soyup soğana çeviriyorsunuz. Çoluğunuza çoçuğunuza helal diye yedirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tatilci ~ 5 yıl önce
arkadaslar birbirinize giydirmeyin sira hepinizdehaydi kabine haydi kokpite haydi aprona

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıra sende ~ 5 yıl önce
Hahahahahah alemsiniz vallahi
Bir dost ~ 5 yıl önce
İvediyetle Kabin ekibi ve uçan aşçılarda takibe alınsın!Büyük zarar veriyorlar şirkete.Bir anımı anlatarak durumu neticelendirmek istedim.Park yerine yeni yanaşan bir Airbus 330a girdiğimde Purser Kabin ekibini uçağın First class bölümünde toplamış verip veriştiriyordu sizin Allah belanızı versin rezil ettiniz beni falan gibi bir sürü şey söylüyordu.Hadi yapıyorsunuz biliyoruz bari bi bekleyinde yolcular insin B/C de oturan bir yolcu bir içki istedi 1 şişe bile bırakmamışsınız rezil ettiniz beni falan diyordu.Bunları kendi kulaklarımla duymuş biri olarak söylüyorum.Umarım biri beni duyar ve gerekli gözlemleri yapmaya başlar.Kalın sağlıcakla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşdemir ~ 5 yıl önce
İga verme bunlara sakın yakıt işini orayıda soyarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereksiz ~ 5 yıl önce
başkasının soyismini kullanrakda boş yapma gereksiz insan
Pompişşş ~ 5 yıl önce
Skytanking personeline selam olsun bunları görünce bizim kıymetimizi bilirsiniz inşallah TurkishOpet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dilaver ~ 5 yıl önce
Sizde çok iyisiniz ya sütten çıkmış akkaşık
Hadi ordan ~ 5 yıl önce
M6 park pozisyonunda THY'ye skytanking personelleri yakıt veriyor.Ne oldu attığın çamur üstünemi geldi.
K.M. ~ 5 yıl önce
İşe girerken uçaktan peçete bile almak iş çıkış sebebi denmişti. Ya onu geç şirket bunlarla batmaz zaten de ne olacak bu tuvaletlere dökülen tonlarca içecek???? Yazık günah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doCo ~ 5 yıl önce
onların parasını alıyoruz geri donusum olan sadece ickiler buyuk ickiler. 1 tane kırmızı sarap çatlasın o butun unit çöp kardeşim
başkan ~ 5 yıl önce
sana kim demişse yalan sölemiş o uçaklardan birileri hergün neler götürüyo bi bilsen
z yagı, peçete vb ~ 5 yıl önce
Neymiş tenezzül etmiyorlarmış. Yahu do-co'nun tek kullanımlık z yaglarını koca koca poşetlerle çantalara ben mi dolduruyorum? diğer meyve falan alınsın, alınmazsa çöpe gidiyor. sandwich falan da alınsın ama arkadaş tek kullanımlık z yagından 100 tane ayıptır, 4-5 paket peçete ayıptır spreylerden şişe şişe ayıptır, poşetlerden ayıptır ya.
Genelde ~ 5 yıl önce
Genelde ucaktan icki ve yemegi hostesler goturuyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bacımoğlu ~ 5 yıl önce
Adamın biri el altından içkileri götürmüş eğer yazılanlar doğruysa personele bu durum normal geliyor kendi kendilerini ifşa esiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000