23 Nisan 2016, Cumartesi 14:40:28

THY uçaklarında hırsızlık girişimi

Türk Hava Yollarının ,(THY) Kuala Lampur-İstanbul ve Maskat-İstanbul seferini yapan uçaklarında yaşanan hırsızlık olayında iki kişi kabin memurlarının dikkati sayesinde yakalandı.
  • Şangay değil Pekin uçağıydı o ;)
  • Ne çalmışlar? Gecen hafta Malinda Air ile BKK-KUL uçtum. Çan yelek çalanlar 50.000 Baht veya 3 yıl hapis cezası var diye anons yaptılar.
  • Değerli yöneticiler, lütfen artık yolcu için karaliste uygulamasını getiriniz. Şirkete faydasından çok zararı dokunuyor bu tip yolcuların.
  • Emirates ile seyahat eder iken sıkça denk geldim bu olaylara Çinli profesyonel hırsızlar bunlar , Çin de polis bu hırsızlara işlem yapmadan bıraktığı için genelde Çin tarafına giden zengin havayollarını seçiyorlar baş hedeflerinde Emirates , QATAR ,ETIHAD havayollarının zengin yolcuları var.3 saniyede kaşla göz arası üzerinizdeki cüzdanınızı değiştiriyorlar...Bunları istanbul'da eşşek sudan gelene kadar dövüp sonrasında hapise koyarsanız THY'den ellerini kollarını çekerler anında... Uluslararası hırsızlık çetesi nerede hapise düşerlerse o ülkeden uzak duruyorlar...
  • İş bitsin.
  • adamlar türkiyede hırsızların gördüğü itibarı sevgiyi görüyorlar tabi e sonra oda diyorki ben uçakta hırsızlık yaparsam bu türkler beni sever el üstünde tutar hırsız haklı yani kızacak şaşıracak bişey yok...
  • kesin hong kong ludur hepsi. Adamlar profosyonel hırsızlar. Sırf hırsızlık için bir sene öncesinden en ucuz biletleri alıp uçak içinde takılıyorlar.

Türk Hava Yollarının ,(THY) Kuala Lampur-İstanbul ve Maskat-İstanbul seferini yapan uçaklarında yaşanan hırsızlık olayında iki kişi kabin memurlarının dikkati sayesinde yakalandı.

Shangay-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında kabin içerisinde hırsızlık yapan iki kişi kabin memurunun dikkati sayesinde yakalanmıştı. Bu olayın ardından geçtiğimiz hafta TK-61 Kuala Lampur-İstanbul ve TK-775 sefer sayılı Maskat-İstanbul seferlerini yapan uçaklarında da hırsızlık olaylarının yaşandığı ortaya çıktı. İki hırsızlık olayında da şahıslar kabin memurlarının dikkati sayesinde yakayı ele verdi.

THY önlemlerini artırdı

Uçak içerisinde hırsızlık olaylarının artmasının ardından Türk Hava Yolları Güvenlik Başkanlığı bazı hatlarda kabin görevlilerini özel eğitimden geçiriyor. Olaylar nedeniyle kabin ekipleri için bilgi notları hazırlanarak, kabinin tüm uçuş boyunca özellikle de ışıklar kapatıldıktan sonra izlenmesi konusunda bilgilendirmede bulunuldu. THY ayrıca bu olaylarla ilgili olarak özel güvenlik şirketinden hizmet almaya başladı. (Yeni Şafak)

THY uçaklarında hırsızlık girişimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Takilon ~ 8 yıl önce
Şangay değil Pekin uçağıydı o ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
niklas34 ~ 8 yıl önce
Ne çalmışlar? Gecen hafta Malinda Air ile BKK-KUL uçtum. Çan yelek çalanlar 50.000 Baht veya 3 yıl hapis cezası var diye anons yaptılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir ~ 8 yıl önce
Değerli yöneticiler, lütfen artık yolcu için karaliste uygulamasını getiriniz. Şirkete faydasından çok zararı dokunuyor bu tip yolcuların.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çinliler ~ 8 yıl önce
Emirates ile seyahat eder iken sıkça denk geldim bu olaylara Çinli profesyonel hırsızlar bunlar , Çin de polis bu hırsızlara işlem yapmadan bıraktığı için genelde Çin tarafına giden zengin havayollarını seçiyorlar baş hedeflerinde Emirates , QATAR ,ETIHAD havayollarının zengin yolcuları var.3 saniyede kaşla göz arası üzerinizdeki cüzdanınızı değiştiriyorlar...Bunları istanbul'da eşşek sudan gelene kadar dövüp sonrasında hapise koyarsanız THY'den ellerini kollarını çekerler anında... Uluslararası hırsızlık çetesi nerede hapise düşerlerse o ülkeden uzak duruyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamera takılsın 2 tane koridora ~ 8 yıl önce
İş bitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hırsızzzz ~ 8 yıl önce
adamlar türkiyede hırsızların gördüğü itibarı sevgiyi görüyorlar tabi e sonra oda diyorki ben uçakta hırsızlık yaparsam bu türkler beni sever el üstünde tutar hırsız haklı yani kızacak şaşıracak bişey yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Sabah sabah kahkaha attım. Nam almış yürümüş .
yandaşgiller ~ 8 yıl önce
yandaşgillerin hoşuna gitmemiş yorum !!
no comment ~ 8 yıl önce
yandaşgiller yorumuna aynen katılyum
hong kong ~ 8 yıl önce
kesin hong kong ludur hepsi. Adamlar profosyonel hırsızlar. Sırf hırsızlık için bir sene öncesinden en ucuz biletleri alıp uçak içinde takılıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000