16 Ekim 2018, Salı 13:10:50

THY uçakları İstanbul Yeni Havalimanı'na gönderildi

İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihindeki resmi açılışa hazırlanırken, Türk Hava Yolları bugün 3 uçağını son testler öncesi Atatürk Havalimanı'ndan Yeni Havalimanı'na gönderdi.
  • CIN DE DEVASA HAVALIMANI BUNUN 3 TE BIR MALIYETINE BU KADAR MASRAF TASINMA MASRAFLARI YAKILAN YAKIT VS PISTE TAKILAN ALMAN MALI LAMBALAR BU ARADA 3 HAVALIMANI COGU URUN ITHAL LAMBALAR TANESI 10 EURO NEYSE BU KADAR MASRAFLA SENIN ULKENDE BIR TANE ISSIZ YOKSUZ INSAN KALMAZDI NE DEMIS ATALARIMIZ SEN INSANI YASATKI DEVLET YASASIN
  • Batı bizi kıskanıyür
  • 3 ucak cok sayida ucak mi oldu
  • Provadır sonuçta eyvallah da. Daha uçak durmadan ön dikmeye doğru giden arkadaşın amacı nedir? bilmediğimden soruyorum. Mantıklı bi' açıklaması var ise bilen birisi izah edebilir mi lütfen?
  • sarkiya telif parasi odediniZ mi?
  • rota boyunca uçak sesinden çok rahatsız olacak semtler car.
  • Rampcı arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum disiplin adap adam gibi iş yapılmış helal
  • İşte operasyon budur sağdan soldan yırtık çuvaldan çıkan kargo yok şut yok harekat yok nizam adap herşey ramp candır helal çocuklara
  • Yeni havalimani ile ilgili haberler bizi heyecanlandiriyor ve sevindiriyor. Bir takım kişilerde üzüyor anlaşılan madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz okuyup bide gereksiz yorum Yapacağınıza daha iyisini ve güzelini yapında birde biz görelim. Armudun sapı üzümün çöpü yok adı ne olacak olursa kaçında açılacak....
  • Aprondakiler ilk kez ucak gormus gobo bakiyor reis. Adamlara hic ucak gostermediniz mi

İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihindeki resmi açılışa hazırlanırken, Türk Hava Yolları bugün 3 uçağını son testler öncesi Atatürk Havalimanı'ndan Yeni Havalimanı'na gönderdi.

Saat 12:30 civarında peşpeşe Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan uçaklar yaklaşık 10 dakikalık uçuşun arından İstanbul Yeni Havalimanı'na teker koydu. 

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları, İGA ile ortak gerçekleştirilecek son büyük prova için TC-JHZ kuyruk tescilli B737-800, TC-JPS kuyruk tescilli A320-200 ve TC-JOM kuyruk tescilli A330-300 tipi uçaklarını İstanbul Yeni Havalimanı'na gönderdi. Söz konusu uçuşlar TK6991, TK6993 ve TK6995 sefer sayılarıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na indirilen uçaklar körüğe yanaştırılarak bir sorun yaşayıp yaşamayacağı test edilecek. Park yerine gelen uçaklar için bagaj yükleme araçları da apronda hazır bekletilecek. Yetkililer uçakların boşaltılması ve ikmallerin yapıldığı süreyi de hesaplayacak.

Geçtiğimiz ay havalimanında, iki bin bagaj, yaklaşık 800 personelin katıldığı bir deneme yapılmış ve başarılı olunmuştu. 

©AirportHaber.com







THY uçakları İstanbul Yeni Havalimanı'na gönderildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

MEHMET ~ 6 yıl önce
CIN DE DEVASA HAVALIMANI BUNUN 3 TE BIR MALIYETINE BU KADAR MASRAF TASINMA MASRAFLARI YAKILAN YAKIT VS PISTE TAKILAN ALMAN MALI LAMBALAR BU ARADA 3 HAVALIMANI COGU URUN ITHAL LAMBALAR TANESI 10 EURO NEYSE BU KADAR MASRAFLA SENIN ULKENDE BIR TANE ISSIZ YOKSUZ INSAN KALMAZDI NE DEMIS ATALARIMIZ SEN INSANI YASATKI DEVLET YASASIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAŞIRT ~ 6 yıl önce
Batı bizi kıskanıyür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mike ~ 6 yıl önce
3 ucak cok sayida ucak mi oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 6 yıl önce
Provadır sonuçta eyvallah da. Daha uçak durmadan ön dikmeye doğru giden arkadaşın amacı nedir? bilmediğimden soruyorum. Mantıklı bi' açıklaması var ise bilen birisi izah edebilir mi lütfen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sarki ~ 6 yıl önce
sarkiya telif parasi odediniZ mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tbt ~ 6 yıl önce
rota boyunca uçak sesinden çok rahatsız olacak semtler car.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak sesi ~ 6 yıl önce
Gürültü yer değiştiriyor , Ataköy, Yeşilköy, Sefaköy baya rahat edecek, az kaldı :)
Hay Aslan Parçaları ~ 6 yıl önce
Rampcı arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum disiplin adap adam gibi iş yapılmış helal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GolfCharlie ~ 6 yıl önce
Bugün Yeni Havalimanı’na yakışır bir yer operasyonu gerçekleştirildi. Era sahası ihlali yoktu, varıştan evvel fod kontrolü yapıldı, konileme&takozlama eksiksizdi, uçak park ettikten sonra uçak gövdesinde hasar kontrolü yapıldı, teçhizatlar yanaştırılırken her daim marshalling yardımı alındı.. Emeği geçen tüm çalışan ve yöneticilere sonsuz teşekkürler.
*#*#*#*#*Allah Allaaaahhhhh#*#*#*#*# ~ 6 yıl önce
İşte operasyon budur sağdan soldan yırtık çuvaldan çıkan kargo yok şut yok harekat yok nizam adap herşey ramp candır helal çocuklara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat ~ 6 yıl önce
Harekat olmadan sen napacaksın bir açıklar mısın delikanlım :)
Airport haber e teşekkürler ~ 6 yıl önce
Yeni havalimani ile ilgili haberler bizi heyecanlandiriyor ve sevindiriyor. Bir takım kişilerde üzüyor anlaşılan madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz okuyup bide gereksiz yorum Yapacağınıza daha iyisini ve güzelini yapında birde biz görelim. Armudun sapı üzümün çöpü yok adı ne olacak olursa kaçında açılacak....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KK ~ 6 yıl önce
Bizim rahatsizligimiz senin de, milyonlarca insanimizdan oldugu gibi cikacak milyarlarca Dolar paranin nasil ve nereye harcandigidir. Insaatin basindan beri olan sürec gözlerinin önünde oldu. o Havaalani ile övünüyorsun da... 25 yil boyunca orasi senin degil.. O limandan gelir olarak gelecek milyar Dolarlar birilerinin cebine hortumlanacak. Sen de Reiz..Reiz diye mutlu olacaksin.. Tipki köprüler tüneller ve Hastahanelerde oldugu gibi.. gecmedigimiz köprünün parasini mütehaite ödüyoruz.. Rahatsizligimiz biraz olsun anlatabildiysem ne mutlu bana.
Niye ? ~ 6 yıl önce
Hiçmi havaalanı görmedin ? Heyacanlanıyormuş görgüsüz
Reis ~ 6 yıl önce
Aprondakiler ilk kez ucak gormus gobo bakiyor reis. Adamlara hic ucak gostermediniz mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000