14 Temmuz 2020, Salı 21:58:35

THY uçağında Covid-19 paniği!

Türk Hava Yolları’nın bugün gerçekleştirilen İstanbul-Hamburg seferindeki bir yolcunun Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu hareketli dakikalar yaşandı.
  • türkiye yakalandi belki bu yolcu türkiye de 1 .2 hafta kalmışsa kesin turkiyede yakalandı bu da demeki hastalık halk içinde yüksektir eyer bu bu yolcu 1.5 gün içinde geçmişe o zaman geldiği ülke de yakalanmistir
  • Periyodik muayenede bizzat hekime sordum, uçucularda çok sayıda covid sonrası kontrol yapmışlar. Yani uçucularda kabin-kokpit, covid e yakalanıp iyileşen sonra uçabilmek için kontrole giden çok vaka olmuş. Üstelik bu sadece bir hastaneden aldığım bilgi ve uçmadığımız dönemde yapılmış bu kontrollerin çoğu. Şimdi uçuşlar da başladı, vakalar artacaktır. Lütfen dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım. Şirketin birşey yapacağı yok. Kimsenin şirkete güveni bağlılığı kalmadı zaten.
  • Bir kibris kadar olamadik. Adamlar, "gel ne olursan ol gel" demiyor. Kac test istiyor.
  • Tsk ler thy. Oldukca basarili ve profosyonelce bir operasyon gerceklestirmis. Yolcunun testi pozitif cikmis. Aninda hangi ucakta oldugu bulunmus, varis noktasi bilgilendirilmis ve gerekli önlemler alinip gereken yapilmis. Daha ne olacakdi?
  • Daha durun asıl fırtına iran'dan gelecek. Korona iran'da çılgın atıyor ve iran seferleri de başladı. Boşuna mı yapıldı atatürk havalimanına pandemi hastanesi.
  • bu kafayla avrupa birkaç güne sınırları türkiyeye kapatır. her uçuş ayrı skandal. iyi almanya orada uçağa el koyup ekip dahil herkesi karantinaya almadı
  • THY bitmiş tükenmiştir
  • Allah allah ne bu panik hani hepa filitre vardı şöyle filitre böyle filitre. Allah aşkına bırakın artık şu insanlar aldatmaya yanımızdan oluçaz rant için
  • Süper en az 5000 insana yol açar bulaşmaya İle uçulması gerikir mi bu corona dünyayı daha sarsıçak ya adam gibbi önlem alınır yada biteriz
  • Test yapılıp test sonucu belli olmayan yolcu niye uçuşa kabul ediliyor? Semptom göstermiş ki test yapılma ihtiyacı hissedilmiş. Suçlu olduğu kanıtlanana kadar herkes suçsuzdur mantığı uygulanmış resmen..

Türk Hava Yolları’nın bugün gerçekleştirilen İstanbul-Hamburg seferindeki bir yolcunun Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu hareketli dakikalar yaşandı.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; İstanbul-Hamburg seferi öncesi havalimanında yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi yapılan yolcunun değerleri pozitif çıktı.

TK1661 sefer sayılı uçağın kokpit ekibine durumun bildirilmesiyle hareketli anlar yaşandı. Kokpit ekibi Alman vatandaşı olduğu öğrenilen yolcuyla ilgili Hamburg Havalimanı’ndaki yetkililere bilgi verildi.

Hamburg’a güvenli bir şekilde iniş gerçekleştiren uçağı acil durum ekipleri karşıladı. Covid-19’lu yolcu uçaktan sağlık ekipleri kontrolünde indirilirken, diğer yolcuların karantina uygulamasına alınıp alınmadığı ise bilinmiyor.

©AirportHaber.com

 



THY uçağında Covid-19 paniği!

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Can ~ 4 yıl önce
türkiye yakalandi belki bu yolcu türkiye de 1 .2 hafta kalmışsa kesin turkiyede yakalandı bu da demeki hastalık halk içinde yüksektir eyer bu bu yolcu 1.5 gün içinde geçmişe o zaman geldiği ülke de yakalanmistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 4 yıl önce
Periyodik muayenede bizzat hekime sordum, uçucularda çok sayıda covid sonrası kontrol yapmışlar. Yani uçucularda kabin-kokpit, covid e yakalanıp iyileşen sonra uçabilmek için kontrole giden çok vaka olmuş. Üstelik bu sadece bir hastaneden aldığım bilgi ve uçmadığımız dönemde yapılmış bu kontrollerin çoğu. Şimdi uçuşlar da başladı, vakalar artacaktır. Lütfen dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım. Şirketin birşey yapacağı yok. Kimsenin şirkete güveni bağlılığı kalmadı zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kulak ~ 4 yıl önce
Bi arkadaş söyledi, biri yaşamamış mımiş muş müş..
Olamadik ~ 4 yıl önce
Bir kibris kadar olamadik. Adamlar, "gel ne olursan ol gel" demiyor. Kac test istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 4 yıl önce
Tsk ler thy. Oldukca basarili ve profosyonelce bir operasyon gerceklestirmis. Yolcunun testi pozitif cikmis. Aninda hangi ucakta oldugu bulunmus, varis noktasi bilgilendirilmis ve gerekli önlemler alinip gereken yapilmis. Daha ne olacakdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IRAN ~ 4 yıl önce
Daha durun asıl fırtına iran'dan gelecek. Korona iran'da çılgın atıyor ve iran seferleri de başladı. Boşuna mı yapıldı atatürk havalimanına pandemi hastanesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dün ~ 4 yıl önce
179 kişi hayatını kaybetmiş. Hayret iran gibi baskıcı bir ülke hergün 200'e yakın ölüm açıklıyor. Halbuki kuzey kore gibi 0 ölüm 0 vaka da açıklayabilirdi.
bu kafayla ~ 4 yıl önce
bu kafayla avrupa birkaç güne sınırları türkiyeye kapatır. her uçuş ayrı skandal. iyi almanya orada uçağa el koyup ekip dahil herkesi karantinaya almadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyi oku ~ 4 yıl önce
Adam alman vatandasi!
iyi oku’ya ~ 4 yıl önce
adamın alman vatandaşı olup olmaması değil ki olay, almanya diyor ki uçuştan 5 saat önce alana gelsinler, test yap, sonuca bakıp koy uçağa” bizimkiler ne yapıyor? testin sonucu kapı kapattıktan hatta havalandıktan sonra geliyor, ee 1,2.. adam kapatır ki. hele Almanlar.. adamların 1 isteği/ şartı var ve onu da beceremiyorsun...
Kıssadan hisse ~ 4 yıl önce
THY bitmiş tükenmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hepa ~ 4 yıl önce
Allah allah ne bu panik hani hepa filitre vardı şöyle filitre böyle filitre. Allah aşkına bırakın artık şu insanlar aldatmaya yanımızdan oluçaz rant için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corona ~ 4 yıl önce
Süper en az 5000 insana yol açar bulaşmaya İle uçulması gerikir mi bu corona dünyayı daha sarsıçak ya adam gibbi önlem alınır yada biteriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 4 yıl önce
Test yapılıp test sonucu belli olmayan yolcu niye uçuşa kabul ediliyor? Semptom göstermiş ki test yapılma ihtiyacı hissedilmiş. Suçlu olduğu kanıtlanana kadar herkes suçsuzdur mantığı uygulanmış resmen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000