01 Temmuz 2015, Çarşamba 18:00:23

THY uçağı kuş sürüsüne girdi

THY'nin TK2810 sefer sayılı uçağı kalkıştan sonra kuş sürüsüne girdi. Atatürk Havalimanı'na inen uçak değiştirildi.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Ola ola türk hava yollarına oluyor (?)
  • ya arkadaş pilot hatası diyen mi istersin kaptan hatası diyen mi akvaryum yaptılar kuş geldi diyen mi hey allahım havacıların pilotundan teknisyenine lisans numaraları ve shgm den verilecek şifreleri ile girebilecekleri bi haber platformu olsa keşke de havacılıktan zerre anlamayan yarı cahillerin yorumlarına maruz kalmasak
  • Kuşlar asker kökenlimiymiş ? :))
  • Nasıl pilot bunlar yaa
  • Paralel kuslar yine milli hava yolumuzun basinda 1!1!1!1!1!1!1!1! Sakasi bir yana ekibe buyuk gecmis olsun
  • Sayın Temel Kotil'in 30 Mayıs 2015 tarihinde Cnn Türk'e verdiği röportajdan bir alıntıdır. " Kuşta falan problem yok. Motorlar onları parçalayıp atıveriyorlar." Bildiğimiz gibi 3. havalimanı projesi kuşların tam da göç yolu üzerine yapılmaktadır. Temel Kotil gibi biri nasıl bu kadar sorumsuzca ve gerçek dışı açıklama yapabilir? Kuş sürüsüne girmeyi bırak tek bir kuş bile uçak için problem olabilecekken ki örnekleri mevcut nasıl böyle rahat konuşuyor anlamak güç.
  • Gecmis olsun Türk Hava Yollarina ve Ekibine
  • Senede 1 milyar dollar zarar var bu yüzden dünyada, bu maddi zarar, zamaan kaybi ve sinir harbide yolcunun mecburen kaderi.
  • Havalimanının dibine akvaryum yapılırsa balıklar da oralarda toplanırlar. Diğer ülkeler kuşları kaçırmak için paralar harcarken bizimkiler kıpırdamazlar. Onlar 100 harcarken bizimkiler bu olaylar yüzünden sadece bakım onarım için 1000-1500 öderler. Bunu liste yapmaya kalksak böyle uzar gider. Bu arada sadece akvaryumdan kaynaklı değil, yanlış anlaşılmasın. Diğer zamanlarda havalimanında kuş fuarları oluyor, yüzlerce kuş toplanıyor, hep birlikte uçuşuyor kaynaşıyorlar. :)

İstanbul-Samsun seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait TK 2810 sefer sayılı uçak kuş sürüsüne girdi. Uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı'na inme kararı aldı.

Boeing 737-800 tipi uçakta yapılan kontroller sonrası, uçağın seferden çekilmesine karar verildi.

Uçakta bulunan 150 yolcu, bir başka uçakla Samsun'a gönderildi.

Airporthaber.com

THY uçağı kuş sürüsüne girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ola ola türk hava yollarına oluyor (?)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Matematik ~ 9 yıl önce
Onların 270 uçağı olduğu için olmasın sakın? Hani diğer tüm şirketleri toplayınca o sayıya muhtemelen ulaşmıyor.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ya arkadaş pilot hatası diyen mi istersin kaptan hatası diyen mi akvaryum yaptılar kuş geldi diyen mi hey allahım havacıların pilotundan teknisyenine lisans numaraları ve shgm den verilecek şifreleri ile girebilecekleri bi haber platformu olsa keşke de havacılıktan zerre anlamayan yarı cahillerin yorumlarına maruz kalmasak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kuşlar asker kökenlimiymiş ? :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nasıl pilot bunlar yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O Biçim ~ 9 yıl önce
Trollükse komik değil, gerçek ise komik. Araba ile karıncadan kaçınma hareketi yapabilir misiniz?
HARRANLI ~ 9 yıl önce
Paralel kuslar yine milli hava yolumuzun basinda 1!1!1!1!1!1!1!1! Sakasi bir yana ekibe buyuk gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuşlar? ~ 9 yıl önce
Sayın Temel Kotil'in 30 Mayıs 2015 tarihinde Cnn Türk'e verdiği röportajdan bir alıntıdır. " Kuşta falan problem yok. Motorlar onları parçalayıp atıveriyorlar." Bildiğimiz gibi 3. havalimanı projesi kuşların tam da göç yolu üzerine yapılmaktadır. Temel Kotil gibi biri nasıl bu kadar sorumsuzca ve gerçek dışı açıklama yapabilir? Kuş sürüsüne girmeyi bırak tek bir kuş bile uçak için problem olabilecekken ki örnekleri mevcut nasıl böyle rahat konuşuyor anlamak güç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 9 yıl önce
Muhterem kardeşim bu 3. HAVAALANI ile ilğili şu yok kuştu yok ağaçtı muhabbetinden bi Vazgeçin artık. Bu argümanın bir dış Kaynaklı, gezi ( CHP- dhkpc-TMMOB vs) destekli olduğu aşikâr. Birazda memleketi düşünün kuş kadar kıymeti yok mu bu Vatanın ?
Cevapa cevap ~ 9 yıl önce
La ne alakasi var dış güçlerle ? Beynin yanmış senin. Kuş var mı yok mu güzel kardeşim ? Sen rant için güzelim ormanin içine edersen elbette karşı çıkılır.
akıl fikir versin ~ 9 yıl önce
Arkadaşım kimsenin 3. havalimanı yapılmasının dediği yok. Yapılacak yer kuşların göç yolu üzerinde yeri daha uygun bir yere alınsaydı rant uğruna bu risk alınmasaydı deniyor. Görüyorsun kuşlar nasıl zarar veriyor sektöre ve güvenlik riski oluşuyor . İşiniz gücünün dış mihraklar, lobiler diye her eleştiriyi saptırmak. Bu için en tepesindeki adam uçaklar kuşları parçayalıp atıyor sorun yok diyor sa gerçekten sektör olarak büyük sıkıntımız var demektir. Biraz bilimden yana olun hurafelerle , ben yaptım oldulara yaşamayın.
Geziye kurban olun ~ 9 yıl önce
İşiniz gücünüz sağ , sola sürekli olarak lobi, paralel v.s. b.. atmak. Gerçekten kafanız çalışmıyor sizin. Gezideki çocuklara kurban olun be.
Kaptan Senol ~ 9 yıl önce
Gecmis olsun Türk Hava Yollarina ve Ekibine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 9 yıl önce
Senede 1 milyar dollar zarar var bu yüzden dünyada, bu maddi zarar, zamaan kaybi ve sinir harbide yolcunun mecburen kaderi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biraz düşünce ~ 9 yıl önce
Havalimanının dibine akvaryum yapılırsa balıklar da oralarda toplanırlar. Diğer ülkeler kuşları kaçırmak için paralar harcarken bizimkiler kıpırdamazlar. Onlar 100 harcarken bizimkiler bu olaylar yüzünden sadece bakım onarım için 1000-1500 öderler. Bunu liste yapmaya kalksak böyle uzar gider. Bu arada sadece akvaryumdan kaynaklı değil, yanlış anlaşılmasın. Diğer zamanlarda havalimanında kuş fuarları oluyor, yüzlerce kuş toplanıyor, hep birlikte uçuşuyor kaynaşıyorlar. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATIS ~ 9 yıl önce
ATIS te bird hazard diyor ya yeter. Çok bile. Pilot nasılsa bilgilendirilmiş. :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000