22 Temmuz 2019, Pazartesi 11:24:24

THY uçağı KKTC'ye acil iniş yaptı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Amman seferini gerçekleştiren yolcu uçağı Lefkoşa'ya acil iniş yaptı.
  • Nediyosun la değişik
  • inim de hemen bi rakı atıyım çantaya yasak falan diyorlar ama anlamam kim neyi takip ediyor ki ? zaten hemen onune parkediyoruz bir de hellim peyniri oh mis
  • "Seferini tamamlamak üzere Amman'a hareket etti" de, öncesi var. Önce Gazipaşa üzerinden Antalya üzerine geldi. Antalya üzerinde 29,000 feette beklemeye başladı. Yarım saatten fazla beklemede kaldı ve daha sonra yükselmeye başlayarak Amman'a gitti. Neyse ki, gerekli izinler alınabilmiş ki, Türkiye'de bir alana inmeden gidebildi. Aslında hava sahaları kullanılan 3 ülke, GKRY, İsrail veya Ürdün, tanımadıkları bir ülkenin limanından kalkan bir uçağa geçiş izni vermeyebilirlerdi. Bu arada umarım minik bebek sağlığına kavuşmuştur.
  • Ercan bir garip olmuş AYT ye inseler daha iyiymiş hem de sağlık donanım anlamında biraz da jeopolitik

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Amman seferini gerçekleştiren yolcu uçağı Lefkoşa'ya acil iniş yaptı.

TK814 sefer sayılı uçuşu gerçekleştirmek üzere 02:00 sularında İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yapan Türk Hava Yolları uçağında 11 aylık bir bebeğin yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle uçuş ekibi KKTC'ye acil iniş kararı aldı. Ercan Havalimanı'na iniş yapan uçakta rahatsızlanan bebeğin havale geçirdiği ve vücudunda morarma olduğu belirtilirken iniş sonrasında duruma sağlık ekibi müdahale etti.

TC-JSZ kuyruk tescilli uçak, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından tekrardan havalanarak seferini tamamlamak üzere Amman'a hareket etti.

©AirportHaber.com

THY uçağı KKTC'ye acil iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

F/O Cevap ~ 5 yıl önce
Nediyosun la değişik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 5 yıl önce
inim de hemen bi rakı atıyım çantaya yasak falan diyorlar ama anlamam kim neyi takip ediyor ki ? zaten hemen onune parkediyoruz bir de hellim peyniri oh mis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 5 yıl önce
"Seferini tamamlamak üzere Amman'a hareket etti" de, öncesi var. Önce Gazipaşa üzerinden Antalya üzerine geldi. Antalya üzerinde 29,000 feette beklemeye başladı. Yarım saatten fazla beklemede kaldı ve daha sonra yükselmeye başlayarak Amman'a gitti. Neyse ki, gerekli izinler alınabilmiş ki, Türkiye'de bir alana inmeden gidebildi. Aslında hava sahaları kullanılan 3 ülke, GKRY, İsrail veya Ürdün, tanımadıkları bir ülkenin limanından kalkan bir uçağa geçiş izni vermeyebilirlerdi. Bu arada umarım minik bebek sağlığına kavuşmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yedek Meydan ~ 5 yıl önce
Ercan bir garip olmuş AYT ye inseler daha iyiymiş hem de sağlık donanım anlamında biraz da jeopolitik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Melis ~ 5 yıl önce
Yedek meydan öyle keyfimize göre seçtiğimiz bir yer değil maşesef

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000