03 Eylül 2017, Pazar 15:01:33

THY uçağı Iğdır'dan havalanamadı!

Türk Hava Yolları'nın Iğdır-İStanbul seferini gerçekleştirmesi planlanan uçağı teknik arıza nedeniyle havalanamadı.
  • Oncelikle iyi bayramlar.hala kimse doguya gonderilen ucaklar bozuk iyi ucaklari batiya ucuruyolar dememis bu goygoy olmazsa olmaz biraz sagduyu biraz metanet.. hic yakistiramadim size.
  • ariza olabilir mesele değil olabilir önemlisibteknik personel ve yedek parça sorunudur yoksa ariza olabilir doğaldir..
  • Thy de. Arıza olmasın diye dua ediyor uçuş ekipleri.
  • Buraya normalde 737 gidiyor diye biliyorum overbook olmuş herhalde 321 e çevirmişler airbus narin uçak Iğdır Hakkari Afrika nın addis gibi meydanlarını kaldırılmaz. Yaslayın bu seferleri boeingçilere :)))) şimdi yine arızalanan airbus yerine boeing yollarlar :))))
  • THY London seferin de Arkadaşın Yemeğinde böcek çıkmış. Kabin gerekli işlemleri yapmış ve size geri dönüş yapılır demiş. .Şimdi Arkadaş olayı anlatıyor ve soruyor siz zahmet etmeyin ben kendisine Özür dileriz dedim yapılacak olan da o zaten..Sanki THY dayım..:)
  • Thy pilotlarının Van Hakkari siirtten sonra uçmak zor dedikleri bir havaalanı daha haber oldu yahu haber yapıp şunların ağzına posa vermeyin uçmak zorundalar yada işsiz gezecekler seçim onların
  • Bunu hep yapıyor... arızalı birçok uçağı. Yolcu hayatını hiçe sayıyor

Türk Hava Yolları'nın Iğdır-İStanbul seferini gerçekleştirmesi planlanan uçağı teknik arıza nedeniyle havalanamadı.

Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı'ndan saat 09.15'de Atatürk Havalimanı'na hareket etmesi gereken TK 2719 sefer sayılı uçak, teknik arıza nedeniyle havalanmadı.

TC-JTA kuyruk tescili Airbus A321-200 tipi yolcu uçağında meydan gelen teknik arıza giderilemeyince yolcuların mağduriyetinin giderilmesi için yeni bir uçak talep edildi.

Bekleyen yolculara ise lğdır Havalimanı'nda ikramlarda bulunuldu. Havalimanında bekleyen yolcuların, saat 16.00'da gelecek başka uçakla İstanbul'a götürülecekleri bildirildi.

THY uçağı Iğdır'dan havalanamadı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Hala mi ~ 7 yıl önce
Oncelikle iyi bayramlar.hala kimse doguya gonderilen ucaklar bozuk iyi ucaklari batiya ucuruyolar dememis bu goygoy olmazsa olmaz biraz sagduyu biraz metanet.. hic yakistiramadim size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
ariza olabilir mesele değil olabilir önemlisibteknik personel ve yedek parça sorunudur yoksa ariza olabilir doğaldir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakım SIFIR ~ 7 yıl önce
Thy de. Arıza olmasın diye dua ediyor uçuş ekipleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus mı??? ~ 7 yıl önce
Buraya normalde 737 gidiyor diye biliyorum overbook olmuş herhalde 321 e çevirmişler airbus narin uçak Iğdır Hakkari Afrika nın addis gibi meydanlarını kaldırılmaz. Yaslayın bu seferleri boeingçilere :)))) şimdi yine arızalanan airbus yerine boeing yollarlar :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
efenimmm.. ~ 7 yıl önce
airbus 321 bağdat da 55 derecede uçuyor. rusyanın -15 derecesinde kullanılıyor.
baba ~ 7 yıl önce
kardes kisa pistlere 77 bile iner ama 321 inemez:)
... ~ 7 yıl önce
evet kardeşim haklısın 320 hem torpilli hem de çok narin bir de pilotları hep tatlı su pilotu. o yüzden kötü yerlere hep 37 uçuyor. işin acı yanı, senin gibi cahil adamlara şirket uçak teslim ediyor. ne diyelim allah esirgesin.
Cgn ~ 7 yıl önce
Kardes ben her Sene Kölnden Istanbul Aktarmali Igdira ucuyorum ve Cogu Zaman a319/a320 uctum oraya. Genellikte 737 lar ya a321ler overbook olurken geliyorlar yoksa normal sartlarda 319/320.
Airbusçı kankalar ~ 7 yıl önce
Airbus narin değil de Airbus çı tayfa çok narin, pilotları çok yumuşak.
milos efendi ~ 7 yıl önce
THY London seferin de Arkadaşın Yemeğinde böcek çıkmış. Kabin gerekli işlemleri yapmış ve size geri dönüş yapılır demiş. .Şimdi Arkadaş olayı anlatıyor ve soruyor siz zahmet etmeyin ben kendisine Özür dileriz dedim yapılacak olan da o zaten..Sanki THY dayım..:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anca camur atin yaaa ~ 7 yıl önce
mis gibi thy ucarlar bide tantana yaparlar ucmayin yemeyin kardesim..we are turkish airlines we are globally yours iyiki warsin thy gururumuzsun..
milos efendi ~ 7 yıl önce
Çamur atmiyorum ki, yaşanan bir olay..Yemeğin içinden kilda çıkabilir bunlar olan şeyler ne kadar dikkat edilsede. .Gözümün görmediği neler tuketiyoruz. Bende bayragimizi taşıyorum sana faydası varmı??
Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Thy pilotlarının Van Hakkari siirtten sonra uçmak zor dedikleri bir havaalanı daha haber oldu yahu haber yapıp şunların ağzına posa vermeyin uçmak zorundalar yada işsiz gezecekler seçim onların

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lavuk'a ~ 7 yıl önce
Gardaş sen hangi ülkenin çocuğusun? THY dünyanın her yerine gidiyo Iğdır mı gidemeyecek
Airbustayız Canım ~ 7 yıl önce
THY pilotlarının hiçbir zaman öyle bir endişesi olmadı. DLR geçemeyip 3 bin + bacak parasına uçanlar düşünsün.
Bacakci ~ 7 yıl önce
Londraya ogretmensiz ucamayan mi soyluyor bunu yoksa yan ruzgar 25-15 ciler mi? 0 incident accident yola devam..
Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Lavuk nickli arkadaş niye Lavuk olduğunu uyku orta söylüyorsun aaaaa ayıp ama
Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Beğenmeyen yorumuma yazmasın aslanım ben görüşümü yazıyorum siz kendi işinize bakın hadi yaylanın şimdi
Thy ~ 7 yıl önce
Bunu hep yapıyor... arızalı birçok uçağı. Yolcu hayatını hiçe sayıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 7 yıl önce
Arızalı bozuk dediğin uçak TC-JTA 2 yaşında ve THY nin en yeni uçaklarından biri. Teknik arızalar her uçakta olabilir bu tarz bir eleştiri yapman için o uçakla Iğdır-İstanbul seferini yapmış olması gerekiyor. Gereksiz karalama yapmayın
konustu is olsun diye ~ 7 yıl önce
binme o zaman keko:))
Yrd teknis... ~ 7 yıl önce
Arıza herşeyde olabilir Dedikleri gibi o uçak daha yeni Arıza yaptı diye bütün bir firmayı kötülemenin amacı ne
Beyin ~ 7 yıl önce
Yorum yapabilmek için önce sağlam ve kullanılabilir bir beyine, sonra yeterli bilgi birikimine ve düşünme yeteneğine sahip olmak gerekir...
Teknisyen ~ 7 yıl önce
Bu fikri hangi bilgi birikimi ve deneyim ile yürüttünüz acaba ? Arıza derken ne tip arızalar ? Havacılık prosedürlerine dair ne kadar bilginiz var ? Burası kahvehane değil, kusura bakma ama ekmek yiyoruz bu işten ve işimizi düzgün yapmaya azami dikkat ediyoruz. İşkembeden sallarken biraz düşünün.
Hey Güzel Allahım. ~ 7 yıl önce
Beyni yok fikri var.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000