08 Haziran 2022, Çarşamba 21:34:18

THY Türkiye’nin zirvesinde

Türk Hava Yolları, (THY) uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından yapılan araştırmada üst üste 5'inci kez ‘Türkiye'nin en değerli markası’ seçildi.
  • çalışan ise en dipte
  • Bayrak taşıyıcısıyız demeyi biliyorsunuz eeee bir zahmet en iyisi olun zaten ... Birde Anadolu istasyonlarınızdaki bilet satış memurlarınıza THY marka, vizyon , misyon eğitimi verin ki gerçek bayrak taşıyıcısını temsil etsinler.Bir dövmedikleri kalıyor.
  • Gerici ve talancı yönetim THY’nı satma niyetindedir.
  • Thy cok iyi havayollari, ucaklari komforlu ve modern, cok iyi servisi var, yemekleri muhtesem, memurlari son derece guleryuzlu ve kibar. Thy diger havayollara gore cok Önde!
  • Torpil,hemşehricilik, particilik,adam kayırma, liyakatsizlik,haksızlık,mobbing gibi konularda da Türkiye'nin zirvesinde hamdolsun...
  • Zaten değerliydi ama son 20 yılda biraz geriledi. Şimdi o eski ceo’lar olsaydı dünya çapında bir havayoluydu. 2023 de mecbur kalınmadıkça binilmemesi gereken havayolu kategorisinden kurtulacak inşallah
  • Thy Türkiyenin en değerlisi Pilotları Türkiyenin en değersiİzi
  • Türk oyun şirketi Peak 1,8 milyar dolara ABD merkezli Zynga’ya satıldı. 2020…
  • Bir hava yolu şirketinin en değerli marka olması o ülke ekonomisinin ne kadar sığ olduğunu ve o ülkede üretimin olmadığını gösterir
  • 3,5 milyar dolardan 1,6 milyar dolara. Vay be

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in 2022 yılı ‘TURKEY100 - Türkiye'nin En Değerli Markaları’ araştırması tamamlandı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, listede ilk sırayı 2018, 2019, 2020 ve 2021 yıllarında olduğu gibi THY'nin aldığı belirterek, THY'nin marka değerinin 1,6 milyar dolar olarak belirlendiği kaydedildi.

Açıklamada, küresel havacılık endüstrisini sarsan COVID-19 salgınının etkilerine rağmen hem gökyüzünde hem de markalar arasında güçlü bir duruş gösteren THY'nin geçen yıllardaki yerini koruyarak üst üste beşinci kez bu unvana layık görülmesinin önemli bir başarı olduğu belirtildi.

1996’dan bu yana pazarlama ile finansman arasında köprü kurma amacını taşıyan Brand Finance, markaların finansal değerini hesaplıyor. Her yıl dünyanın en büyük 5 bin markasını değerlendiren şirket, bu markaları ülke ve sektör bazında sıralayarak yılda yaklaşık 100 rapor hazırlıyor.

“Markamızı nice başarılarla buluşturmaya devam edeceğiz”

Konuya ilişkin değerlendirme yapan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “2018 yılından bu yana ‘Türkiye’nin En Değerli Markası’ olmaktan gurur duyuyoruz. Bu başarıda pay sahibi olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ülkemizin milli bayrak taşıyıcısı olmanın verdiği sorumlulukla ve dünyanın en çok ülkesine uçan hava yolu olmanın gücüyle markamızı daha nice başarılarla buluşturmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

THY Türkiye’nin zirvesinde

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

tgs ~ 2 yıl önce
çalışan ise en dipte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşinize gelince... ~ 2 yıl önce
Bayrak taşıyıcısıyız demeyi biliyorsunuz eeee bir zahmet en iyisi olun zaten ... Birde Anadolu istasyonlarınızdaki bilet satış memurlarınıza THY marka, vizyon , misyon eğitimi verin ki gerçek bayrak taşıyıcısını temsil etsinler.Bir dövmedikleri kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 2 yıl önce
Gerici ve talancı yönetim THY’nı satma niyetindedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grb ~ 2 yıl önce
Thy cok iyi havayollari, ucaklari komforlu ve modern, cok iyi servisi var, yemekleri muhtesem, memurlari son derece guleryuzlu ve kibar. Thy diger havayollara gore cok Önde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka ~ 2 yıl önce
Türkiyede başka havayolu mu var
Grb ~ 2 yıl önce
Var tabiki Sunexpress, anadolujet. Ama thy cok daha iyi
Thy ~ 2 yıl önce
Torpil,hemşehricilik, particilik,adam kayırma, liyakatsizlik,haksızlık,mobbing gibi konularda da Türkiye'nin zirvesinde hamdolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değer ~ 2 yıl önce
Zaten değerliydi ama son 20 yılda biraz geriledi. Şimdi o eski ceo’lar olsaydı dünya çapında bir havayoluydu. 2023 de mecbur kalınmadıkça binilmemesi gereken havayolu kategorisinden kurtulacak inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotlar ~ 2 yıl önce
Thy Türkiyenin en değerlisi Pilotları Türkiyenin en değersiİzi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peak 1.8 Milyar $ ~ 2 yıl önce
Türk oyun şirketi Peak 1,8 milyar dolara ABD merkezli Zynga’ya satıldı. 2020…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış ~ 2 yıl önce
Marka değeri ve şirket değeri ayrı kavramlardır. bu nedenle yazdığın çok da doğru bir örnek değil...
2023 ~ 2 yıl önce
Bir hava yolu şirketinin en değerli marka olması o ülke ekonomisinin ne kadar sığ olduğunu ve o ülkede üretimin olmadığını gösterir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mali değer ~ 2 yıl önce
3,5 milyar dolardan 1,6 milyar dolara. Vay be

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000