10 Ağustos 2022, Çarşamba 19:58:35

THY trafik verilerini ve bilançosunu açıkladı

Türk Hava Yolları (THY) Temmuz ayı trafik rakamlarını ve bilançosunu açıkladı.
  • Paralar açılmasın aralar :)
  • Bu başarı hepimizin diyen birtane adam yok. Yazıklar olsun...
  • Farkında mısınız bilmiyorum ama %30 asgari ücret farkının üzerine çok güzel yattılar. Yıl sonu asgari ücrete gelecek yıllık enflasyon farkı ile çalışanların alacağı 6 aylık enflasyon zammı makası daraltmak yerine asgari düşük kademe maaşların üstüne geçecek. Toplu para alacağım diye uyumayın arkadaşlar.
  • Sayın Bolat sayesinde tgs personeli kendilerini THY personeli zannetmeye başladı. Rakam verip tehdit ediyorlar. :)
  • Bizim gibi düşük maaşlı çalışan iştirak firmalara da böyle muazzam kar açıklanan zamanda umarım bir düşünceniz vardır şu dönemde en azından can suyu olur beklentimiz can suyu sn Ahmet bolat saygılar
  • Bakalim Eylulde ilk taksit 50 gelecekmi?
  • THY altındaki bütün iştirak ve kendi çalışanları özellikle gerçekten çalışıp yan yatmayanlar için söylüyorum. İkramiyenin kralını hak etmiştir kardeşim Bakalım Eylül ayında TGS ve iştirakları için müjde demişti ne kadarlık bir müjde olacak ? Acaba bu yoğun günlerde apronda ve terminalde çalışan personeline hak ettiğini verecek mi ? Şimdi verilen değeri göreceğiz ! Diğer taraftan kendi TK personelinede ödemesi gereken kar payı var. Bazı yerlerden duyuyoruz vermeyebiliriz vs. gibi.
  • Görülmemiş müjde yolda desenize. Iyi olacak valla enflasyon iyice inim inim inletmişti.
  • En az 80 bin sayın başkan.bir nevi bizden alınanları hiç olmazsa bu şekilde telafi edin.sizin adaletinize güvenimiz tam,boşa çıkartmayın
  • Verilmeyen ikramiyeler,ödenmeyen sigorta primleri,gasp edilen promosyonlar vs vs.eylulde beklenti büyük,personeli hayal kırıklığına uğratmayın.ciddi anlamda megalık ikramiye verin.çünkü biz bunu çoktan hakettik ki zaten hakkımız

Türk Hava Yolları (THY) Temmuz ayı trafik rakamlarını ve bilançosunu açıkladı.

THY açıkladığı bilançoda 11 milyar 375 milyon TL kar ettiğini duyurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi;

•  Temmuz 2019 döneminde 7,1 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2022 yılının aynı döneminde 7,8 milyon olarak gerçekleşmiştir.
•  Yolcu doluluk oranı Temmuz 2022 döneminde %86,1 olarak gerçekleşmiştir. Aynı dönemde yurt dışı doluluk oranı %85,6 olarak gerçekleşirken, yurt içi doluluk oranı %90,1 olmuştur.
•  Toplam Arz Edilen Koltuk Km (AKK), Temmuz 2019 döneminde 17,3 milyar iken, 2022 yılının aynı döneminde %18,5 artarak 20,5 milyar olarak gerçekleşmiştir.
•  Taşınan Kargo-Posta, Temmuz 2019 döneminde 135 bin ton iken, 2022 yılının aynı döneminde %8,6'lık artışla 146 bin tona ulaşmıştır.

Ortaklığımızın Ocak – Temmuz 2022 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki gibidir:

•  Ocak – Temmuz 2019 döneminde 42,2 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2022 yılının aynı döneminde 38,7 milyon olarak gerçekleşmiştir.
•  Dıştan dışa transfer yolcu sayısı Ocak – Temmuz 2019 döneminde 13,5 milyon iken 2022 yılının aynı döneminde 12,2 milyon olarak gerçekleşmiştir.
•  Yolcu doluluk oranı Ocak – Temmuz 2022 döneminde %77,5 olarak gerçekleşmiştir. Yurt dışı yolcu doluluğu %76,7 seviyesinde gerçekleşirken, yurt içi yolcu doluluğu %84,8 olarak gerçekleşti.
•  Toplam Arz Edilen Koltuk Km (AKK), Ocak – Temmuz 2019 döneminde 106 milyar iken, 2022 yılının aynı döneminde %4,8 artarak 111,1 milyar olarak gerçekleşmiştir.
•  Taşınan Kargo-Posta, Ocak – Temmuz 2019 döneminde 852 bin ton iken, 2022 yılının aynı döneminde %13,3'lük artışla 965 bin ton olarak gerçekleşmiştir.
•  2022 Temmuz ayı sonunda filodaki uçak sayısı 386 olmuştur.

İŞTE THY'NİN BİLANÇOSU

THY trafik verilerini ve bilançosunu açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

TONY MONTANA ~ 2 yıl önce
Paralar açılmasın aralar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOL BOL AT ~ 2 yıl önce
Adı üstünde zaten görülmemiş ikramiye…. Yani olmayan ve olmayacak ikramiye… ama yan çizerse acısı çıkar gibime geliyor
Başarı ~ 2 yıl önce
Bu başarı hepimizin diyen birtane adam yok. Yazıklar olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Var ~ 2 yıl önce
Bu basari hepimizin.
Asgari farkı nerede? ~ 2 yıl önce
Farkında mısınız bilmiyorum ama %30 asgari ücret farkının üzerine çok güzel yattılar. Yıl sonu asgari ücrete gelecek yıllık enflasyon farkı ile çalışanların alacağı 6 aylık enflasyon zammı makası daraltmak yerine asgari düşük kademe maaşların üstüne geçecek. Toplu para alacağım diye uyumayın arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umut ~ 2 yıl önce
Sayın Bolat sayesinde tgs personeli kendilerini THY personeli zannetmeye başladı. Rakam verip tehdit ediyorlar. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Boş konuşma ahmet polat güzel bir insandır geleceğimiz için tek umudumuzdur yolu açık olsun
Ayrımcılık ~ 2 yıl önce
Bu ayrımcılık bizde olduğu sürece hasetten kazandığımız paranın çalıştığımız işin hiç bir değeri yok birlikteyiz dostum bir puzzle misali fakat thy tgs vs diye ayrılmaya devam edelim biz olmasak siz yoksunuz siz yoksanız bizimde işe yaradığımız söylenemez
Km ~ 2 yıl önce
Cidden ha
Tsi ucak koltuk ~ 2 yıl önce
Bizim gibi düşük maaşlı çalışan iştirak firmalara da böyle muazzam kar açıklanan zamanda umarım bir düşünceniz vardır şu dönemde en azından can suyu olur beklentimiz can suyu sn Ahmet bolat saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bol -At ~ 2 yıl önce
Bakalim Eylulde ilk taksit 50 gelecekmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumsuz ~ 2 yıl önce
50 60 70 80 100 biner bu rakamları size kim söyledi etti ilginç inş verirler de herkes rahatlar ama bu söylenenlere güvenip bol keseden harcamayın hesapta gormeden
%10 ~ 2 yıl önce
Kârın %10 dendi senin dedigin rakamlar çok uçuk 15 15 15 şeklinde 45 anca
İkramiyeler. ~ 2 yıl önce
THY altındaki bütün iştirak ve kendi çalışanları özellikle gerçekten çalışıp yan yatmayanlar için söylüyorum. İkramiyenin kralını hak etmiştir kardeşim Bakalım Eylül ayında TGS ve iştirakları için müjde demişti ne kadarlık bir müjde olacak ? Acaba bu yoğun günlerde apronda ve terminalde çalışan personeline hak ettiğini verecek mi ? Şimdi verilen değeri göreceğiz ! Diğer taraftan kendi TK personelinede ödemesi gereken kar payı var. Bazı yerlerden duyuyoruz vermeyebiliriz vs. gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 2 yıl önce
Görülmemiş müjde yolda desenize. Iyi olacak valla enflasyon iyice inim inim inletmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevin ~ 2 yıl önce
Hesabına yatmadan sevinip hayal kurma
Harekat ~ 2 yıl önce
En az 80 bin sayın başkan.bir nevi bizden alınanları hiç olmazsa bu şekilde telafi edin.sizin adaletinize güvenimiz tam,boşa çıkartmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Polat ~ 2 yıl önce
Tamam yeğenim
Pushbackci ~ 2 yıl önce
Verilmeyen ikramiyeler,ödenmeyen sigorta primleri,gasp edilen promosyonlar vs vs.eylulde beklenti büyük,personeli hayal kırıklığına uğratmayın.ciddi anlamda megalık ikramiye verin.çünkü biz bunu çoktan hakettik ki zaten hakkımız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000