01 Kasım 2017, Çarşamba 08:16:40

THY Tiflis uçuşlarında geniş gövdeye geçti

Türk Hava Yolları, İstanbul-Tiflis uçuşlarında geniş gövdeli uçaklar kullanmaya başladı.
  • THY Bristol ya da Cardiff uçuşlarına DERHAL başlamalı Qatar mayısta Cardiff’e haftanın yedi günü 787 dreamliner ile başlıyor. Britanya’nın Güney Batısının aktarma yolcusunu KLM YİYOR QATAR DA ORTAK OLMAYA ÇALIŞIYOR!!!
  • ya aylardir onlarca hatta full cekiyorlar. hala ucak buyultemiyorlar. cin ali olacakti bu sirketin bvasinda gel gor neler olurdu
  • 1 saat 45 dk. sandiviç veriliyordu yolcu full ucak geniş gövdeye geçmişken ikramı sıcağa cevirmek çok akıllıca. ikramsız da yolcu seni seçiyorken niye sıcak yemeğe gecip düşen maliyetlerini daha da arttırıyorsun.
  • 337
  • tgs ye alım olacak mı ?
  • THY, Kutaisi seferlerine neden başlamıyor. Wizzair bile hub yaptı Kutaisi'yi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Tiflis seferlerine geniş gövdeli A330 uçak eklediği bildirildi.

THY'den yapılan açıklamada, yolcu memnuniyetini ön planda tutan Türk Hava Yollarının, sunduğu benzersiz seyahat deneyimine yenilik getirmeye devam ettiği belirtilerek, "Türk Hava Yolları, 31 Ekim'den itibaren yolcularına geniş gövde uçakla uçma imkanı sunuyor. Geniş gövde uçaklar ile düzenli uçuşların gerçekleştirilecek olması Gürcistan havacılık endüstrisi için ilk olma özelliği taşıyor." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, THY'nin TK386/TK387 numaralı uçuşlarının, son teknolojiyle donatılmış A330 uçak tipiyle icra edileceğine dikkat çekilerek, uçağın, ödüllü uçak içi eğlence sistemine sahip olduğu vurgulandı.

THY Tiflis uçuşlarında geniş gövdeye geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Bristol-Cardiff ~ 6 yıl önce
THY Bristol ya da Cardiff uçuşlarına DERHAL başlamalı Qatar mayısta Cardiff’e haftanın yedi günü 787 dreamliner ile başlıyor. Britanya’nın Güney Batısının aktarma yolcusunu KLM YİYOR QATAR DA ORTAK OLMAYA ÇALIŞIYOR!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 6 yıl önce
Haklısın
as ~ 6 yıl önce
ya aylardir onlarca hatta full cekiyorlar. hala ucak buyultemiyorlar. cin ali olacakti bu sirketin bvasinda gel gor neler olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tiflis ~ 6 yıl önce
1 saat 45 dk. sandiviç veriliyordu yolcu full ucak geniş gövdeye geçmişken ikramı sıcağa cevirmek çok akıllıca. ikramsız da yolcu seni seçiyorken niye sıcak yemeğe gecip düşen maliyetlerini daha da arttırıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cunku ~ 6 yıl önce
cunku hizmet musteriyi mutlu eder...
337 ~ 6 yıl önce
337

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tako ~ 6 yıl önce
tgs ye alım olacak mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hgs ~ 6 yıl önce
Evet dün
KUT ~ 6 yıl önce
THY, Kutaisi seferlerine neden başlamıyor. Wizzair bile hub yaptı Kutaisi'yi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000