15 Kasım 2017, Çarşamba 15:20:34

THY Teknik'ten yeni anlaşma

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ile Suudi Arabistanlı SAEI (Suudi Havacılık ve Uzay Mühendisliği Endüstrileri) Dubai Airshow'da bir ön protokol imzaladı.
  • TIPKI BİZİM GEZİCİLER GİBİ
  • Lan olum ne kadar boş insanlarsınız siz. Arap kötüyse kötü. Kaldı bu zihniyete herkes kötü (Azerbaycan ve Türkmenistan hariç :) ) Arap kötü Amerikalı sömürücü Avrupa zaten ortada dünyayı sömürdüler Fakat kafanızın almadığı şu. Para gelecek para... Ortada ticaret var. Sen yapmazsan gider başkasına da yaptırtır çünkü para var. Onu isteme, bunu isteme, arap turist gelmesin, avrupalı bitli gelmesin. İyi tamam çalışmayın oturun. Sonra ükeyi kurtarmak için buralarda klavye kahramanlığı yapacak konu ve zaman kalmaz de mi?
  • Sayın büyükler görücüye çıkıyorsunuz;ama yapmayın yaaaa,çok zor değil.
  • Bula bula yine arapları bulmuşlar. Tabii kendilerine en yakın onlar herhalde.
  • tipki lufthansa teknik gibi avrupada asya da ve amerikada teknik bakim hangarlari vardir..dolayisiyla da thy nin de ortadoğuda teknik bakim hangarlari olmalidir..teknik ekibiyle ve yedek.parçasiyla tum.havayollarina hizmet vermelidie
  • Yeter Demirören yeter.
  • Her milletin iyisi iyidir, kötüsüde kötüdür
  • anlaşmalarda tamam artık teknisyen alırsınız umarım.kulağımız sizde :(
  • Araplarda para vardır, hazır imzalamışken sözleşmeyi bizimde sözleşmeden kalan tl’ leri verseniz diyorum hani, zaten kuşa döndü maaşlar..
  • İrfan hoca neye bakıyorsun öyle. :)

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ile Suudi Arabistanlı SAEI (Suudi Havacılık ve Uzay Mühendisliği Endüstrileri) Dubai Airshow'da bir ön protokol imzaladı.

Edinilen bilgiye göre; iki şirket arasındaki anlaşma başta Suudi uçakları olmak üzere diğer şirketlere de bakım hizmetini kapsıyor. Arabistan merkezli olarak verilecek bakım hizmetinin kapsamı daha sonra açıklanacak.

Anlaşma Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman ile SAEI Genel Müdürü Ali Al Ashban tarafından imzalandı. Karaman burada yaptığı değerlendirmede; 'Orta doğu bölgesi bizim için son derece önemli. SAEI ile olan işbirliğimizi zamanla genişletmeti planlıyoruz. THY Teknik olarak hizmet ağımızı genişletmeye devam edeceğiz' dedi.

Anlaşmaya ilişkin detayların daha sonra açıklanması bekleniyor.

THY Teknik'ten yeni anlaşma

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

08 ~ 6 yıl önce
TIPKI BİZİM GEZİCİLER GİBİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş..... ~ 6 yıl önce
Lan olum ne kadar boş insanlarsınız siz. Arap kötüyse kötü. Kaldı bu zihniyete herkes kötü (Azerbaycan ve Türkmenistan hariç :) ) Arap kötü Amerikalı sömürücü Avrupa zaten ortada dünyayı sömürdüler Fakat kafanızın almadığı şu. Para gelecek para... Ortada ticaret var. Sen yapmazsan gider başkasına da yaptırtır çünkü para var. Onu isteme, bunu isteme, arap turist gelmesin, avrupalı bitli gelmesin. İyi tamam çalışmayın oturun. Sonra ükeyi kurtarmak için buralarda klavye kahramanlığı yapacak konu ve zaman kalmaz de mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyaz gömlek ve kıravat lütfen ~ 6 yıl önce
Sayın büyükler görücüye çıkıyorsunuz;ama yapmayın yaaaa,çok zor değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 6 yıl önce
Bula bula yine arapları bulmuşlar. Tabii kendilerine en yakın onlar herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaeorhy ~ 6 yıl önce
tipki lufthansa teknik gibi avrupada asya da ve amerikada teknik bakim hangarlari vardir..dolayisiyla da thy nin de ortadoğuda teknik bakim hangarlari olmalidir..teknik ekibiyle ve yedek.parçasiyla tum.havayollarina hizmet vermelidie

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 6 yıl önce
Yeter Demirören yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330cu ~ 6 yıl önce
Her milletin iyisi iyidir, kötüsüde kötüdür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Karaman Bey’e ~ 6 yıl önce
anlaşmalarda tamam artık teknisyen alırsınız umarım.kulağımız sizde :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 6 yıl önce
Araplarda para vardır, hazır imzalamışken sözleşmeyi bizimde sözleşmeden kalan tl’ leri verseniz diyorum hani, zaten kuşa döndü maaşlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 6 yıl önce
İrfan hoca neye bakıyorsun öyle. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne Hocası ! ~ 6 yıl önce
Hoca dediğin insan da bilgi olur, liyakat olur.
Etki ve İnovasyon Katkısı... ~ 6 yıl önce
Şuana kadar etki ve inovasyon katkısı nedir. Mevcut düzen zaten devam ediyor. Önemli olan verimi arttirmak, sürekli çalışandan alınan, kesilen, hak hukuk gözetmeksizin atamalar var. Acana Bilal Bey bu tip durumlara kıyam gösteriyor mu, çok merak ediyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000