07 Eylül 2021, Salı 17:36:32

THY Teknik'ten çalışana 2 müjdeli haber

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. personele yönelik yaptığı duyuruda iki müjdeli haberi duyurdu.
  • 2006 dan önce işe girenler zaten emekli olmak üzere çoğu bir avuç personele yapılan iyileştirmeyi de tekniğe müjdeli haber diye vermek de ne bileyim.
  • Değil 90 bin merve 100 bin merve 2007 de işe girmiş mühendsin önünde gene uçağa binmeye devame decek
  • Dıdısının dıdısı yararlanıyor ama işin %90 ını yapan bizlere yok
  • Arkadaşlara uyarı. R4 olan hostesler uçağa bindiklerindr bazen uyanıklık ypıp yanında ki yakınlarını da bizden önce sokturmaya çalışıyorlar. Gördüğünüz an karşı çıkın ve hakkınızı alın. Yok kocası yok annesi bilmem ne. Uyanık mısınız?
  • bak güzel insan; *20-25 kazanan varsa seni yemiş *yolcu alımına az süre kala napalım box mı değiştirelim?, wiring mi yapalım? varsa daha çok bilgin ara MCC'yi şöyle yapılsın de. *kusura bakma temiz olmaya çalışıyoruz ama tanıdığın varsa rica et sana bi weekly yaptırsın, 2 lastik değişttirsin ardından sefer uçağına gidin. temizliği o zaman sorgula *uçuş boyu uyuma; teknisyenin işi yerde başlar, havada yolcudan rica edip "ya sizin şu koltuk bozukmuş durun düzelteyim" demesini mi bekliyorsun? dua edin uçak inince de teknisyen aşağıda çok durmasın. durduğu sürece sizin eve dönüşünüzün uzama ihtimali artıyor. *referans konusunda; kokpitte kırmızı bi defter var ya, kaptanlar ona arıza yazıyor. heh arada ona da bak aşağıda "amm, fim, mel" ardından sayılar geliyor, o gördüğün şey referans işte benim de sana yorumum kaptansan ve böyle bir yorum atıyorsan yazık kafana diyecek bişi yok, şayet KM isen; "çay, kahve ve yemek servisi yapan kafedeki garsondan beter burnu havada vasıfsız kitle"
  • r1,r2 bilmiyorum r3 kaptan r4 kabin memuru / 2006 öncesi teknik personel r5 tk teknik r6 bilmiyorum r7 kardeş/anne,baba bunun harici r3,r4,r5'te aynı hakkı evlatlar ve eşte yararlanıyor. eş skalada sicili önce olan biniyor. atıyorum tekniğin sicil 1000, km'nin 1001 r7 skalasında tekniğin anası babası önce biniyor. yanlışım varsa düzeltin. teşekkürler
  • Bizim içinde senede 2 defa ced bilet verseniz ne güzel olur
  • Çed bilet hakkıymış, şaka gibi.Normal bilet fiyatına çed biletler ve uçak boşsa binebiliyosun.Garanti bilet verebiliyomusun ,ondan bahset.
  • Siz bunu müjde diye mi açıklıyorsunuz.Sevinçten çıldırdım:)
  • Ced biletin hukmu yok

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. personele yönelik yaptığı duyuruda iki müjdeli haberi duyurdu.

THY Teknik'ten yapılan açıklama şöyle;
Kıymetli Çalışanlarımız, İki güzel haberi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Türk Hava Yolları A.O. tarafında yapılan düzenleme ile (sürece ilişkin teknik geliştirmenin tamamlanması akabinde);

Teknik A.Ş. çalışanlarının kendilerinin ve aile fertlerinin faydalandığı "Personele Özel Ücretli (CED) Bilet" uygulamasından, bundan sonra çalışanlanmızın evli ve bekar ayrımı olmaksızın tüm kardeşleri de faydalanacaktır.

Ayrıca, 2006 yılında Teknik A.Ş.'nın kuruluşu ile veya Türk Hava Yolları A.O. 'da çalışırken Teknik A.Ş. tarafına geçiş yapan çalışanlarımız, uçağa kabul sıralamasında aynı unvandaki Türk Hava Yolları A.O. personeli ile aynı seviyede işlem görecektir.


THY Teknik'ten çalışana 2 müjdeli haber

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

Tek ~ 2 yıl önce
2006 dan önce işe girenler zaten emekli olmak üzere çoğu bir avuç personele yapılan iyileştirmeyi de tekniğe müjdeli haber diye vermek de ne bileyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 3 yıl önce
Değil 90 bin merve 100 bin merve 2007 de işe girmiş mühendsin önünde gene uçağa binmeye devame decek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tegese ~ 3 yıl önce
Dıdısının dıdısı yararlanıyor ama işin %90 ını yapan bizlere yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cem ~ 3 yıl önce
Arkadaşlara uyarı. R4 olan hostesler uçağa bindiklerindr bazen uyanıklık ypıp yanında ki yakınlarını da bizden önce sokturmaya çalışıyorlar. Gördüğünüz an karşı çıkın ve hakkınızı alın. Yok kocası yok annesi bilmem ne. Uyanık mısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LGCIU ~ 3 yıl önce
bak güzel insan; *20-25 kazanan varsa seni yemiş *yolcu alımına az süre kala napalım box mı değiştirelim?, wiring mi yapalım? varsa daha çok bilgin ara MCC'yi şöyle yapılsın de. *kusura bakma temiz olmaya çalışıyoruz ama tanıdığın varsa rica et sana bi weekly yaptırsın, 2 lastik değişttirsin ardından sefer uçağına gidin. temizliği o zaman sorgula *uçuş boyu uyuma; teknisyenin işi yerde başlar, havada yolcudan rica edip "ya sizin şu koltuk bozukmuş durun düzelteyim" demesini mi bekliyorsun? dua edin uçak inince de teknisyen aşağıda çok durmasın. durduğu sürece sizin eve dönüşünüzün uzama ihtimali artıyor. *referans konusunda; kokpitte kırmızı bi defter var ya, kaptanlar ona arıza yazıyor. heh arada ona da bak aşağıda "amm, fim, mel" ardından sayılar geliyor, o gördüğün şey referans işte benim de sana yorumum kaptansan ve böyle bir yorum atıyorsan yazık kafana diyecek bişi yok, şayet KM isen; "çay, kahve ve yemek servisi yapan kafedeki garsondan beter burnu havada vasıfsız kitle"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 3 yıl önce
son cümlene katılmıyorum işine saygım sonsuz gonul ister bizde senin küçük gördüğün işi yapmayalım, ama gel gör ki hayat şartları bu şekilde. yapılan herhangi bir işe saygısı olmayan bireyin bu kadar bilgiyi bilse de topluma bir faydası olmaz, olamaz zaten genel olarak toplumumuz bu durumda ve zihniyette olduğu için sen burda bu konuları daha çok konuşur, kendince işleri insanları küçük görürsün. Sen boyle devam aslan parçası. Bak aşağıda insanlar senin benim temel olarak aldığım hakları alamıyor. Sen şimdi o meslek gruplarını küçümsersin :)
mustav ~ 3 yıl önce
r1,r2 bilmiyorum r3 kaptan r4 kabin memuru / 2006 öncesi teknik personel r5 tk teknik r6 bilmiyorum r7 kardeş/anne,baba bunun harici r3,r4,r5'te aynı hakkı evlatlar ve eşte yararlanıyor. eş skalada sicili önce olan biniyor. atıyorum tekniğin sicil 1000, km'nin 1001 r7 skalasında tekniğin anası babası önce biniyor. yanlışım varsa düzeltin. teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 3 yıl önce
Bizim içinde senede 2 defa ced bilet verseniz ne güzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teo ~ 2 yıl önce
İndirimleri takip ederek ok li bilet al gate önğnde çile çekmeye değmez .
Teknisyen ~ 3 yıl önce
Çed bilet hakkıymış, şaka gibi.Normal bilet fiyatına çed biletler ve uçak boşsa binebiliyosun.Garanti bilet verebiliyomusun ,ondan bahset.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B1.1 UÇAĞA CRS VEREN İMZA YETKİLİ UÇAK TEKNİSYENİ ~ 3 yıl önce
Siz bunu müjde diye mi açıklıyorsunuz.Sevinçten çıldırdım:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birakin bu isleri ced bilet fiyasko ~ 3 yıl önce
Ced biletin hukmu yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000