10 Kasım 2019, Pazar 18:42:19

THY Teknik’te zam sesleri

Türk Hava Yolları (THY) Teknik personelinin bağlı bulunduğu Özçelik-İş sendikası personele yönelik duyuru yaptı.
  • Ben Teknik A.Ş çalışanı değilim, ama eskiden çalıştım. Siz üye müye iletişimini boşverin olacak en hayırlı iş, Teknik A.Ş.NIN eski iş koluna geri dönmesidir. Habom günlerini herkes hatırlıyor.
  • Tgs personeli işçi maaşı çok düşük ve perişanız .
  • Boş konuşuyorlar. 4 yılda topladıkları 85 milyon TL civarı paranın hesabını versinler önce. Danışıklı dövüş yapıyor Sarı sendikacılar. İşveren ile bir olmuşlar işten adam çıkartıyorlar. Yazıklar olsun. Sendikadan istifa ediyoruz. Arkadaşlarımız gerekeni yapacaklar.
  • biz o rakamları göremedik inşaallah görürüz
  • Denetlemeyi atlatamazsak ben size zammı sorarım FARKINDALIK çokomelli Eğitimde önemli ama farkındalık arkadaşlar eğitim farkındalık tqky tr145 fark... mikrofonu sol elime takdim ediyorum.
  • Teknik Destek Personeliyim. Ucak üzerinde çalışıp elimden geleni yapıyor, binlerce dolarlık parçalara, milyonlarca dolarlık uçaklara dokunuyor; zarar gelmemesi için stres yapıyor, iş yürüsün diye kırk takla atıyorum. Bu camiada en düşük pozisyonda çalışıp yüksek işyükü ile iş yapan nadir garip bir skaladayiz. Düşünün ki bu ay aldığım maaş 3.600TL...
  • Yüzde 22 hayırlı olsun arkadaşlar
  • Teknik Destek Personellerinin maaşlarına acilen iyileştirme yapılması lazım, ekonomik olarak zorlanıyor bu insanlar. Sayın sendika yetkilileri TDP için Teknisyenliğe geçiş sınavı olacak dediniz , hani nerde ?
  • Ne zamı 16 milyar dollar borç var!!!!
  • lan oglum bu kaptan maptan değil,taşeron bu ya çok belli. dışı kaptansa bile içi açgözlü bir zıptıkçı

Türk Hava Yolları (THY) Teknik personelinin bağlı bulunduğu Özçelik-İş sendikası personele yönelik duyuru yaptı.

Sendikadan yapılan duyuruda sendika üyelerinin taleplerinin görüşüldüğü belirtilirken, çalışan karşıtı adım atanlarla birlikte hareket edilmeyeceği vurgulandı.

Öte yandan THY Teknik A.Ş kulislerinde zam konusu sıkça dillendirilmeye başlandı.

Sendika yaptığı açıklamada TİS çerçevesinde yazılı ve sözlü kabul edilen ancak uygulanmayan maddelerin olduğu belirtildi. 
 

THY Teknik’te zam sesleri

Yorumlar Tüm Yorumlar (124)

Mahkeme ne durumda ~ 3 yıl önce
Ben Teknik A.Ş çalışanı değilim, ama eskiden çalıştım. Siz üye müye iletişimini boşverin olacak en hayırlı iş, Teknik A.Ş.NIN eski iş koluna geri dönmesidir. Habom günlerini herkes hatırlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs personel ~ 3 yıl önce
Tgs personeli işçi maaşı çok düşük ve perişanız .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceyhun Özkan ~ 4 yıl önce
Boş konuşuyorlar. 4 yılda topladıkları 85 milyon TL civarı paranın hesabını versinler önce. Danışıklı dövüş yapıyor Sarı sendikacılar. İşveren ile bir olmuşlar işten adam çıkartıyorlar. Yazıklar olsun. Sendikadan istifa ediyoruz. Arkadaşlarımız gerekeni yapacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşören ~ 4 yıl önce
biz o rakamları göremedik inşaallah görürüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mikrofoncu Bey ~ 4 yıl önce
Denetlemeyi atlatamazsak ben size zammı sorarım FARKINDALIK çokomelli Eğitimde önemli ama farkındalık arkadaşlar eğitim farkındalık tqky tr145 fark... mikrofonu sol elime takdim ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TDP ~ 4 yıl önce
Teknik Destek Personeliyim. Ucak üzerinde çalışıp elimden geleni yapıyor, binlerce dolarlık parçalara, milyonlarca dolarlık uçaklara dokunuyor; zarar gelmemesi için stres yapıyor, iş yürüsün diye kırk takla atıyorum. Bu camiada en düşük pozisyonda çalışıp yüksek işyükü ile iş yapan nadir garip bir skaladayiz. Düşünün ki bu ay aldığım maaş 3.600TL...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patron ~ 4 yıl önce
dua etki işin var beğenmiyosan köyüne dönebilirsin sana zorla teknisyen ol diyen yok paran az geliyosa kendine güveniyosan daha fazla para veren başka şirkete geç 8 saat aralıksız kırbaç var sankide param az milyon dolarlık uçak muhabbeti çeviriyosunuz
Neden devam ediyorsun ~ 3 yıl önce
Hocam, 3600 lira gerçekten azmış. Başka bir iş yok mu?
Sendikacı arif ~ 4 yıl önce
Yüzde 22 hayırlı olsun arkadaşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Life Vest ~ 4 yıl önce
Teknik Destek Personellerinin maaşlarına acilen iyileştirme yapılması lazım, ekonomik olarak zorlanıyor bu insanlar. Sayın sendika yetkilileri TDP için Teknisyenliğe geçiş sınavı olacak dediniz , hani nerde ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam ~ 4 yıl önce
Ne zamı 16 milyar dollar borç var!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maner ~ 3 yıl önce
Kardeşim el insaf yaa. Şu pandemi sürecinde herkes ayda 1-2 hafta, ayda 3-5 uçuş gerçekleştirirken, bizde eğitim birimi olarak dersimiz olmayan günlerde işe gitmezken o THY teknikte saha calisani arkadaşlarimiz haftanın 5 günü iştelerdi. Pandemi boyunca full time çalıştılar. Zammı hakeden en ziyade onlar. Borç olayına gelince. Şirket her sene kar ve zarar durumunu açıklıyor. 2 milyar dolar kar açıklandığında hadi şunu aranızda adilane pay edelim mi dediler ki zararı çalışandan tanzim etsinler. Şimdiye kadar sadece bir kere çalışanlarina kardan pay verdiler. Onda da yönetim kurulu 3-4 maaş, başkanlar 2 maaş, çalışanlara 1 maaş ikramiye dağıttılar. Böyle tuhaf bir dağıtımla maalesef.
layn ~ 4 yıl önce
lan oglum bu kaptan maptan değil,taşeron bu ya çok belli. dışı kaptansa bile içi açgözlü bir zıptıkçı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000