20 Ocak 2017, Cuma 13:38:52

THY Teknik'te zam belirsizliği

Türk Hava Yolları’nın ortaklık bünyesindeki çalışanlara yüzde 1.5 zam yapmasından sonra bu kez gözler THY Teknik A.Ş’ye çevrildi. Teknik A.Ş’de zam belirsizliği ne zaman sona erecek?
  • Arkadaşlar teknikçilerin iş güçlerinin ne kadar önemli ne kadar zor olduğunu artık herkes bilsin adamlar uçağın bakımını yapıp gönderdikten sonra uçak inene kadar ne dualar okuyor neler çekiyorlar bilirmisiniz allah onlara güc kuvvet versin başlangıç ve bitiş onllarla onları yıpratmamak üzmemek gerekiyor ki kafalları hiçbir şeye takılmasın aldıkları kuruşuna kadar helal onların allah muhafaza ki birşeyi yanlış yapsınlar eksik yapsınlar lütfen onlara karşı çok duyarlı olalım onlar thy nın belkemiği allah emeklerini boşa çıkartmasın
  • Teknik personel olmaz ise uçak uçmaz unutmayın..
  • Teknik personel önemli kesinlikle zam yapılsın.
  • Yapmayın be biraz sukretmesini bilin isterim issiz o kadar iş arayan kardeşlerimiz var biraz onları aklınıza getirin bu kadar para delisi olmayın. Ben 1600 tl maaş alıyorum allahıma şükrediyorum o kadar geniş olmayan harcamaniza gelirinize takilmaniza dikkat ederseniz bu para fazlasıyla yeter. Allah gözünü doyorsun diyorum sukretmeyi bilin..
  • Karda kışta dünyanın en ücra köşelerinde hastalıkta sağlıkta uçağın uçması için elinden geleni yapan sözüm meclisten dışarı herbir kişi istrihatine çekilirken uçağın geri dönüş için pistten ayrılışını görmeden işi bırakmayan milyonlarca dolarlık kuşlara milli servettir yazıktır diyip başından ayrılmayan koruyup kollayan adamları üzmeyin demeyeceğim.Çünkü yıllardır aynen bunu yapıyorsunuz.Çünkü zihniyetiniz bunu gerektiriyor sizin.Hayırlısı olsun
  • Kar Payı AO'ya 2 sefer ödendi. THY Teknik'e 1 sefer. O da SEFA İNAN sayesinde. O da brüttü. Yani arada yaklaşık 8bin liralık bir maaş farkı oluştu 2 yılda, faiziyle 10bin lira derseniz, bu yılda 800 lira yapar. Yıllık zamma eşit zaten. Ben zam alsam 200 lira artar maaşım. Anlatabildim mi?
  • THY Teknik A.Ş nin zam oranı , TİS'te belirlendiği gibidir. Belirsizlik yok. Nereden çıkardınız? Vallahi A Habere dönmüşsünüz. Anlayan anladı. Hiç hoş değil bu. Ekmeğimde gözünüz mü var? Size ne? Ayrıca TEKNİK'te yüzde 90 personel bu sene 10.0 10.1 mevzularından bırak zam almayı, maaşı düşecek. Bunu da not edin. Yani THY'den daha kötü durum.
  • Dalgamı geçiyorsunuz , yeni reklamdaki artiste 5 milyon dolar verinceye kadar karda kışta acımasız şartlarda çalışan işçinin emeği karşılığındamı gözün. Ayıptır yazıktır günahtır.
  • valla sektörden ayrılalı ne kadar zaman oldu. şu siteden kopamadım. sektör haberi takip ettiğimden değil. youtube altı yorumlarından daha iyi. baktım hava tam apron havası. ayaz. dedim bi bakayım neler olmuş bitmiş. gene aynı tas aynı hamam. hiç yakıt tankına girmemiş ama teknisyenim diyen mi istersin domates biber fiyatını excel tablosu yapıp yorumu basanı mı istersin. harikasınız. zam işine gelince. arap o iş yatar ben diyeyim. rumuz: kantinde cüzdanı dolu uzun saçlı tk (tanıdın onu)
  • Batman'dan akillanmadi THY Şimdi morgana sponsor oluyor morganda demiştir ihtiyarim bunlar bana nasıl sponsor oluyor diye eyy yönetim THY mahfettiniz mudurlerden kisamiyorsunuz çareyi işçide buluyorsunuz albuseki o kadar çözüm varki ama beyniniz basmıyor

Türk Hava Yolları’nın ortaklık bünyesindeki çalışanlara yüzde 1.5 zam yapmasından sonra bu kez gözler THY Teknik A.Ş’ye çevrildi. 

Türk Hava Yolları ile Hava İş Sendikası’nın TİS’e göre yapılması gereken altı aylık dönemler için yüzde 4 zam oranını, personel görüşü alınarak yüzde 1.5’e düşürmesinden sonra gözler THY Teknik A.Ş’deki zam oranlarına çevrildi.

Hava İş kolundan Metal İş koluna geçtikten sonra Çelik İş’in örgütlendiği Teknik A.Ş’de, toplu iş sözleşmesine göre enflasyon oranı + 0,5 puan zam yapılmasının gerektiği kaydedildi. Buna göre Teknik A.Ş çalışanlarının yüzde 5,23 zam alması gerekirken THY yönetiminin ortaklık çalışanları için kabul edilen formülü Teknik A.Ş çalışanlarına da uygulamak istediği belirtildi. THY yönetiminin konuyla ilgili olarak Çelik İş Sendikası ile henüz iletişime geçmediği öğrenilirken sendikanın önümüzdeki hafta zam yapılmaması fikrini öğrenmek için çalışanların önüne sandık koyacağı öne sürüldü.

©Airporthaber.com

THY Teknik'te zam belirsizliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (144)

tunca ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar teknikçilerin iş güçlerinin ne kadar önemli ne kadar zor olduğunu artık herkes bilsin adamlar uçağın bakımını yapıp gönderdikten sonra uçak inene kadar ne dualar okuyor neler çekiyorlar bilirmisiniz allah onlara güc kuvvet versin başlangıç ve bitiş onllarla onları yıpratmamak üzmemek gerekiyor ki kafalları hiçbir şeye takılmasın aldıkları kuruşuna kadar helal onların allah muhafaza ki birşeyi yanlış yapsınlar eksik yapsınlar lütfen onlara karşı çok duyarlı olalım onlar thy nın belkemiği allah emeklerini boşa çıkartmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hat Bakım Teknik ~ 7 yıl önce
Teknik personel olmaz ise uçak uçmaz unutmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY A.O. ~ 7 yıl önce
Teknik personel önemli kesinlikle zam yapılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oktay ~ 7 yıl önce
Yapmayın be biraz sukretmesini bilin isterim issiz o kadar iş arayan kardeşlerimiz var biraz onları aklınıza getirin bu kadar para delisi olmayın. Ben 1600 tl maaş alıyorum allahıma şükrediyorum o kadar geniş olmayan harcamaniza gelirinize takilmaniza dikkat ederseniz bu para fazlasıyla yeter. Allah gözünü doyorsun diyorum sukretmeyi bilin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oktay'a ~ 7 yıl önce
Arkadasim havacilik sektorunde calisan insanlarin eğitim seviyelerini ve işlerinin ehemmiyetini kavrayabiliyormusun?Bir isi yaptigina dair basacagi muhuru elde edebilmek icin gectigi surecten haberin var mi?Sivil havacilik mezunlarinin kac puanla bolume girdigini biliyormusun?1 vidayi duzgun sıkmasa en az 200 kisiden ve yuzbinlerce dolar zarardan mesul olunacak bir is yapiyorlar,yapiyoruz.Napsinlar,bu donanimla bedava mi calissinlar?Sen 1600 TL aliyorsun diye herkes mi 1600 TL alsın?Hakkaniyet diye birsey var.Hak eden,layik olan isini duzgun yapan parasini kazanir,kimse de laf edemez arkadaş.Sen sukretmeye devam et.
B1.1 ~ 7 yıl önce
Karda kışta dünyanın en ücra köşelerinde hastalıkta sağlıkta uçağın uçması için elinden geleni yapan sözüm meclisten dışarı herbir kişi istrihatine çekilirken uçağın geri dönüş için pistten ayrılışını görmeden işi bırakmayan milyonlarca dolarlık kuşlara milli servettir yazıktır diyip başından ayrılmayan koruyup kollayan adamları üzmeyin demeyeceğim.Çünkü yıllardır aynen bunu yapıyorsunuz.Çünkü zihniyetiniz bunu gerektiriyor sizin.Hayırlısı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAR PAYI ~ 7 yıl önce
Kar Payı AO'ya 2 sefer ödendi. THY Teknik'e 1 sefer. O da SEFA İNAN sayesinde. O da brüttü. Yani arada yaklaşık 8bin liralık bir maaş farkı oluştu 2 yılda, faiziyle 10bin lira derseniz, bu yılda 800 lira yapar. Yıllık zamma eşit zaten. Ben zam alsam 200 lira artar maaşım. Anlatabildim mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airporthaber=AHABER ~ 7 yıl önce
THY Teknik A.Ş nin zam oranı , TİS'te belirlendiği gibidir. Belirsizlik yok. Nereden çıkardınız? Vallahi A Habere dönmüşsünüz. Anlayan anladı. Hiç hoş değil bu. Ekmeğimde gözünüz mü var? Size ne? Ayrıca TEKNİK'te yüzde 90 personel bu sene 10.0 10.1 mevzularından bırak zam almayı, maaşı düşecek. Bunu da not edin. Yani THY'den daha kötü durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşçi ~ 7 yıl önce
Dalgamı geçiyorsunuz , yeni reklamdaki artiste 5 milyon dolar verinceye kadar karda kışta acımasız şartlarda çalışan işçinin emeği karşılığındamı gözün. Ayıptır yazıktır günahtır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok iyi ~ 7 yıl önce
valla sektörden ayrılalı ne kadar zaman oldu. şu siteden kopamadım. sektör haberi takip ettiğimden değil. youtube altı yorumlarından daha iyi. baktım hava tam apron havası. ayaz. dedim bi bakayım neler olmuş bitmiş. gene aynı tas aynı hamam. hiç yakıt tankına girmemiş ama teknisyenim diyen mi istersin domates biber fiyatını excel tablosu yapıp yorumu basanı mı istersin. harikasınız. zam işine gelince. arap o iş yatar ben diyeyim. rumuz: kantinde cüzdanı dolu uzun saçlı tk (tanıdın onu)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşlı Morgan ~ 7 yıl önce
Batman'dan akillanmadi THY Şimdi morgana sponsor oluyor morganda demiştir ihtiyarim bunlar bana nasıl sponsor oluyor diye eyy yönetim THY mahfettiniz mudurlerden kisamiyorsunuz çareyi işçide buluyorsunuz albuseki o kadar çözüm varki ama beyniniz basmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000