22 Ekim 2021, Cuma 15:29:46

THY Teknik'te sular durulmuyor; Bir istifa daha!

THY Teknik A.Ş. Bilgi Teknolojileri departmanındaki istifalar sürüyor.
  • Sadece kartallı olduğu için btye başkan olmuş birinden ne hayır gelir. Biriminden haberi yok. Bu kadar yetenekli insan istifa ediyor. Bunu engellemek için adım bile atmadı. Bu maildekiler daha öncekiler hepsi noktasına kadar doğru.
  • Hep aynı başkanlık aynı müdürlük. Ne kadar yeteneksiz olduklarını buradan anlayabilirsiniz. İnsanlar istifalarıyla tepki gösteriyor ama anlayana tabi.
  • Her türlü imkan sunulmuş. Nankör olmayın
  • Kimsenin maaşı kesilmedi ama ülkesine para kazandırmış katma değerli iş yapan teknisyenlerin maaşı tam çalışmalarına rağmen kesildi. Devletten yardım almanız gerekiyorsa alın. Herkese var bize mi yok?
  • Aidiyet duygusu bırakmadınız. Kötü günde şirketin yanında olduk. Her gün 2 saat dağ başına yaptığınız yeni havalimanına gidip gelmekte vakit harcıyoruz. Siz de bir proje başlatın ve uygun kolay ödemeli konutlar yapın çalışanlarınıza. Yoksa işler açıldığında körfez ülkeleri çok cazip geliyor tecrübeli bir teknisyen olarak. 30 yıl burada çalışacağıma 10 yıl orada çalışırım, gelip krallar gibi yaşarım.
  • Teknisyen maaşı yoksulluk sınırının altında. Normalde ekonomi politikası ev satmak olan bir zihniyette insanlara iyi maaş vermen gerekir ki, ev satılsın ekonomi dönsün. Ama teknisyen yoksullaşsa ve ev almasa ne olur? Zengin Araplar ev alıyor zaten. Teknisyen de Arapların kiracısı oluversin kendi ülkesinde. Ucuz işçiliğe devam.
  • Yetkili uçak teknisyeni maaşını yoksulluk sınırının altına düşüren yöneticilerden ve her ay haraç kesip hiç bir şey yapmayan sendikadan 2023 yılında kurtuluruz inşallah.
  • Ekrem'i çok iyi tanıyorum. Dürüst adam. İyi bir yazılımcı. Onun başındakiler bu ayrılanlar kadar tekniği iyi bilselerdi bunu yapmazlardı. Başkanı müdürü oralara nasıl geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu yapılanlara boyun eğmeyeceğiz.
  • Bu arkadaş yüksek ihtimal farklı siyasi görüşlere sahipti...Gidip akp ye üye olup, 2 tane ilçe binasında fotoğraf paylaşsaydı böyle durumlar olmazdı. Sıkıysa olsun bakalım.Zaten AkThy,AkTgs,AkTeknik......
  • Neden sadece kötü mesajlar paylaşılıyor istifa eden başka arkadaşlar da ben dahil istifa edenlerin yaptıkları işleri de biliyoruz

THY Teknik A.Ş. Bilgi Teknolojileri departmanındaki istifalar sürüyor.

Kısa bir süre önce Bilgi Teknolojileri çalışanı İsmail Karacan'ın şirket içinde adalet ve ahlaki çöküntüye dikkat çekerek istifa etmesinden sonra benzer gerekçelerle bir istifa daha yaşandı.

THY Teknik A.Ş Bilgi Teknolojileri'nde Yazılım Uzmanı olarak görev yapan Ekrem Fidan istifa kararı aldı. Kararın gerekçesinde ise ön yargı, küçük düşürücü söylemler ve motivasyon kırıcı tutumlar gibi hususların altı çizildi.

©AirportHaber

İşte Fidan'ın istifasını sunduğu e-posta:

THY Teknik'te sular durulmuyor; Bir istifa daha!

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Başkan kartallı ~ 2 yıl önce
Sadece kartallı olduğu için btye başkan olmuş birinden ne hayır gelir. Biriminden haberi yok. Bu kadar yetenekli insan istifa ediyor. Bunu engellemek için adım bile atmadı. Bu maildekiler daha öncekiler hepsi noktasına kadar doğru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartallıysa ~ 2 yıl önce
Kartallı olabilir. Sana ne. Adam işini yapıyorum ona bak
Yine aynı müdürlük ~ 2 yıl önce
Hep aynı başkanlık aynı müdürlük. Ne kadar yeteneksiz olduklarını buradan anlayabilirsiniz. İnsanlar istifalarıyla tepki gösteriyor ama anlayana tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son 3 yıl reklam ~ 2 yıl önce
Bt son3 yıldır beceriksizliğin merkezi oldu. İnsanlar umudunu kaybetti. Yeni yönetimin yaptığı eskileri kötülemek eski projelerin reklamını yapmak. Havacılık konusunda deneyimli iyi bt çalışanlarını küstürdüler. Bunları başkanın müdürleri bile söylüyor. Onlar bile bunları geçici görüyor. Nifak ayrıştırma kutuplaşma mobbing zirvede. Her gün istifa mailleri geliyor.
Doğru söyleyen biri ~ 2 yıl önce
Her türlü imkan sunulmuş. Nankör olmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmam, Ögretmen, Polis ~ 2 yıl önce
Kimsenin maaşı kesilmedi ama ülkesine para kazandırmış katma değerli iş yapan teknisyenlerin maaşı tam çalışmalarına rağmen kesildi. Devletten yardım almanız gerekiyorsa alın. Herkese var bize mi yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 2 yıl önce
Ne olacak?
Aidiyet ~ 2 yıl önce
Aidiyet duygusu bırakmadınız. Kötü günde şirketin yanında olduk. Her gün 2 saat dağ başına yaptığınız yeni havalimanına gidip gelmekte vakit harcıyoruz. Siz de bir proje başlatın ve uygun kolay ödemeli konutlar yapın çalışanlarınıza. Yoksa işler açıldığında körfez ülkeleri çok cazip geliyor tecrübeli bir teknisyen olarak. 30 yıl burada çalışacağıma 10 yıl orada çalışırım, gelip krallar gibi yaşarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoksul Uçak Teknisyeni ~ 2 yıl önce
Teknisyen maaşı yoksulluk sınırının altında. Normalde ekonomi politikası ev satmak olan bir zihniyette insanlara iyi maaş vermen gerekir ki, ev satılsın ekonomi dönsün. Ama teknisyen yoksullaşsa ve ev almasa ne olur? Zengin Araplar ev alıyor zaten. Teknisyen de Arapların kiracısı oluversin kendi ülkesinde. Ucuz işçiliğe devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurtuluş 2023 ~ 2 yıl önce
Yetkili uçak teknisyeni maaşını yoksulluk sınırının altına düşüren yöneticilerden ve her ay haraç kesip hiç bir şey yapmayan sendikadan 2023 yılında kurtuluruz inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delikanlı adam ~ 2 yıl önce
Ekrem'i çok iyi tanıyorum. Dürüst adam. İyi bir yazılımcı. Onun başındakiler bu ayrılanlar kadar tekniği iyi bilselerdi bunu yapmazlardı. Başkanı müdürü oralara nasıl geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu yapılanlara boyun eğmeyeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstifa ~ 2 yıl önce
Bu arkadaş yüksek ihtimal farklı siyasi görüşlere sahipti...Gidip akp ye üye olup, 2 tane ilçe binasında fotoğraf paylaşsaydı böyle durumlar olmazdı. Sıkıysa olsun bakalım.Zaten AkThy,AkTgs,AkTeknik......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset yapmayın ~ 2 yıl önce
Neden sadece kötü mesajlar paylaşılıyor istifa eden başka arkadaşlar da ben dahil istifa edenlerin yaptıkları işleri de biliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000