02 Ağustos 2022, Salı 11:22:10

THY Teknik'te organizasyon değişikliği ve atama

Türk Hava Yolları’nın yüzde yüz iştiraki olarak hizmet vermeyi sürdüren THY Teknik A.Ş’de organizasyon yapısında değişime gidildi ve yeni atama yapıldı.
  • HUKUKSUZ KANUNSUZ ŞEKİLDE SÖZLEŞMESİZ OLARAK TAŞERON ÇALIŞTIRIP.HUKUK BAŞKANI ATAMASI ÇOK MANİDAR.
  • Anladılar 2023 de yolcu olduklarını atamalar başladı. Ama hepsi not alınıyor bunların. Çok az kaldı bekleyin
  • Cüppeleiler ne oldu?
  • Teknikte bu bölümde görev yapanların arasında bu görevi yapacak personel yok mu ? THY den atama yapılıyor. Atama yapılan bölümde çalışanlara saygısızlık ve saçma bir karar. Ben THY ‘ yim her istediğimi yaparım sen sus teknik mantığına son verin .
  • Hukuk varsa eğer Teknik A.Ş de Saf tesis Çalışanları çok Madur bu konuda Bir Hukuk istiyoruz Halen bir açıklama yapan yok ihale yapıldı 2 kez sonuç devlet sırrı sanki
  • Bak isme bak hizaya gel
  • İsim aynı olunca ne oluyor? Ortak konularda ortak hareket etmenin bir sakıncası bence yok. Eleştirmek için bir eleştiri olmuş.
  • Teknik AŞ ye alim var mi?
  • Yav arkadaş! Başkanlığın adını bile A.O.'daki başkanlık ile aynı yapmak, Teknik A.Ş.'yi A.O.'yu yönetir gibi yönetmek, organizasyon şemasını A.O'ya benzetmeye çalışmak... Bu şirketi topal yapmaktır. Niye iştirak yaptınız o zaman! Birleştirin gitsin! Bilet satan bir şirketle sanayi kuruluşu olan bir şirketi aynı kafayla YÖ-NE-TE-MEZ-SİN! Lufthansa Teknik nereeee sen nereeeee!

Türk Hava Yolları’nın yüzde yüz iştiraki olarak hizmet vermeyi sürdüren THY Teknik A.Ş’de organizasyon yapısında değişime gidildi ve yeni atama yapıldı.

İcra Komitesi'nin almış olduğu karar sonrasında THY Teknik Hukuk Müşavirliği'nin Hukuk ve Uyum İşleri Başkanlığı olarak tadil edilmesine, THY A.O. Hukuk ve Uyum Başkanlığı'nda Kıdemli Müşavir Avukat olarak görev yapan Ömer Sevban Ceylan'ın Hukuk ve Uyum İşleri Başkanlığı'na Koordinatör Avukat olarak atanmasına karar verildi. 

THY Teknik'te organizasyon değişikliği ve atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

taşeron hukukçu ~ 2 yıl önce
HUKUKSUZ KANUNSUZ ŞEKİLDE SÖZLEŞMESİZ OLARAK TAŞERON ÇALIŞTIRIP.HUKUK BAŞKANI ATAMASI ÇOK MANİDAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Giderayak ~ 2 yıl önce
Anladılar 2023 de yolcu olduklarını atamalar başladı. Ama hepsi not alınıyor bunların. Çok az kaldı bekleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cüppeli ~ 2 yıl önce
Cüppeleiler ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 2 yıl önce
Teknikte bu bölümde görev yapanların arasında bu görevi yapacak personel yok mu ? THY den atama yapılıyor. Atama yapılan bölümde çalışanlara saygısızlık ve saçma bir karar. Ben THY ‘ yim her istediğimi yaparım sen sus teknik mantığına son verin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saf tesis ~ 2 yıl önce
Hukuk varsa eğer Teknik A.Ş de Saf tesis Çalışanları çok Madur bu konuda Bir Hukuk istiyoruz Halen bir açıklama yapan yok ihale yapıldı 2 kez sonuç devlet sırrı sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipe ~ 2 yıl önce
Bak isme bak hizaya gel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim ~ 2 yıl önce
İsim aynı olunca ne oluyor? Ortak konularda ortak hareket etmenin bir sakıncası bence yok. Eleştirmek için bir eleştiri olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİK PERSONEL ~ 2 yıl önce
Teknik AŞ ye alim var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Problem! ~ 2 yıl önce
Yav arkadaş! Başkanlığın adını bile A.O.'daki başkanlık ile aynı yapmak, Teknik A.Ş.'yi A.O.'yu yönetir gibi yönetmek, organizasyon şemasını A.O'ya benzetmeye çalışmak... Bu şirketi topal yapmaktır. Niye iştirak yaptınız o zaman! Birleştirin gitsin! Bilet satan bir şirketle sanayi kuruluşu olan bir şirketi aynı kafayla YÖ-NE-TE-MEZ-SİN! Lufthansa Teknik nereeee sen nereeeee!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Problem'e cevap ~ 2 yıl önce
O ki sanayi kuruluşuyuz,indiğiniz her meydanada niye o zaman ye hat bakım üzerinden teknisyen bulunduruyorsunuz ya da hat bakım olmayan noktalara teknisyenle uçuyorsunuz.Havacılkta iki sertifika vardır.Biri pilotların iri de teknisyenlerin. Nokta.
Uçak ~ 2 yıl önce
Utanmasan uçaklarda bizim diyeceksin, bilet satıyormuş. Allah aşkına ne biçim yorum yapılıyor burada. Böylelerini ayıklasınlar artık, daha havacılığı öğrenememiş ergen tripleri.
Sizi gidi kıskançlar ~ 2 yıl önce
E öyle olmaz ama, torpillilere yer bulmak lazım, bekleyenlere nasıl yer açılacak, bu makamları, bu imkanları, beleş arabaları, BC uçuşları .... görevden alınıp, işten atılanlar kendi yetenekleriyle acaba hangi şirketlerde yer bulabiliyor, bulan, bilen var mı ki acep ?
Esinti ~ 2 yıl önce
O değilde ne oldu ESİNTİ'ye. Esti geçti =) Ciddiyet lazım ciddiyet. Kendi ismini parlatmaya çalışan başına buyruk egolardan kurtulsun artık bu şirket.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000