09 Mayıs 2021, Pazar 17:21:39

THY Teknik’te Mikail Akbulut dalgalanması

Sürpriz bir şekilde THY Teknik Genel Müdürü yapılan Mikail Akbulut’un koltuğuna oturur oturmaz teknisyenler arasında söylentiler yayılmaya başladı.
  • Adam geleli yıl oldu, yaptığı icraatler ortada. Kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş. Ne oldu o konuşanlar neredeler??
  • ben dahil pek cok kişiyi işten attı hakkımı helal etmiyeceğim oralara cıkmak iyi gözüksede orlardan düşmek cok can yakar yüce ALLAH büyüktür hem bu dünyada hem ahirette hesap sorar bekle
  • Ya bırakın bu adam iş yapıyor mu? yapıyor ehh daha ne? Sen önçe bulgarları yunanları şirketlerden yok et. Tehlike o. Bu Adam Türk degil mi? Türk. Arkadaşlar kendinize gelin.
  • Eli belinde tesbiyle bool bool gezer artık
  • "adam itü mezunu elektrik mühendisi. yüksek lisans yapmış. thy bakım departmanlarında çalışmış, müdürlük yapmış. teknik hizmetlerin başına geçmesi çok da tartışılacak bir konu değil yani. bilgi beceri düzeyini bilemem ama sanki liseden mezun birisi veya alakasız birisi atanmış gibi davranmak da saçma."
  • sanki teknisyen kıtlığı var...teknisyenden bol ne var biri gider biri gelir parası ile değil mi?
  • Çok merak ediyorum burda dayısı amcası nınısı arkasında diyenlerin aynı pozisyonda olunca ne yapacaklarını. Hanginiz bu ortaya attığınız iddaaların içinde olmamak isterdiniz? Hamza Akbulut akrabası diye başarılarını görmezden mi geleceğiz? Ki bu çocuk emeğiyle geldi buralara, sizin gibi başkalarının başarılarını izleyip delirerek değil.
  • Sizin gibi kötü yorumlar yapanların neden o koltuğa oturamadıkları gayet açık. Burda boş boş atıp tutmakla, tek kuruşunu haram yola harcamamak için gayret eden bu adama da bu lafları söyledikten sonra bir yerlere gelmek gibi bir hayaliniz olmasın. Onu bu koltuğa layık görenler sizin ve onun gibi insanları ayırt edecek kadar yetkili kişiler olduğu aşikardır. Zira bunu da kalbinizden kopup dilinize dökülen çirkin cümlelerle ispatladınız. Yolun her zaman iyi insanlarla dolsun ve açık olsun, Allah senin gibilerin sayısını çoğaltsın yar ve yardımcısı olsun Mikail Akbulut.
  • Burada bu kardeşimiz için çirkin yorum imalar ve iftiralarda bulunanların hepsi Mikail kardeşimin koltuğuna oturamadığı için hasetlenen kişilerdir. Hiçbirinin derdi kul hakkı ve Allah rızası değildir. Eğer öyle olsaydı bu kadar çalışkan ve dürüst bir adamın arkasında dururdunuz karşısısında değil. İnşallah sizin gibi nankörlere inat daha üst makamlara gelir de hepinizin yola gelişine şahitlik ederiz.
  • FA kardeş adam 10.000₺ yi matematiği yetersiz insanlar için düz hesap vermiş. Boşa muhabbet yapana kadar az kafanı çalıştırıp bunu düşünseydin burada yorum kalabalığı yapmazdın. Bilmediğin işler, çekmediğin çileler için ahkam kesmeden önce iki kere düşün bence.

Sürpriz bir şekilde THY Teknik Genel Müdürü yapılan Mikail Akbulut’un koltuğuna oturur oturmaz teknisyenler arasında söylentiler yayılmaya başladı. Teknisyenlerin ağırlıklı görüşü Mikail Akbulut’un çok güçlü bir siyasi arkasının olduğu ve İlker Aycı için “Şimdi İlker Aycı düşünsün” dedikleri konuşuluyor.

Türk Hava Yolları Teknik AŞ’nin genel müdürlük koltuğu Ahmet Karaman’ın ani bir şekilde hayatını kaybetmesinin ardından makama kimin oturacağı merak konusu olmuştu. Özellikle teknisyenler arasında dikkat kesilen atama üç gün önce gerçekleşti.
Ancak beklenen atama yerine sürpriz bir atama gerçekleşti. Genel Müdürlük için adı sanı konuşulmayan Mikail Akbulut’un atanması beklentileri altüst ederken, hızlı bir şekilde basamakları tırmanan Mikail Akbulut’un atanması söylentileri de beraberinde getirdi.

Mikail Akbulut’un atanmasıyla birlikte bu güç nereden sorusu sorulmaya başlanırken teknisyenler arasında da şu konuşma fısıltı halinde dilden dile dolaşıyor. “Mikail Akbulut bu kadar güçlü ise bundan sonra İlker Aycı düşünsün”.

Öte yandan Mikail Akbulut ilk sınavını Temmuz ayında başlayacak toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde verecek. Akbulut’un çalışanlara yönelik haklar konusunda nasıl tavır takınacağı merak konusu oldu.

©AirportHaber

THY Teknik’te Mikail Akbulut dalgalanması

Yorumlar Tüm Yorumlar (96)

Neredesiniz ~ 2 yıl önce
Adam geleli yıl oldu, yaptığı icraatler ortada. Kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş. Ne oldu o konuşanlar neredeler??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 3 yıl önce
ben dahil pek cok kişiyi işten attı hakkımı helal etmiyeceğim oralara cıkmak iyi gözüksede orlardan düşmek cok can yakar yüce ALLAH büyüktür hem bu dünyada hem ahirette hesap sorar bekle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 3 yıl önce
Ya bırakın bu adam iş yapıyor mu? yapıyor ehh daha ne? Sen önçe bulgarları yunanları şirketlerden yok et. Tehlike o. Bu Adam Türk degil mi? Türk. Arkadaşlar kendinize gelin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski habomcu ~ 3 yıl önce
Eli belinde tesbiyle bool bool gezer artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhalif ~ 3 yıl önce
"adam itü mezunu elektrik mühendisi. yüksek lisans yapmış. thy bakım departmanlarında çalışmış, müdürlük yapmış. teknik hizmetlerin başına geçmesi çok da tartışılacak bir konu değil yani. bilgi beceri düzeyini bilemem ama sanki liseden mezun birisi veya alakasız birisi atanmış gibi davranmak da saçma."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhailf'e... ~ 3 yıl önce
İnşaat işleri çok zengin bir ailenin oğlu özel lise bitirmiş, ulusta büyümüş Özel dersler ile bir okul kazanmış, gelecek kaygısı olmadan eğitim almış... Paranın kudreti bir şeylerde de söz, sahibi eder tabi. Şirket itülü dolu, ve itülü bir yana bu kişi gelince çok övülmeye baslayan bu itü ile sivil havacılık o dönem giriş puanlarını bir karşılaştırın önce bilen bilir. Sivil havacılık üstüne yüksek lisans ve doktora bitenler dolu şirkette. Vicdanı olan birazda bunları hesaba katar, yok itülü mütülü daha yükseğini gören yok! Ondan cok daha eğitimli hem de İngilizce üstüne ek nitelikler kazanmış adamlar bu halde bu sistem için teknisyeni yapıyor, liseli basteknisyenleri var sefi var, bu da uçmuş sistemin tepesinde ve destekçileri de övüyor... Herkes işine geldiği gibi adaleti anlatır.
Dua ya ~ 3 yıl önce
sanki teknisyen kıtlığı var...teknisyenden bol ne var biri gider biri gelir parası ile değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ediyorum ~ 3 yıl önce
Çok merak ediyorum burda dayısı amcası nınısı arkasında diyenlerin aynı pozisyonda olunca ne yapacaklarını. Hanginiz bu ortaya attığınız iddaaların içinde olmamak isterdiniz? Hamza Akbulut akrabası diye başarılarını görmezden mi geleceğiz? Ki bu çocuk emeğiyle geldi buralara, sizin gibi başkalarının başarılarını izleyip delirerek değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canım Mikail ~ 3 yıl önce
Sizin gibi kötü yorumlar yapanların neden o koltuğa oturamadıkları gayet açık. Burda boş boş atıp tutmakla, tek kuruşunu haram yola harcamamak için gayret eden bu adama da bu lafları söyledikten sonra bir yerlere gelmek gibi bir hayaliniz olmasın. Onu bu koltuğa layık görenler sizin ve onun gibi insanları ayırt edecek kadar yetkili kişiler olduğu aşikardır. Zira bunu da kalbinizden kopup dilinize dökülen çirkin cümlelerle ispatladınız. Yolun her zaman iyi insanlarla dolsun ve açık olsun, Allah senin gibilerin sayısını çoğaltsın yar ve yardımcısı olsun Mikail Akbulut.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çirkin yorumlara cevaben ~ 3 yıl önce
Burada bu kardeşimiz için çirkin yorum imalar ve iftiralarda bulunanların hepsi Mikail kardeşimin koltuğuna oturamadığı için hasetlenen kişilerdir. Hiçbirinin derdi kul hakkı ve Allah rızası değildir. Eğer öyle olsaydı bu kadar çalışkan ve dürüst bir adamın arkasında dururdunuz karşısısında değil. İnşallah sizin gibi nankörlere inat daha üst makamlara gelir de hepinizin yola gelişine şahitlik ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Matematik ~ 3 yıl önce
FA kardeş adam 10.000₺ yi matematiği yetersiz insanlar için düz hesap vermiş. Boşa muhabbet yapana kadar az kafanı çalıştırıp bunu düşünseydin burada yorum kalabalığı yapmazdın. Bilmediğin işler, çekmediğin çileler için ahkam kesmeden önce iki kere düşün bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000