07 Temmuz 2020, Salı 11:10:41

THY Teknik'te çalışanlara ikramiye müjdesi

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'de ikramiye sevinci yaşanıyor.
  • Yönetim lütfettiği için bu para alınmadı! İkramiye kazanılmış haktır şirket tis gereği bunu ödemekle yükümlüdür. İşe gelen aldı gelmeyen almadı bu kadar basit. Doğru ve düzgün haber yapın lütfen.
  • ooo sevinçli habere bak. lutufta bulunmuşlar, oldu olacak yavuzla yunusla hangarda halay tutalım.arada bmw yi ve avukatlık ücretini kutlmak için yavuzla çetesine devede kessek olur mu? gerçi sendika bunlara full maaş vermiştir. bence ektradan aldıkları kısa çalışma ödeneğini kutlayalım.
  • Allah razı olsun
  • Hiç ise gelmeyenler var yazıklar olsun size milleti calistiriyosunuz nerde adalet
  • hayirli olsun kardeslerimiz sizler bizler kaptanlarimiz kabim memurlarimiz herşeyin en iyisini hak ediyor .Hepimiz zincirin bir halkasıyız bu zincir sıkı oldugu sürece birlikte nice yollar kat edicez.
  • Ben bu bölümün az uz puanla kazanıp okumadım üniversitede hangara gel bir ara göstereyim sana kim ne yaka ben yarın başka şirkette bu maaşın çok daha fazlasını kazanırım ama sen TK dışında bu maaşı anca rüyanda görürsün kaptanlar sayesinde geçiniyorsunuz sendikadan Türkiye'de ücret skalanız belli o yüzden boş yapmayın
  • TGS çalışanları olarak tereddüt ile İkramiyelere el koyacaklar açıklamasından sonra zorla imza topluyorlar OFF gününde imza at diye çağırıyorlar ikramiyeyelerimize dokunulmasın. İmza atılmayan personel tehdit edilmesin.
  • Bu zor dönemde her daim şirketimizin yanındayız. İkramiye haklarımızdan önümüzdeki 2 yıl boyunca seve seve feragat ederiz.
  • hakkı bilen hakka dogru yurur hakkı bimeyen allahın gazbından kurtulamaz yuce rabbim goruyo işitiyo haklıyı haksızı goruyo yahu bu insanlar evine ekmek goturmesı lazım cocuguna bkması lazım bu insanlar kirasınımı odesın neyapsın lutfen kalbinizi vijdanınıza koyun allah rızası için allah yar ve yardıcımız olsun degerli tgs ailes
  • TeGeSe ye alım varmı ???? İGT (işsizgençlertoplulugu)

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'de ikramiye sevinci yaşanıyor.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY Teknik'te çalışanlara pandemi döneminde işe gelenler için ikramiye ödemesi yapılacak. 

Mart ayından Haziran'a kadar geçen 3 aylık süreçte büyük darbe alan havacılık sektöründe çalışanlar da oldukça zor zamanlar yaşamıştı.

Ancak THY Teknik yönetimi bu süreçte işe gelen personeline işe geldiği kadarlık süreç için ek ikramiye ödemesi yapmaya karar verdi. Çalışanların ödemeleri işe geldikleri günlere göre belirlenerek hesaplarına yatırılacak.

©AirportHaber

THY Teknik'te çalışanlara ikramiye müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (91)

Sinirli ~ 4 yıl önce
Yönetim lütfettiği için bu para alınmadı! İkramiye kazanılmış haktır şirket tis gereği bunu ödemekle yükümlüdür. İşe gelen aldı gelmeyen almadı bu kadar basit. Doğru ve düzgün haber yapın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEK-NİZYEN ~ 4 yıl önce
ooo sevinçli habere bak. lutufta bulunmuşlar, oldu olacak yavuzla yunusla hangarda halay tutalım.arada bmw yi ve avukatlık ücretini kutlmak için yavuzla çetesine devede kessek olur mu? gerçi sendika bunlara full maaş vermiştir. bence ektradan aldıkları kısa çalışma ödeneğini kutlayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 4 yıl önce
Allah razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs kordinasyon ~ 4 yıl önce
Hiç ise gelmeyenler var yazıklar olsun size milleti calistiriyosunuz nerde adalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 4 yıl önce
İşe gelmedin mi bide paramı istiyor torpille girdin şeye say
yaz ~ 4 yıl önce
gelmeyen isimleri.
Tgs ~ 4 yıl önce
hayirli olsun kardeslerimiz sizler bizler kaptanlarimiz kabim memurlarimiz herşeyin en iyisini hak ediyor .Hepimiz zincirin bir halkasıyız bu zincir sıkı oldugu sürece birlikte nice yollar kat edicez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MuscleTech ~ 4 yıl önce
Ben bu bölümün az uz puanla kazanıp okumadım üniversitede hangara gel bir ara göstereyim sana kim ne yaka ben yarın başka şirkette bu maaşın çok daha fazlasını kazanırım ama sen TK dışında bu maaşı anca rüyanda görürsün kaptanlar sayesinde geçiniyorsunuz sendikadan Türkiye'de ücret skalanız belli o yüzden boş yapmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muscle Tech... Başlığa ~ 4 yıl önce
Okudun da ne oldu! Kesin başında ya liseli ya da iki yıllık biri vardır. Ya da müdür! Bu seni gücendirmesin, acı bir gerçeği görmeni istedim... Okuyanı küstürdükce çok daha kötüye gidiyoruz... Böyle güzide bir sektör sanayiye çevrildi....
TGS ~ 4 yıl önce
TGS çalışanları olarak tereddüt ile İkramiyelere el koyacaklar açıklamasından sonra zorla imza topluyorlar OFF gününde imza at diye çağırıyorlar ikramiyeyelerimize dokunulmasın. İmza atılmayan personel tehdit edilmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Technic ~ 4 yıl önce
Bu zor dönemde her daim şirketimizin yanındayız. İkramiye haklarımızdan önümüzdeki 2 yıl boyunca seve seve feragat ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KES ~ 4 yıl önce
Traşı
Neden ~ 4 yıl önce
Siz kimin şeyisiniz acaba!!!!!
davar ~ 4 yıl önce
sana temsil yetkisi veren oldu mu ?
tgs ~ 4 yıl önce
hakkı bilen hakka dogru yurur hakkı bimeyen allahın gazbından kurtulamaz yuce rabbim goruyo işitiyo haklıyı haksızı goruyo yahu bu insanlar evine ekmek goturmesı lazım cocuguna bkması lazım bu insanlar kirasınımı odesın neyapsın lutfen kalbinizi vijdanınıza koyun allah rızası için allah yar ve yardıcımız olsun degerli tgs ailes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGT ~ 4 yıl önce
TeGeSe ye alım varmı ???? İGT (işsizgençlertoplulugu)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tegese ~ 4 yıl önce
Efsane geri döndü TGS ye alım var mı :))) Yazmaya geldim,baktım,yazılmış :) (Tegese bando takımı)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000