13 Temmuz 2020, Pazartesi 16:02:38

THY Teknik'in ana hangarı testleri başarı ile geçti

THY Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'ndaki son teknoloji ile donatılan ana bakım hangarının güvenlik testleri başarı ile tamamlandı.
  • inşallah tuvaletler yeterlidir.
  • Tse mi yaptı testleri acaba.
  • zamları neden hala tempoya yansıtmadınız ? yangın söndürme de çalışmış madem.
  • TK personeli olup tekniğin ilgili bolumlerinden sorumlu şef pozisyonunda olan FETÖCÜ YAKİNLARİ atilsin artik sagda solda atip tutmasin devlete,millete. Adamin abisi yurtdisinda arananlar listesinde kendisi TKda personel hala.
  • Yavaş yavas binlerce çalışan İstanbul havalimanina taşınmaya başlıyor. Bu kadar çalışanın, bu kadar is gücünün olduğu yerde sadece lüks bagajli taşımacılık yani havaist in olmaması gerek. Metrobus ile beylikduzunden marmaray ile aktarma yapıp gebzeye gidiyorsun. 8 liraya 80 km yol. Havaist ise 25 lira. Sabiha Gökçendeki gibi havalimanina ulaşım için şehrin belli yerlerinden en az 40 dk aralıklarla kalkan ve gece de çalışan iett otobüs hatları da olmalı. Bu havalimanina insanlar sadece bagajlariyla gitmiyor. Is için giden, tanıdığını karşılamak için giden, is görüşmesi için giden dünya insan var. Bu kişiler yarım saat oturarak seyahat edeceğim diye 25 lira para vermek zorunda kalıyor.

THY Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'ndaki son teknoloji ile donatılan ana bakım hangarının güvenlik testleri başarı ile tamamlandı.

Kalyon İnşaat tarafından yapılan hangarda test aşaması başarıyla tamamlanırken proje teslim edildiğinde bölgesinin en büyük bakım, onarım ve revizyon kompleksi olacak.

5 futbol sahası büyüklüğünde

Özellikleri ile dikkat çeken hangar, Türkiye’nin tek çatı altındaki en büyük hangarı olarak kabul ediliyor ve ofis alanlarıyla birlikte 66 bin metrekare alana sahip. Sadece uçaklar için ayrılan park alanı ise 35 bin metrekare. Bir başka ifadeyle 5 futbol sahası büyüklüğünde ve bu alanda 230 kilometre uzunluğunda yerden ısıtma borusu kullanıldı.

Sensör algıladı, köpük söndürdü

Kalyon İnşaat tarafından yapımı tamamlanan tesiste, güvenlik tedbirleri kapsamında yangın anında kullanılmak üzere kurulan köpük sisteminin testi yapıldı. Test kapsamında önce alev yakıldı ve 30 saniye içinde sensörlerin algıladığı yangını söndürmek için köpük sistemi devreye girdi. 89 köpük jeneratörü ve 16 yer köpük istasyonu testi başarıyla geçti.

Bölgenin en büyüğü

Hangarda THY Teknik AŞ tarafından, ulusal ve uluslararası müşterilerine hat bakım hizmetleri sunulacak. THY Teknik AŞ'nin yapımı kesintisiz devam eden uçak üs bakım hangarları, tamamı bittiğinde bölgesinin en büyük bakım, onarım ve revizyon kompleksi olacak.





THY Teknik'in ana hangarı testleri başarı ile geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

5 Futbol Sahası Büyüklüğünde ~ 4 yıl önce
inşallah tuvaletler yeterlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tse ~ 4 yıl önce
Tse mi yaptı testleri acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zam ~ 4 yıl önce
zamları neden hala tempoya yansıtmadınız ? yangın söndürme de çalışmış madem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknikteki feto yakinlari ~ 4 yıl önce
TK personeli olup tekniğin ilgili bolumlerinden sorumlu şef pozisyonunda olan FETÖCÜ YAKİNLARİ atilsin artik sagda solda atip tutmasin devlete,millete. Adamin abisi yurtdisinda arananlar listesinde kendisi TKda personel hala.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen isim ver ~ 4 yıl önce
İsim verebilir misin cesurca Eğer Allah korkusu varsa için de ve biraz olsun vatanını,milletini ve şirketini seviyorsan eğer. Kendim halledicem
Ist ~ 4 yıl önce
Yavaş yavas binlerce çalışan İstanbul havalimanina taşınmaya başlıyor. Bu kadar çalışanın, bu kadar is gücünün olduğu yerde sadece lüks bagajli taşımacılık yani havaist in olmaması gerek. Metrobus ile beylikduzunden marmaray ile aktarma yapıp gebzeye gidiyorsun. 8 liraya 80 km yol. Havaist ise 25 lira. Sabiha Gökçendeki gibi havalimanina ulaşım için şehrin belli yerlerinden en az 40 dk aralıklarla kalkan ve gece de çalışan iett otobüs hatları da olmalı. Bu havalimanina insanlar sadece bagajlariyla gitmiyor. Is için giden, tanıdığını karşılamak için giden, is görüşmesi için giden dünya insan var. Bu kişiler yarım saat oturarak seyahat edeceğim diye 25 lira para vermek zorunda kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000